rašelina
+21
mišule
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Katík
Wendy
Pet
TyNuSa
Kitty
Domulka
janca2400
Michelinek
Kuci
2Lidunka2
Lucca
ifuska19
52martina
pat
monuli
25 posters
:: Simple Plan :: Girlfriends
Strana 1 z 31
Strana 1 z 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Re: rašelina
prej jsou teď na netu nějaký ošklivý fotky? Viděly jste je? Je to fakt tak hrozný, jak se o tom píše?
ja sem to neviděla, ale ona je sama příšerná takže ty fotky sou už samy o sobě asi hrozný esi na nich je, jinak sice je to divný ale ráda bych je viděla..
ale jako jen abych věděla o co de, ne že bych byla tak šílená že bych musela vidět všechno..
aůe dyt ani nvš o co jde třeba muže jit o to jak se mlátí nebo bijou delilah, nebo ničí nějaký auto nebo sou hodně pilí nebo kouří trávu, bo si píchaj, jako ja myslim že to nemusí být zas až tak strašný..
prej je to i cenzurovaný, tak si představ, jak by některý tvoje návrhy vypadaly cenzurovaně
tak právě proto sem si myslela že to nebude nic hroznýcho, když ty fotky mohl někdo udělat..
to je ještě horší. pokud to jsou fotky paparazzi, tak to ještě jde( v jsitym smyslu), ale pokud tam byla třetí osoba, která fotila ...počkat. třeba to nebylo zas tak intimní. Chtěla bych vidět aspoň 1 fotku, abych věděla, o co jde. Když nevim, o čem se lidi baví, tak jsem z toho v rozpacích .
mno a já uplně nevic nemám ráda když někdo něco naznačí a pak řekne že se o tom nechce bavit.. tak když už to jednou řekl tak aspon cely, ne??
100% souhlasim. řekne: něco jsem ti chtěl říct, pak se zasekne, tak se zeptáš, co chtěl říct a on na to, že je to jedno. To mě dokáže vytočit .
no ale ja si niekedy nieco hovorim pre SEBA, niekto to pocuje, opyta sa co, a ja mu poviem nic, lebo to nehovorim jemu. ale on si to moze, dejavi, zle vysvetlit... chapete?
tak to je něco jinýho. taky si povídám pro sebe a často . Jenže když je to rozhovor s někym jinym a on něco nakousne a pak řekne nic, tak to mě vytočí
Strana 1 z 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
:: Simple Plan :: Girlfriends
Strana 1 z 31
Povolení tohoto fóra: