Konec školního roku
+13
Kitty
Barča
n.i.k.y
Hanča
Noglues
fialmi
52martina
Pet
ericka
Kikishka
Guiltylka
Katík
Kaczenka
17 posters
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Konec školního roku
mi přijde že se to nikam nehodí tak sem... kdo všechno letos vychází?
já sem se nejdřív těšila ale ted byla poslední dýza ve škole, poslední normální oběd... už se nikdy nesejdem jako třída.. nikdy ty naše průsery, hlášky na učitele, výbuchy smíchu o hodině.. nikdy na to všechno nezapomenu.. víceméně bych se měla s 25 lidma potkávat i příští rok, páš deme do stejnýho města na školy, ale strašně mě mrzí, že ve škole jako třída už se nesejdem nikdy.. a za hodinu a čtvrt máme vyřazení... a konec.. (já se musela vykecat)
já sem se nejdřív těšila ale ted byla poslední dýza ve škole, poslední normální oběd... už se nikdy nesejdem jako třída.. nikdy ty naše průsery, hlášky na učitele, výbuchy smíchu o hodině.. nikdy na to všechno nezapomenu.. víceméně bych se měla s 25 lidma potkávat i příští rok, páš deme do stejnýho města na školy, ale strašně mě mrzí, že ve škole jako třída už se nesejdem nikdy.. a za hodinu a čtvrt máme vyřazení... a konec.. (já se musela vykecat)
Re: Konec školního roku
Auuuuu... my sme dneska měli źávěrečný stužkování... máme krásný šerpy... kluci v kvádrech holky v šatech, takový to neznám... všichni sme buleli jak želvy, ale bylo to krásný.. měli sme upa nabitý kino... a zítra jdeme všichni do baru i s učitelkou... a večer ten rozlučák, já už se tak těšim, ale zároveń vim, že tim všechno končí.... a to já nechci....
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Tyjo, jak tak koukam tak jste mely obe hodne dobry tridni kolektiv tak jestli jste byli takova dobra parta, tak se budete urcite schazet a budete mit skvely slucaky, ne? a navic v zari poznate spoustu novych lidi, takze to je urcite pozitivni zmena
i kdyz chapu, ze louceni je strasny kdyz vite, ze uz nikdy nebudete sedet spolu ve tride...
i kdyz chapu, ze louceni je strasny kdyz vite, ze uz nikdy nebudete sedet spolu ve tride...
awooj!
no já už mám taaky za sebou rozlučku a slavnostní zakončení.....
ooo.....bude se mi mooc stejskat!!!
taaky už máte dost toho večnýho schánění kytek a dárku pro učitelé?
eště že to je jednou za rok
nne je tos trašný já nechcu prič!!
ale už docela se těšim na střední..........
jste někdo na soukromce?? já tam zkončila ale mooc semi to nelíbí..... no fu rači už tonebudu rozmazávat tak ....
paa
no já už mám taaky za sebou rozlučku a slavnostní zakončení.....
ooo.....bude se mi mooc stejskat!!!
taaky už máte dost toho večnýho schánění kytek a dárku pro učitelé?
eště že to je jednou za rok
nne je tos trašný já nechcu prič!!
ale už docela se těšim na střední..........
jste někdo na soukromce?? já tam zkončila ale mooc semi to nelíbí..... no fu rači už tonebudu rozmazávat tak ....
paa
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
Já taky letos vycházím a na střední se docela těším... Jen doufám, že tam budou fajn lidi a budem mít dobrý kolektiv (ne jak teď ) Jinak dneska jsme měli tu akademku a hodně lidí taky bulelo... Po někom se mi bude stýskat, po někom zas ne...
ericka- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 117
Registration date : 09. 06. 08
já letos skončila na střední. docela jsem se na to těšila, i když je pravda že několik lidí mi bude chybět...
tak tohle zkončení základky mě čeká neštěstí až za rok,ale stejně se netěším,to bude smutný
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
to mě to taky čeká, zítra vízo, v sobotu nebo v úterý rozlučka(jestli nějaká bude)
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
no tak už je konec,to je strašný dneska tu jsem asi naposledy,na pc se dostanu asi až koncem července, mě se po vás bude strašně stejskat , tak co se dá dělat , všichni si moc a moc užijte prázdniny a mějte se moc hezky
fialmi- SP fan
-
fialmi napsal:no tak už je konec,to je strašný dneska tu jsem asi naposledy,na pc se dostanu asi až koncem července, mě se po vás bude strašně stejskat , tak co se dá dělat , všichni si moc a moc užijte prázdniny a mějte se moc hezky
Taky se měj krásně a užij si to!
ericka- SP beginner
-
Poeet p?íspivku : 117
Registration date : 09. 06. 08
ericka napsal:fialmi napsal:no tak už je konec,to je strašný dneska tu jsem asi naposledy,na pc se dostanu asi až koncem července, mě se po vás bude strašně stejskat , tak co se dá dělat , všichni si moc a moc užijte prázdniny a mějte se moc hezky
Taky se měj krásně a užij si to!
Jo tak díky
fialmi- SP fan
-
jo užij si tofialmi napsal:no tak už je konec,to je strašný dneska tu jsem asi naposledy,na pc se dostanu asi až koncem července, mě se po vás bude strašně stejskat , tak co se dá dělat , všichni si moc a moc užijte prázdniny a mějte se moc hezky
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
díky mocNoglues napsal:jo užij si tofialmi napsal:no tak už je konec,to je strašný dneska tu jsem asi naposledy,na pc se dostanu asi až koncem července, mě se po vás bude strašně stejskat , tak co se dá dělat , všichni si moc a moc užijte prázdniny a mějte se moc hezky
fialmi- SP fan
-
taky moc díky
fialmi- SP fan
-
My to ořvali upa všichni...aj kluci... my sme prostě super třída.. jeden na druhýho nedáme dopustit.. prostě jeden za všechny všichni za jednoho... navíc většina z nás sme spolu celých těch 9 let takže to sme toho přece jen dost zažili... a ty učitelé.... já to prostě miluju... a i když jednoho kokota nesnášim tak sme se dneska objali a dal mi takovou učitelskou pusu jak to nazval prostě skvělý...
koukejte na nás... sme tu i s učiteli...
koukejte na nás... sme tu i s učiteli...
Katík- SP member
-
juuu upe paradni fotka.....a pekny tricka....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
n.i.k.y napsal:juuu upe paradni fotka.....a pekny tricka....
Děkuju za všechny... BTW: kdo by nevěděl, tak ten borec v tý kostkatý košili ( Jirka( je ten učitel co se nesnášíme
Katík- SP member
-
Hanča napsal:jj..pekna fotka a katii ktera si ty? =)) ja te nepoznam
sedis na zemi uplne nalavo ze?
Barča napsal:Hanča napsal:jj..pekna fotka a katii ktera si ty? =)) ja te nepoznam
sedis na zemi uplne nalavo ze?
¨joooo to jsem já vlastní maminkam mě pozná, to je skvělý !!! Juchůůůůů
Katík- SP member
-
Jéé fešná fotka Katí, hned sem tě tam poznala tak já sem taky hodim no
http://spoluzaci.im.cz/picture/5057/117675057.jpg?A49xdd27e5e9
my měli vyřazení ve čtvrtek, ani jeden kluk nepřišel v kvádru nejlepší a nejhorší zároven bylo poslední zvonění: rtěnkama sem na tváře kreslila ve všech třídách, i učitelkám, všude sme to vystříkali sprejema na záchod a těma nejhnusnějšíma vonavkama jak je ve zvyku, dělali kravál různějma frkačkama píštalkama atd.. a když sme se šli potom rozloučit s našim nejlepšim učitelem tak sem se strašně rozeřvala zůstal mu na tričku obtisk rtěnky z tváře a řikáme mu Tomáši
a rozluška byla uplně fajnová to je po hodině:
http://spoluzaci.im.cz/picture/8693/119468693.jpg?A49xcc9b6ffc
http://spoluzaci.im.cz/classroom/9541/119469541.jpg?A51x7d8516ae
http://spoluzaci.im.cz/classroom/9626/119469626.jpg?A51x82a91688
takže si mužete udělat obrázek, jak to vypadalo o pár hodin dýl
http://spoluzaci.im.cz/picture/5057/117675057.jpg?A49xdd27e5e9
my měli vyřazení ve čtvrtek, ani jeden kluk nepřišel v kvádru nejlepší a nejhorší zároven bylo poslední zvonění: rtěnkama sem na tváře kreslila ve všech třídách, i učitelkám, všude sme to vystříkali sprejema na záchod a těma nejhnusnějšíma vonavkama jak je ve zvyku, dělali kravál různějma frkačkama píštalkama atd.. a když sme se šli potom rozloučit s našim nejlepšim učitelem tak sem se strašně rozeřvala zůstal mu na tričku obtisk rtěnky z tváře a řikáme mu Tomáši
a rozluška byla uplně fajnová to je po hodině:
http://spoluzaci.im.cz/picture/8693/119468693.jpg?A49xcc9b6ffc
http://spoluzaci.im.cz/classroom/9541/119469541.jpg?A51x7d8516ae
http://spoluzaci.im.cz/classroom/9626/119469626.jpg?A51x82a91688
takže si mužete udělat obrázek, jak to vypadalo o pár hodin dýl
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: