*muck*
+32
veronika-veve
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
fialmi
Hanča
K7BO
Kikishka
AlenkA
Lu_cy
Gela
Fabiola
mišule
Guiltylka
Noglues
Katík
Sarunk4
Kokos(ka)
Kaczenka
Barča
Pet
Berkana
xTRUTHx
Kitty
Michelinek
janca2400
Kuci
2Lidunka2
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
36 posters
:: Simple Plan :: Pierre Bouvier
Strana 1 z 39
Strana 1 z 39 • 1, 2, 3 ... 20 ... 39
*muck*
je to trapné a smutné, že to píšu zrovna já.. je to prostě borec ten pierre a začínám pomalu brát ani rašelinu, sice jí nikdy nebudu řikat pravým ménem ale jako když je s nou štastnej tak at si je, jinak jako moc u to přeju s luciškem.. ste krásnej pár, berunko
btw zitra má BIRTHDAY!!!!!!!!miláček náš..
btw zitra má BIRTHDAY!!!!!!!!miláček náš..
Re: *muck*
Happy Birthday Co říct? Pierre je zlatíčko, přeji mu vše nejlepší,hodně štěstí zdraví....atd.
for monuli: díky zlato vám to se Sebbíkem taky moc sluší, vlastně mnohem víc
for monuli: díky zlato vám to se Sebbíkem taky moc sluší, vlastně mnohem víc
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
ale to zas ne luci, jinak at vám to dlouho vydrží..
pat děkuju, souhlasim s tebou, máš pravdu, jinak to vypadá že sem na ně zapomněla.. ale to vlastně ani nejde, pač na něj se zapomenout nedá..
pat děkuju, souhlasim s tebou, máš pravdu, jinak to vypadá že sem na ně zapomněla.. ale to vlastně ani nejde, pač na něj se zapomenout nedá..
nn, přát ani slavit dopředu se narozky nemaj...to přináší smůlu
jinak....mno tak Happy b-day
jinak....mno tak Happy b-day
ne to ne ale musim mit posledni slovo, dycky.. jejda zas sem použila tvyho smajla, plmn.. ne to byla sranda, jinak začiná se mi libit pirátek..
Děvčátka vlásky si neškubejte, to by vás bolelo
Lucca- SP fan
-
Ovšem že se připojuji ke gratulantum. Omlouvám se, že jsem to nenapsala už včera, ale blbne nám net . Tak tedy Pierre, všechno nej(jen v tom dobrém smyslu) .
Vždycky přemýšlim o blbostech , ale pak dojdu k závěru, že to zas takový blbosti nejsou. Když řekneě někomu, že mu přeješ všechno nej, tak to může být i to nejhorší, nejpodlejší atd. .
ne to určitě nebylo, btw. právě jsem se koukala na video Pierre raises me up bože to bylo krááásný
Lucca- SP fan
-
hele tak já nemím mít obrázek sebbyho na foru tak jaktože ty máš video pierra na myspace??
Lucca- SP fan
-
ale sama si řikala že to video je dokonalý, já u něho dycky brečim a řikam si jak je život nespravedlivej..
Strana 1 z 39 • 1, 2, 3 ... 20 ... 39
:: Simple Plan :: Pierre Bouvier
Strana 1 z 39
Povolení tohoto fóra: