*muck*
+32
veronika-veve
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
fialmi
Hanča
K7BO
Kikishka
AlenkA
Lu_cy
Gela
Fabiola
mišule
Guiltylka
Noglues
Katík
Sarunk4
Kokos(ka)
Kaczenka
Barča
Pet
Berkana
xTRUTHx
Kitty
Michelinek
janca2400
Kuci
2Lidunka2
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
36 posters
:: Simple Plan :: Pierre Bouvier
Strana 8 z 39
Strana 8 z 39 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39
Re: *muck*
no hlavně si myslím že jen někdo totálně smyslů zbavený by svěřil dítě Paris Hilton, vždyť ta se sama chová jak pětiletá
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
anebo někdo kdo má opravdu rád penízeLucca napsal:no hlavně si myslím že jen někdo totálně smyslů zbavený by svěřil dítě Paris Hilton, vždyť ta se sama chová jak pětiletá
NO ale stejně, to tomu dítěti nemůžou udělat, to je ten nejhorší trest, jí by měli používat jako nápravné zařízení
Lucca- SP fan
-
Umbridgová byla kravka, Paris je jen z jiného světa, ona za to nemůže
Lucca- SP fan
-
52martina napsal:ty to ještě nevíš? No tak teď to víš . Ale nevim, kam se to do Nicole vejde . Ještě že nečeká dvojčata..... Hlavně aby to bylo zdravý.
je to uz iste? uz sa nekto k tomu vyjadril?
ifuska19 napsal:ve triceti je furt mladoch nesnasim nicol, snad jeste vic nez raselinu
no ja nielen snad, ale urcite...
pat napsal:ifuska19 napsal:ve triceti je furt mladoch nesnasim nicol, snad jeste vic nez raselinu
no ja nielen snad, ale urcite...
souhlasím!!!!!!!!
no já asi taky, protože Lachelle mám docela ráda
Lucca- SP fan
-
k Nicole se nevyjadřuju, protože s ní Joel chodí. Třeba ve skrytu duše je hodná a milá. Co my víme?
For Pat: Nikdo se k tomu ještě nevyjádřil, ale já už to beru jako fakt(mlčení je souhlas).
For Pat: Nikdo se k tomu ještě nevyjádřil, ale já už to beru jako fakt(mlčení je souhlas).
jo fakt, příjde mi docela vpoho, a navíc Pierre by s ní nechodil kdyby byla kravkaKuci napsal:fakt?Lucca napsal:no já asi taky, protože Lachelle mám docela ráda
Lucca- SP fan
-
Tak a je to. Včera to potvrdila. Prý je ve čtvrtym měsíci, takže když to půjde dobře mimčo bude někdy koncem prosince (jestli dobře počítám).
Včera jsem o tom přemýšlela, jak každej nadává, že je to ***** těhotná atd., ale když pomineme matku, tak otec s tim dítětem bude krásnej . popravdě se na to těšim .
Včera jsem o tom přemýšlela, jak každej nadává, že je to ***** těhotná atd., ale když pomineme matku, tak otec s tim dítětem bude krásnej . popravdě se na to těšim .
52martina napsal:Tak a je to. Včera to potvrdila. Prý je ve čtvrtym měsíci, takže když to půjde dobře mimčo bude někdy koncem prosince (jestli dobře počítám).
co máš proti Joelovi s miminkem. copak jsi neviděla fotku Benjiho s miminem? To je tak krásný . Já mam opravdu slabost pro tatínky .
52martina napsal:co máš proti Joelovi s miminkem. copak jsi neviděla fotku Benjiho s miminem? To je tak krásný . Já mam opravdu slabost pro tatínky .
no tak benji je vynimka, jemu svedci vsetko...
no a joel a miminko... nie take...
Náhodou Joel bude určitě príma taťka
Lucca- SP fan
-
nejradši bych to dala do GC, ale když už se to tu rozebírá. kdo chce, může se podívat na video, kde Nicole mluví o jejim zatčení, o miminku. Je tam taky Joel(na muj vkus se tam moc nehodí). Nikdy jsem Nicole neslyšela mluvit (kromě Simple Life) a tady na mě zapůsobila jako inteligentní člověk. http://beta.redlasso.com/Community/ClipPlayer.aspx?i=0808d95d-6d8f-4dfc-a90c-17ae8205339f
já jsem si vždycky myslela , že je totálně vymaštěná ale asi to tak není....nejvíc se mi líbí, jak řekne, že je těhotná ......řekne to tak emm hezky
druhá část: http://beta.redlasso.com/Community/ClipPlayer.aspx?i=030eee65-11af-44f0-a258-9373f4f7a620
asi ji začínám mít ráda. dobrý je, ajk Joel napodobuje její chůzi . jo a taky na muj vkus mluví fakt dobře, protože jí rozumim .
asi ji začínám mít ráda. dobrý je, ajk Joel napodobuje její chůzi . jo a taky na muj vkus mluví fakt dobře, protože jí rozumim .
Strana 8 z 39 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39
:: Simple Plan :: Pierre Bouvier
Strana 8 z 39
Povolení tohoto fóra: