Zdravím ludia a fanúšikovia Sp
+11
Basmen
Kaczenka
Pet
Domulka
Kitty
Noglues
Kokos(ka)
Barča
AlenkA
Guiltylka
K7BO
15 posters
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zdravím ludia a fanúšikovia Sp
ze zvědavosti jsem se koukla, kdy bylo tohle forum založený a ono to už je rok. bych ani neřekla
No vidíš jak dlouho tady už smrdíš (v dobrym samozřejmě)
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:52martina napsal:kéž bych mohla napsat, že ona je větší. nevypadala bych tak staře .Katík napsal:Tož ty také ne?52martina napsal:jj, Pat je pamětnice. pamatuje ještě to starý fórum .
Ty a Míša jste tady nejdýl ne? Já pamatuju ty chvíle když tady byl skoro začátek tohodle fóra a chodila sem ještě Pat pravidelně
nn od začátku tady byli Lucca, Marťa, Lída, pat atd.... Míša tady byla o něco pozdějš zároveň s Jančou a já jsem sem přišla nedlouho po nich pak se ti co tu byli od začátku jaksi vypařili, byly jsme tady jenom my tři (Míša, Janča a já) a pak nastal příval nováčků kterej pokračuje až dodnes
tak to teda jsem! A plánuju vás už neopustit. teda možná vs srpnu trošku jo, ale pokud teď budu dělat to, co mam. Tak bude srpen pohoda .
Kitty napsal:Katík napsal:52martina napsal:kéž bych mohla napsat, že ona je větší. nevypadala bych tak staře .Katík napsal:Tož ty také ne?52martina napsal:jj, Pat je pamětnice. pamatuje ještě to starý fórum .
Ty a Míša jste tady nejdýl ne? Já pamatuju ty chvíle když tady byl skoro začátek tohodle fóra a chodila sem ještě Pat pravidelně
nn od začátku tady byli Lucca, Marťa, Lída, pat atd.... Míša tady byla o něco pozdějš zároveň s Jančou a já jsem sem přišla nedlouho po nich pak se ti co tu byli od začátku jaksi vypařili, byly jsme tady jenom my tři (Míša, Janča a já) a pak nastal příval nováčků kterej pokračuje až dodnes
Já věděla že tam nějak to je
Katík- SP member
-
K7BO napsal:ok tak majte saa bolo mi tu s vami fajn ste super ludia
Co se děje? Kam mizíš?
Katík- SP member
-
Katík napsal:K7BO napsal:ok tak majte saa bolo mi tu s vami fajn ste super ludia
Co se děje? Kam mizíš?
moc dlouho tady nepobyl
mozna mel jen strach ze by tady umrel smichy, to se mi s vama obcas stava
Guiltylka napsal:Katík napsal:K7BO napsal:ok tak majte saa bolo mi tu s vami fajn ste super ludia
Co se děje? Kam mizíš?
moc dlouho tady nepobyl
mozna mel jen strach ze by tady umrel smichy, to se mi s vama obcas stava
Já myslim, že je to kvůli tý reklamě... OMG ... taky se musel hned urazit...
Katík- SP member
-
no jasne ze to bylo kvuli ty reklame, ale nechapu to, klidne tady mohl zustat
to snad nee:o)) třeba ještě přijde:o) Když vás všechny člověk pozná, tak prostě nemůže jentak odejít..
ale ved ja som už tu ale budem tu menej lebo teraz mám toho moc do školy..
Guitylka: ne ne kvoli tomu to nebolo : )
Guitylka: ne ne kvoli tomu to nebolo : )
jasně já sem ted trochu mimo mísu, ale bály sme se že už si pryč.. tak to je super že ne
hehe no o jedného člena menej....ale som rád,že som tu len tu nebudem tak často lebo teraz sa venujem hlavne škole(som osmak) tak sa snažím ...no...
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: