GC
+19
Guiltylka
Kaczenka
Katík
Barča
Pet
Sabu
Kokos(ka)
Kitty
janca2400
Michelinek
Thereenka
2Lidunka2
Kuci
Sandy
Lucca
ifuska19
pat
monuli
52martina
23 posters
Strana 10 z 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: GC
že GC založili dvojčata Benji a Noel a ještě něco. prostě v tý chvilce řekl nějaký dvě voloviny...
Kretén... Ale sry Noel to je docela ujetý ne?
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Jo to mě taky hned napadlo jako ale já si z toho udělám nějakýho dědulu s fousama
Michelinek- SP member
-
ono to bylo napsaný i v jednom časopise a protože to byl jako rozhovor, tak to tam bylo několikrátMichelinek napsal:Jo to mě taky hned napadlo jako ale já si z toho udělám nějakýho dědulu s fousama
a taky mi vadí, že někde uvádí nepřesné informace. jako třeba teď na ticketpro, kde prodávaj lístky na GC koncert. píší: "Skupinu založila dvojčata Joel Madden a Benji Madden a Billy Martin, Paul Thomas, Dean Butterworth v Maryland, ve státe Florida ve Spojených státech." Billyho bych ještě brala, ale Dean je oficiální člen jen krátce. A ještě k tomu Maryland je stát, takže to nemůže být stát ve státě Florida.
Ježiš to sou dobrý kraviny Tak já odmítla, že nebudu chodit na blogy... Páč mě tam chytá tak nehoráznej nerv, že bych zmlátila většinu na hromadu
Michelinek- SP member
-
pár dobrých znám. to se musí nechatMichelinek napsal:Ježiš to sou dobrý kraviny Tak já odmítla, že nebudu chodit na blogy... Páč mě tam chytá tak nehoráznej nerv, že bych zmlátila většinu na hromadu
Tj třeba kámošek, ale nejvíc, nejvíc mě dožíraj ty komentáře některý sou blbý jak parátka...
Michelinek- SP member
-
ty si zásadně nečtu ... stejně tam většinou píšou holčičky, jak je stašně lovískujou a jak jsou sladcí atd.Michelinek napsal:Tj třeba kámošek, ale nejvíc, nejvíc mě dožíraj ty komentáře některý sou blbý jak parátka...
Tak to bud ráda na takový blogy nechodim, ale když se tam začnou hádat o docela závažnejch věcech, jakej je rozdíl mezi tim a tak a ví o tom upe houby....
Michelinek- SP member
-
anebo škatulkování to se pak dokážou hádat strašně dlouho a nejenom na blozích. škatulky jsou k ničemu
Jo našla sem tam co se táhlo přes rok a pořád se tam psalo
Michelinek- SP member
-
To je ale asi po těch dvou měsících psaní co tam psali mě to přestalo bavit číst... Přes 1000 komentářů...
Michelinek- SP member
-
Já už nevim, ale týkalo se to unity....
Michelinek- SP member
-
Je to doma! Dnes jsem si vyzvedla na poště lístek na GC! Cudáček tam ležel už od 17., ale já o tom nevěděla. U nás se nikdy nikdo nemá k tomu, aby vybral schránku .
jn tak teďka je mu u tebe dobře to je hlavní a nedávno na Óčku v DJ Divák se tam ta moderátorka (bo co to je) ptala těch volajících esi má jít na koncert The Hives nebo GC (protože jsou oba v jeden den) a samo že ji všichni odpovídali GC
to jsem viděla jen konec...a ano, říká se jí moderátorka, i když zrovna blanka ..... tak já bych jí řekla taky GC, ale trošku lituju, že na The Hives nemůžu.
52martina napsal:Je to doma! Dnes jsem si vyzvedla na poště lístek na GC! Cudáček tam ležel už od 17., ale já o tom nevěděla. U nás se nikdy nikdo nemá k tomu, aby vybral schránku .
aj ja cem listok!!! u nas bude problem ist na jeden koncert a neto este na druhy... takze si budem asi muset vybrat medzi gc a sp... mno, a hadajte ci si vyberem?
Já vam tak zavidim ze mate moznosti takto chodit na koncerty... bydlim od Prahy strasne daleko takze se tam vubec nedostanu (jen teda doufam pevne doufam.. ze ted na SP to vyjde)
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Strana 10 z 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Povolení tohoto fóra: