GC
+19
Guiltylka
Kaczenka
Katík
Barča
Pet
Sabu
Kokos(ka)
Kitty
janca2400
Michelinek
Thereenka
2Lidunka2
Kuci
Sandy
Lucca
ifuska19
pat
monuli
52martina
23 posters
Strana 14 z 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: GC
Hmm takovou věc bych nekoupila a ni dítěti který bych neměla ráda
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:Hmm takovou věc bych nekoupila a ni dítěti který bych neměla ráda
ani malej Paris Hilton?
to se snad v životě nestaneBarča napsal:Katík napsal:Hmm takovou věc bych nekoupila a ni dítěti který bych neměla ráda
ani malej Paris Hilton?
Barča napsal:Katík napsal:Hmm takovou věc bych nekoupila a ni dítěti který bych neměla ráda
ani malej Paris Hilton?
té bych nekoupila ani ten nejhnusnějš kočárek na světě naučila by se chodit po svejch a hotovo! potvora jedna
Ani malej Paris ne, tej bych nekoupila žádnej
Katík- SP member
-
Katík- SP member
-
Jak? Abych pravdu řekla, mam rozporuplné pocity. Hlavně si pořád nedokážu uvědomit, že předemnou opravdu stáli a hráli. To musel být hologram .
Venku to vypadalo poklidně, ale jak se otevřely dveře, začal blázinec. U dveří nikdo nebyl (myslim sekuriťáci), tak se tam všichni rvali do těch dveří. jeden okamžik jsem se tam úplně zasekla a to myslim doslova. V životě jsem to nezažila. Kdo se prorval dveřma, běžel po schodech a tam to zase stálo nějakou dobu, než nás pustili dál.
V sále jsem se postavila doprava, ale bylo to hrozný a čim dál tim horší. Celej koncert jsem tam byla jak sardinka. Skoro vůbec jsem nemohla skákat a když jsem zvedla ruku, měla jsem problem ji zase dát dolu. V jeden moment jsem se i bála, že omdlim.
Když odmyslim to, že mě bolel hrudník, nemohla jsem dýchat a měla jsem strašnou žízeň, tak to bylo super. Fakt úžasný . Párkrát jsme se střetli pohledama. Bylo to moc pěkný. Zpívalo a hrálo jim to pěkně. Házeli tam trsátka. já teda žádný nechytla, ale po koncertě jsem si jedno našla na zemi . Sekuriťáci tam pak prodávali, co spadlo k nim, šmejdi.
Ještě před koncertem, když jsem šla najít vchod, jsem potkala Billyho a když jsem šla najít nějaký záchody, potkala jsem Paula .
Venku to vypadalo poklidně, ale jak se otevřely dveře, začal blázinec. U dveří nikdo nebyl (myslim sekuriťáci), tak se tam všichni rvali do těch dveří. jeden okamžik jsem se tam úplně zasekla a to myslim doslova. V životě jsem to nezažila. Kdo se prorval dveřma, běžel po schodech a tam to zase stálo nějakou dobu, než nás pustili dál.
V sále jsem se postavila doprava, ale bylo to hrozný a čim dál tim horší. Celej koncert jsem tam byla jak sardinka. Skoro vůbec jsem nemohla skákat a když jsem zvedla ruku, měla jsem problem ji zase dát dolu. V jeden moment jsem se i bála, že omdlim.
Když odmyslim to, že mě bolel hrudník, nemohla jsem dýchat a měla jsem strašnou žízeň, tak to bylo super. Fakt úžasný . Párkrát jsme se střetli pohledama. Bylo to moc pěkný. Zpívalo a hrálo jim to pěkně. Házeli tam trsátka. já teda žádný nechytla, ale po koncertě jsem si jedno našla na zemi . Sekuriťáci tam pak prodávali, co spadlo k nim, šmejdi.
Ještě před koncertem, když jsem šla najít vchod, jsem potkala Billyho a když jsem šla najít nějaký záchody, potkala jsem Paula .
wow, ty sa mááááááááš!!!! stretla si Billyho a Paula, máš trsátko, a prežila si to živá a zdravá som videla kamarátkine fotky z toho koncertu a prišlo mi strašne ľúto že som tam nemohla ísť... ale vraj sľúbili že sa sem zase vrátia tak ich beriem za slovo a nabudúce si to nenechám ujsť
1. to říkají všichni
2. Billy Talent to dodrží
3. určitě tam příště jdi. Myslim, že zklamaná nebudeš. A dokonce zahráli i 1 písničku z 1. alba....a docela jsem byla překvapená, kolik tam bylo kluků. Fakt hodně a GC byli moc rádi .
2. Billy Talent to dodrží
3. určitě tam příště jdi. Myslim, že zklamaná nebudeš. A dokonce zahráli i 1 písničku z 1. alba....a docela jsem byla překvapená, kolik tam bylo kluků. Fakt hodně a GC byli moc rádi .
Tyy jo, tak aspon vim, jaký to bylo, ale ani se ti nedivim, že si nemohla uvěřit, že stáli před tebou a hráli.. Já na tom budu na SP stejně
sem chtěla taky moc jít, ale nakonec mi to prostě hlavně finančně nevyšlo, co se dá dělat třeba příště
sem chtěla taky moc jít, ale nakonec mi to prostě hlavně finančně nevyšlo, co se dá dělat třeba příště
http://musicserver.cz/clanek/21881/Good-Charlotte-Clou-Kongresove-centrum-Praha-30-3-2008/
pochybuju, že s posledním odstavcem budete souhlasit. Já s ním taky nesouhlasím.
pochybuju, že s posledním odstavcem budete souhlasit. Já s ním taky nesouhlasím.
Tak ten posledni odstavec me docela nastval! Ze pusobi lidsteji nez Simple plan?!! Kde na tom byli?! Mam GC rada, ale tohle teda ne
zavidim zavidim zavidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim !!!!!!!
taky bych na ne sla.. a jak si napsala ten prispveke tak sem ho celej uplne hltala ! takova super story... kazdopadne z ty mackanice mam tez strach !!! heeej t sekuritaci jsou ale hajzlíci !!!!!!!!! ale tak mas trsatko !
a s tim odstavcem teda nesouhlasim.. jako ze SP nejsou LIDSTI ??? takovy srance hazet... božé !! kdyz o SP nic nevijou tak at o nich nemluvej!
taky bych na ne sla.. a jak si napsala ten prispveke tak sem ho celej uplne hltala ! takova super story... kazdopadne z ty mackanice mam tez strach !!! heeej t sekuritaci jsou ale hajzlíci !!!!!!!!! ale tak mas trsatko !
a s tim odstavcem teda nesouhlasim.. jako ze SP nejsou LIDSTI ??? takovy srance hazet... božé !! kdyz o SP nic nevijou tak at o nich nemluvej!
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
"a celkově působí oproti My Chemical Romance či Simple Plan tak nějak lidštěji"
????????????????????????????
jak na to akože ten človek prišiel??????????????????????????
"Mimopražští příznivci, kteří nevěděli kde se centrum nachází, mohli stopovat kapičky krve a ztracené žiletky."
tak akože toto tiež "mierne" zveličil...
????????????????????????????
jak na to akože ten človek prišiel??????????????????????????
"Mimopražští příznivci, kteří nevěděli kde se centrum nachází, mohli stopovat kapičky krve a ztracené žiletky."
tak akože toto tiež "mierne" zveličil...
kdyby náhodou někdo chtěl slyšet asi šestiminutovou ukázku v dobrý kvalitě (nahráno GC) z koncertu, tak je na jejich myspace www.myspace.com/goodcharlotte nebo na gcstate.com se to dá stáhnout a ta písnička je Bloody Valentine
ja GC velmi nepoznam ale pacia sa mi nejake pesnicky ale idem im viacej vliest pod kozu
xTRUTHx- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 16. 01. 08
xTRUTHx napsal:ja GC velmi nepoznam ale pacia sa mi nejake pesnicky ale idem im viacej vliest pod kozu
len lez určo sa ti budú páčiť
Barča napsal:xTRUTHx napsal:ja GC velmi nepoznam ale pacia sa mi nejake pesnicky ale idem im viacej vliest pod kozu
len lez určo sa ti budú páčiť
to urcite ze sa mi pacia.......barca nemas icq ze budeme aj tak kecat?
xTRUTHx- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 59
Registration date : 16. 01. 08
Strana 14 z 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Povolení tohoto fóra: