rašelina
+21
mišule
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Katík
Wendy
Pet
TyNuSa
Kitty
Domulka
janca2400
Michelinek
Kuci
2Lidunka2
Lucca
ifuska19
52martina
pat
monuli
25 posters
:: Simple Plan :: Girlfriends
Strana 3 z 31
Strana 3 z 31 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31
Re: rašelina
Domča ti je neposlala?ifuska19 napsal:btw, viděl ty fotky už někdo? mně se je nechce hledat, ale ráda bych je viděla
neposlala, ale na blogu se ptala, kdo by je chtěl poslat a Ifuška o ně taky požádala, tak jsem myslela, ž jí je poslala.
kdo je u tebe maličká? jo a udělám ti radost a toho pierra si tu dámmonuli napsal:ty si maličká dej místo fotky seba pierra a neštvi mě ano??
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
Jj mám je tu všechny a ještě s mojí nejoblíbenější písničkou
Lucca- SP fan
-
Takové rodinné balení
Lucca- SP fan
-
Tak po tom, co jsem si přečetla 2. část Pierrova blogu, mi je ho líto . Neviděla jsem ty "milý" komentáře, co mu tam lidi psali, ale kdyby jo, tak bych se asi rozčílila. Vždyť je to jeho život, kruci. Ať si dělá, co chce. Nevim, co se stalo, ale myslim, že ty lidi to přeháněj. Někteří si všechno, co udělá berou moc osobně. Si asi myslí, že když jsou 100% fanoušci a jsou mu fakt oddaní, tak se musí chovat vždy podle jejich představ. Nejradši by mu život řídili .
V souvislosti s tim jsem si vzpomněla na Britney Spears. Ta měla image slušný holky, která nekouří, nepije, sexuálně nežije, ale když vyšla s pravdou ven, hodně lidí ji kritizovalo. Ale proč? Už si nechtěla hrát na něco, co neni. Ale nejdřív klamala a to zamrzí. Ale Pierre ne. On si nikdy na nic nehrál(teda co já vim).
Možná kdybych věděla o co jde, mluvila bych trošku jinak. Ale určitě bych si stála za tim, že si může dělat, co chce a cizí lidi by mu neměli za to nadávat. Toť můj názor.
V souvislosti s tim jsem si vzpomněla na Britney Spears. Ta měla image slušný holky, která nekouří, nepije, sexuálně nežije, ale když vyšla s pravdou ven, hodně lidí ji kritizovalo. Ale proč? Už si nechtěla hrát na něco, co neni. Ale nejdřív klamala a to zamrzí. Ale Pierre ne. On si nikdy na nic nehrál(teda co já vim).
Možná kdybych věděla o co jde, mluvila bych trošku jinak. Ale určitě bych si stála za tim, že si může dělat, co chce a cizí lidi by mu neměli za to nadávat. Toť můj názor.
My se mi líbí, a souhlasím s tebou, fanouškům by mělo jít hlavně o hudbu a ne o Pierrovo soukromí
Lucca- SP fan
-
ale zase na druhou stranu s tim měl počitat, jako rozhodně ne s timhle extremem, ale jako s tim že nikdy nebude v klidu.. ale co už.. už se to zpatky nevrátí.. jinak ty fotky už sem viděla a myslim že je to až moc přehnaný, ty komentáře těch "fanoušků"..
dej mi maila a ja i je pošlu, aspon teda ty co mám já a uvidíš sama že to nejni nic hroznýho, teea to je muj nazor.
no ne no......sem tam pro jistotu dala další mail, páč ten starej asi stávkuje, ale bez tak mi nic neposlala52martina napsal:Domča ti je neposlala?ifuska19 napsal:btw, viděl ty fotky už někdo? mně se je nechce hledat, ale ráda bych je viděla
se nedivim. má tam docela dost objednávek. mně by se to nechtělo přeposílat tolika lidem.
segra pošli mi je na krygielova.l@centrum.cz ať si udělám objektivní názormonuli napsal:dej mi maila a ja i je pošlu, aspon teda ty co mám já a uvidíš sama že to nejni nic hroznýho, teea to je muj nazor.
Lucca- SP fan
-
Strana 3 z 31 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31
:: Simple Plan :: Girlfriends
Strana 3 z 31
Povolení tohoto fóra: