*muck*
+32
veronika-veve
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
fialmi
Hanča
K7BO
Kikishka
AlenkA
Lu_cy
Gela
Fabiola
mišule
Guiltylka
Noglues
Katík
Sarunk4
Kokos(ka)
Kaczenka
Barča
Pet
Berkana
xTRUTHx
Kitty
Michelinek
janca2400
Kuci
2Lidunka2
Lucca
pat
52martina
ifuska19
monuli
36 posters
:: Simple Plan :: Pierre Bouvier
Strana 20 z 39
Strana 20 z 39 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 39
Re: *muck*
Aby sme se pak nedivili
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
troufám si říct, že hůř
Katík- SP member
-
huř nééééé
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Jéééé
Katík- SP member
-
for Lucca :
toto má Pie napísané na svojej stránke absolventov Beaubois (strednej kam chodili) pod "odkazom pre absolventov":
Máme sa? Tie pekné roky v Beausois. Toľko spomienok. Dúfam, že sa všetci máte dobre. Ja toho mám celkom dosť. Mám to šťastie tráviť väčšinu času v spoločnosti 3 ďalších absolventov: Charlesa Comeau, Sebastiena Lefebvre a Jean-Francoisa Stinca. Nie je to ľahké prisahám vám!! Chcem pozdraviť všetkých mojich kamarátov zo starých dobrých čias s ktorými som už dlho nehovoril. Chýbate mi chlapci... a dievčatá. Dúfam, že sa všetci znovu uvidíme niekde, niekedy. Adios a nabudúce... možno na stretnutí z Beaubois? Ahojte všetci..
Pierre
toto má Pie napísané na svojej stránke absolventov Beaubois (strednej kam chodili) pod "odkazom pre absolventov":
Máme sa? Tie pekné roky v Beausois. Toľko spomienok. Dúfam, že sa všetci máte dobre. Ja toho mám celkom dosť. Mám to šťastie tráviť väčšinu času v spoločnosti 3 ďalších absolventov: Charlesa Comeau, Sebastiena Lefebvre a Jean-Francoisa Stinca. Nie je to ľahké prisahám vám!! Chcem pozdraviť všetkých mojich kamarátov zo starých dobrých čias s ktorými som už dlho nehovoril. Chýbate mi chlapci... a dievčatá. Dúfam, že sa všetci znovu uvidíme niekde, niekedy. Adios a nabudúce... možno na stretnutí z Beaubois? Ahojte všetci..
Pierre
To je kráááásný
Katík- SP member
-
škoda že Sebík tam nemá stránku... asi sa mu nechcelo si to tam zakladať. alebo je príliš vyťažený písaním blogov pre nás
Tak u chudáčka Pieho se nic neděje... proto sem dávám tuhle fotku ať je o čem povídat
Katík- SP member
-
já si myslela že je ale není .. tadyta fotka je v galerce a je z natáčení Addicted takže to je jenom vypůjčená rybka
hmm já si myslím že si to všichni jenom vymysleli ... Pierre má jenom Delilah a ještě jeho rodiče maj 3 nebo 4 psy
v jednom vlogu chlapci hovorili akých majú pets, a niekto z nich tam vtedy rybku určite povedal. takže verím tomu že niekto rybku má
a co kdyz ma ale nechce ji zverejnovat aby ji nedostali novinari :D
mišule- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 39
Registration date : 02. 04. 08
Strana 20 z 39 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 39
:: Simple Plan :: Pierre Bouvier
Strana 20 z 39
Povolení tohoto fóra: