GC
+19
Guiltylka
Kaczenka
Katík
Barča
Pet
Sabu
Kokos(ka)
Kitty
janca2400
Michelinek
Thereenka
2Lidunka2
Kuci
Sandy
Lucca
ifuska19
pat
monuli
52martina
23 posters
Strana 7 z 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: GC
To nevim do první řady se propracovat chci tak či onak a ty jedničky ve škole? No já se zase tak blbě neučim loni sem končila s vyznamenáním ale za druhý pololetí No nic jednička neni mé oblíbené číslo ale devítkama se neznámkuje
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Ooo taky 6 schvaluju Mě třeba neva číšlo 13... Což z něho maj ostatní bobky Tak já naštěstí sem jako zaujatá tou magií takže proto sou taková, ale podle F1 mně ještě nenapadlo mít oblíbená čísla
Michelinek- SP member
-
tak ale až budeš v tý první řadě, tak doufám, že daleko ode mě, teda jestli budeš skákat až mocMichelinek napsal:To nevim do první řady se propracovat chci tak či onak a ty jedničky ve škole? No já se zase tak blbě neučim loni sem končila s vyznamenáním ale za druhý pololetí No nic jednička neni mé oblíbené číslo ale devítkama se neznámkuje
Ne budeš skákat se mnou Tak já už potom nemůžu tak jen mávám rukou
Michelinek- SP member
-
Tak já beru pogo skočit a hupsnou na stejnej flek možná jen občas se mi zamotá kebule a letim jinam No já myslim, že tam všichni budou šlapat na sebe, páč je to malý a pochybuju o tom že zbydou lístky někoho šlápnu jo nejhorší je dostat těžkejma botama
Michelinek- SP member
-
au......už se na to začínám psychicky připravovat
ale musim být v 1. řadě. já bych se pak sama o sebe bála. v 1. řadě je to přecejen trošku bezpečnější, i když mi tam děsně vadí to topení
ale musim být v 1. řadě. já bych se pak sama o sebe bála. v 1. řadě je to přecejen trošku bezpečnější, i když mi tam děsně vadí to topení
Tak já už začínám bejt typicky nervní před každym koncertem... Nebo, že by to bylo z toho jestli dostanu lístek? Tak já tam jdu poprvý a je tam topení! Tak to bude hodně horký Dobře já sem tam pokusim taky procpat Až budu mít lístky oznámim to jo
Michelinek- SP member
-
ty jsi tam ještě nikdy nebyla??? ....no jo vlastně, ty jsi psala, že nevíš, kde to je.....to mi nedošlo
To je v poho já koukala jen na fota z nějakejch koncíku na stránkách Jestli taky budou fotit, tak budeme hlavní hvězdy v tý první řadě Budem slavný
Michelinek- SP member
-
no nevim. na rockfest.cz jeste nejsou ani ty fotky z Wohnoutího koncertu, který byl 16. listopadu
Jo já sem koukala na Visací zámek s Nevím! Páč tam byly nějaký znamý držky Ale to je pěkně hnusný, že je tam nedali
Michelinek- SP member
-
Chudák dopadla s tím jménem jako Seb dlouhý jak mašinka jo ale tojméno je hezký moc ale na mě moc dlouhý tak gratuluju Joele
Jj bájový! Budou se bavit s Jeffovou holčičkou ty joo ale oba maj holčičky!
Michelinek- SP member
-
Tj víc než jen přátelství to je hustý
Michelinek- SP member
-
Dobře mno Ale né my jí přejem vše nej