SRAZ V BRNĚ! 28.června
+19
n.i.k.y
fialmi
green_face
Noglues
ericka
jannie
Lu_cy
Gela
AlenkA
Kokos(ka)
Guiltylka
52martina
Katík
Fabiola
Pet
Kaczenka
Barča
Kitty
Domulka
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 2 z 12
Strana 2 z 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: SRAZ V BRNĚ! 28.června
zmínila jsem se o dobrém výběru? (asi ne,že nebudu to zjišťovat,nechce se mi jet na první stránku :DD) v Brně jsem byla jednou nebo dvakrát,moc si nepamatuju ale je to tam kráásný,a stoprocentně je to lepší než Pha..
Fabiola napsal:zmínila jsem se o dobrém výběru? (asi ne,že nebudu to zjišťovat,nechce se mi jet na první stránku :DD) v Brně jsem byla jednou nebo dvakrát,moc si nepamatuju ale je to tam kráásný,a stoprocentně je to lepší než Pha..
díky DÍKY DÍKY
Mě se Brno taky moc líbí, ale je to flák cesty ...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Já mám v Brně příbuzný ale pojedu za nima až na konci července nebo začátek srpna
no vidiiis a to by sis tam nemohla domluvit ten vikend???
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
no já už se ptala mamky ale ona mě nechce pustit kvuli cestě atd. a semnou by nejela
tak to este skusajte!!!!! ved sa nebudete tulat po nociach so ziadnymi pochybnymi typkami ale idete na piknik s nami
No tak to já jsem mírně problémové dítko, ale můžu se ještě zkusit optat, jestli by se s námi nechtělo bábině ..ale...pochybuju....
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Já bych jela hned, ale bohužel nemůžu.. Zrovna ten den jedu s kamarádama pod stany:o( Tak snad příště noo...Ale moc ráda bych se s vámi všema viděla..
ha ha a Baru ty uz vis 100% ze jdes?!
Kokos(ka)- SP member
-
yeeaaaah it's coooool
Kokos(ka)- SP member
-
No nakonec teda nevím... 23. jedu do Prahy a nevím,jestli mě potom rodiče pustí zase někam na výlet do Brna..
Fabiola napsal:No nakonec teda nevím... 23. jedu do Prahy a nevím,jestli mě potom rodiče pustí zase někam na výlet do Brna..
ale no taaaaak..
jako odměna za vysvědčeníííííí
Domulka napsal:Fabiola napsal:No nakonec teda nevím... 23. jedu do Prahy a nevím,jestli mě potom rodiče pustí zase někam na výlet do Brna..
ale no taaaaak..
jako odměna za vysvědčeníííííí
mno právě že třeba by odměna(trest) za vysvědčení bylo nikam nejezdit
Domi a co když ani není za co odměňovat? Naplánuju si to nějak pěkně ať to vyjde... s mamkou...
Fabiola napsal:Domi a co když ani není za co odměňovat? Naplánuju si to nějak pěkně ať to vyjde... s mamkou...
no... tak s tim já možná teda budu mít taky trochu problém.. ale díky bohu - bydlim v brně..
U mě už se rodiče nestresujou:o))) Od tý doby, co sem na gymplu , tak sou rádi, když bude těch trojek minimálně a čtyřka žádná
Tyjo já bych moc ráda jela, ale jak jsem to řekla matce, tak hned začala protestovat, jako že "nepojedeš sama až někam do Brna.."
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
Gela napsal:Tyjo já bych moc ráda jela, ale jak jsem to řekla matce, tak hned začala protestovat, jako že "nepojedeš sama až někam do Brna.."
A odkud jsi?
Strana 2 z 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 2 z 12
Povolení tohoto fóra: