GC
+19
Guiltylka
Kaczenka
Katík
Barča
Pet
Sabu
Kokos(ka)
Kitty
janca2400
Michelinek
Thereenka
2Lidunka2
Kuci
Sandy
Lucca
ifuska19
pat
monuli
52martina
23 posters
Strana 6 z 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: GC
Dnes od 18:00 na webu Evropy 2 v sekci Heavy bude odvysílán záznam koncertu z Brixton Academy z roku 2005!
A sakra asi pozdě....už
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
jo tak nevim, jestli je smutek namístě. teda je, pokud nemáte DVD Live at Brixton Academy. Ten moderátor řekl, že to bude z roku 2005, tak jsem se těšila na songy z minulýho CD a oni tam pustili tohle, co už umim naspamět i pozpátku.
Já bohužel ne No co se dá dělat...
Michelinek- SP member
-
Týýý joooo! Kámoška na ně bude chtít určo jet je to její nej kapela já už vidim jak mě potáhne sebou ježiš já si na ty steelky snad nikdy neušetřim
Michelinek- SP member
-
Tak na ty boty půlku jenže oni stojí 1800 A ségra chce jít ještě v březnu na HIM .... Pls nevíš kolik stojí ty lístky na Horkýže?
Michelinek- SP member
-
Díky My jen doufáme, že to tam nebude narvaný, páč maj hoši velkej úspěch Jdeme tam blbnout s kámo je sme chvilku nevěděli kde je Orfeum Kadaň Nakonec nám to vysvětlily
Michelinek- SP member
-
tak já to naštěstí věděla ještě dřív než jsem se sem nastěhovala, páč asi týden po nastěhování mě zastavili nějací lidé a ptali se mě, kde je orfeum.
tak by měly stát 190,- ... a na ticketstreamu píšou, že je těch lístků nejvíce 150
toho já se nejvíc bojim. moc lidí a ještě tam bude hodně těch, co skačou a vráží do ostatních. ty ať si jdou dál od podia
tak by měly stát 190,- ... a na ticketstreamu píšou, že je těch lístků nejvíce 150
toho já se nejvíc bojim. moc lidí a ještě tam bude hodně těch, co skačou a vráží do ostatních. ty ať si jdou dál od podia
Tak já tam chodim už druhym rokem do školy a nevim to No 190 kč je poho, ale jen 150 aaaa sakra to abych si je koupila co nejdřív jinak se nechytám Jo tak já budu skákat taky jenže já se držim na místě! Co tam dou mý kámoši teda spíš kámoš s bandou tak o těch nepochybuju že budou dělat čurbes
Michelinek- SP member
-
u týhle kapelky to čekám na víc jak 100%
taky bych si měla jít koupit lístek....a ještě na GC. no to budu zas o pár penízků lehčí .
jo zjistila jsem, že na fesťáku bude Krucipusk a Wohnout
taky bych si měla jít koupit lístek....a ještě na GC. no to budu zas o pár penízků lehčí .
jo zjistila jsem, že na fesťáku bude Krucipusk a Wohnout
Nekecej Já sem taky chtěla jít na Krucipusk jenže plakátu jsem si všimla den potom co ten koncík byl což byla paráda Hééj tak to se na fest těšim bude zase peckovej Jo zaplněný to bude parádně to abych se na svý dluhy chvilku vyprdla a nejdřív si koupila lístek Jj a já ty dluhy myslim že brzo budu žrát jen mrkev a jídlo budu prodávat abych měla peníze
Michelinek- SP member
-
dobrá vidina budoucnosti, ale budeš si jí moct zpříjemnit těma koncertama
tak ja mam tak nejak jistý tři akce v roce 2008. no možná 6 wow už se jich nemůžu dočkat
tak ja mam tak nejak jistý tři akce v roce 2008. no možná 6 wow už se jich nemůžu dočkat
To jo koncerty já miluju! Já snad mám jistý HS a HIM a fest na ten se zase nehorázně těšim Potom jestli přijedou SP a ještě nevim co ty GCH a potom se určo nějaký neskytnou To bude letos nabitej rok Se těšim
Michelinek- SP member
-
No hlavně až tu maturu uděláš ti budem držet palce No já sem teprve druhák!!! Vyjde to letos i když se mi rok 2008 vzhledově zdá divnej
Michelinek- SP member
-
Neni zač je dobrý když víš že lidi sou s tebou Jj to číšlo 2008, takový divný až moc Kulatý Prostě já mám ráda číslo 2,6 a 9! Dvojka mé osobní číslo datumu narození šestka mé osobní číslo podle jména ale počkat mé osobní číslo pode datumu narození je 11 víte co já už sem zticha Ale devítka je krásná a 2+0+0+8 je 10 což 1+0 je 1 ne nelíbí se mi
Michelinek- SP member
-
Strana 6 z 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Povolení tohoto fóra: