Zdravím ludia a fanúšikovia Sp
+11
Basmen
Kaczenka
Pet
Domulka
Kitty
Noglues
Kokos(ka)
Barča
AlenkA
Guiltylka
K7BO
15 posters
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zdravím ludia a fanúšikovia Sp
goniometricky funkce... jejda... tak to uz si skoro nepamatuju
matiku docela zvladam, nejvic plavu ve fyzikce, tam nerozumim vubec nicemu a posledni dobou taky chemie... tam je ale aspon sranda delat pokusy
matiku docela zvladam, nejvic plavu ve fyzikce, tam nerozumim vubec nicemu a posledni dobou taky chemie... tam je ale aspon sranda delat pokusy
fuuujj.. nejsnášim matiku a chemii, ale nejvíc ze všeho fyziku.. Bereme kmitání a vůbec tam ničemu nerozumim.. celá třída přežívá jen díky tahákům
jj nebyt tahaku na chemii,fyziku tak propadam.. jako bych si nedavala vubec!!! jinak matika tyjo.. ani mi nemluvte... sem ted dostala basu ze ctvrtletky
goniometricky funkce ty mi na zakladce sliiii !! z toho sem mela jednicky ale ted uz teda vubec nevim vo co go
Marťi mi ted prave berem grafy !! blééé jezis jak se jmenuje ten oblouk... aaaa nevim uz chci konec rokůůůů
jinak z ty ekonomiky sem nakonec nebyla me vyvolal a hned posadil z dejepisu sem to dala na 2,1 a biologie pohoda s tahakama
goniometricky funkce ty mi na zakladce sliiii !! z toho sem mela jednicky ale ted uz teda vubec nevim vo co go
Marťi mi ted prave berem grafy !! blééé jezis jak se jmenuje ten oblouk... aaaa nevim uz chci konec rokůůůů
jinak z ty ekonomiky sem nakonec nebyla me vyvolal a hned posadil z dejepisu sem to dala na 2,1 a biologie pohoda s tahakama
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
AlenkA napsal:fuuujj.. nejsnášim matiku a chemii, ale nejvíc ze všeho fyziku.. Bereme kmitání a vůbec tam ničemu nerozumim.. celá třída přežívá jen díky tahákům
Fyzika je pro mě hhrob a taky právě bereme kmitání
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
dyt tahaky jsou jeste dulezitejsi nez ucebnice bez nich bych uz davno ze skoly vyletela
Guiltylka napsal:dyt tahaky jsou jeste dulezitejsi nez ucebnice bez nich bych uz davno ze skoly vyletela
Až tak?
Katík- SP member
-
naše učitelka na zemák říkala, že se to nejlíp naučíme, když si budem psát taháky.
Tak to je muj člověk
Katík- SP member
-
ona byla správná. jednou nám řekla, že ví, že máme taháky a že se otočí a my ty takáhy dáme pryč. myslíš, že jsme je dali pryč? já jsem si ho dala na ještě lepší místo .
no my mame jedneho profaka, ktory ma vo zvyku pocas testu odist na 15 minut prec a ked sa vracia tak najprv zaklope na dvere
joo tak něco podobnýho dělá náš profesor na zemák někdy si i sami opravujeme testy a pak po zkoušení si píšeme sami i známky, ale většina lidí si ze zkoušení nedovolí dát jedničku, když je třeba na trojku... ale jako testy, když máme něco špatně, tak si to tam třeba připíšeme a podobně.. takže mam v zemáku samý jedničky
AlenkA napsal:joo tak něco podobnýho dělá náš profesor na zemák někdy si i sami opravujeme testy a pak po zkoušení si píšeme sami i známky, ale většina lidí si ze zkoušení nedovolí dát jedničku, když je třeba na trojku... ale jako testy, když máme něco špatně, tak si to tam třeba připíšeme a podobně.. takže mam v zemáku samý jedničky
hej tak to je brutalni, to by se mi taky libilo
ze vsech predmetu bych nepropadla, ale z fyziky a chemie urcite proste, svaty tahaky
já klidně píšu taháky až o hodině.. na co se s tim zabejvat o přestávce.. dycky na lavici, papírek pod ruku a když je to hodně dobrý, tak i sešit pod penálem (otevřenej) ale málo kdy.. nejlepší věc se nám stala jednou v osmičce.......
(to aby to bylo napínavý) ..no měli sme psát docela velkou shrnující písemku z chemie a ta naše kráva zrovna chyběla, tak sme ji měli psát se suplem.. byla to učitelka, kterou pak i vyhodili nebo odešla.. no nwm.. no tak přišla, tak sme jako psali a ona viděla, jak všichni čekujeme tak řikala: já ted du na záchod a vy si to udělejte jak chcete.. ale potichu..
odešla, pak přišla vytáhla si časák a četla si a my zatim celá třída nahrnutá u Sáry a všechno sme to opsali, jenom sem tam nákou chybu.. a stejně to pak bylo chemikářce divný, že sou takový dobrý známky..
odešla, pak přišla vytáhla si časák a četla si a my zatim celá třída nahrnutá u Sáry a všechno sme to opsali, jenom sem tam nákou chybu.. a stejně to pak bylo chemikářce divný, že sou takový dobrý známky..
hey tak to je fakt moc toto to se mi este nestalo
my akorat obcas sezeneme testy od vyssiho rocniku, zemepisar je nekdy nechava stejny
my akorat obcas sezeneme testy od vyssiho rocniku, zemepisar je nekdy nechava stejny
když jsme měli supla na chemii, tak ta učitelka nám řekla, co bude v testu...
jo to na zakladce sme v prirodopise mohli hledat odpovedi v ucebnicich :D
jinak jako taky minuly pololeti sme psali slohovku a nesmeli sme mit predlohy... no a ucitel odesel skoro na celou tu hodinu pryc takze jako uplne pohodička...ale bylo to jen jednou no
jinak jako taky minuly pololeti sme psali slohovku a nesmeli sme mit predlohy... no a ucitel odesel skoro na celou tu hodinu pryc takze jako uplne pohodička...ale bylo to jen jednou no
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
fuj tohle je hnusný téma ... bavit se tady o škole když jsou za chvilku prázdniny
No my dneska měli ve škole den....
Katík- SP member
-
Konečně budou ty prázdniny.. jak já se hrozně těšim... už aby to bylo.. konečně pokoj od tý hnusný školy..
Jjo jo, ale zase vstávání na brigády...
Katík- SP member
-
taky bych si konečně mohla nějakou sehnat.. ale nějak se mi to nechce shánět, sem nějaká líná.. ale mamka se už může zbláznit, že nic nedělám..
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: