Konec školního roku
+13
Kitty
Barča
n.i.k.y
Hanča
Noglues
fialmi
52martina
Pet
ericka
Kikishka
Guiltylka
Katík
Kaczenka
17 posters
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Konec školního roku
Já byla v Itálii jako mrně, pak Chorvatsko, Francie, Německo a zase Chorvatsko.. jináč nic..a už sem nebyla u moře 2 roky snad příští rok
Kaczenka napsal:Já byla v Itálii jako mrně, pak Chorvatsko, Francie, Německo a zase Chorvatsko.. jináč nic..a už sem nebyla u moře 2 roky snad příští rok
tak tos byla celkem na dost mistech ne? ja byla 2krat na Mallorce ale to jsem byla este malinkaa si to ani moc nepamatuju..no ale letos tam poletime jeste jednou . a pak pred 2ma rokama taky v Tunisku..tam to bylo super.
když já bych taky chtěla někam letět.. no vlastně to tak těžký nemam, děda má ultralighta a už je mi 15 ale musela bych přes zákaz táty
jee tak to mas dobry ale tak casem ti to treba dovoli. me by to nasi asi taky nedovolili
nemusíí stačí když pojedu s dědou na chalupu, je to 100 kiláků daleko a on ho má na letišti tam
já chci taky skákat padákemGuiltylka napsal:ja chci taky nekdy necim letet
by mi stacilo skocit si padakem
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Noglues napsal:já chci taky skákat padákemGuiltylka napsal:ja chci taky nekdy necim letet
já bych taky chtěla skákat padákem, ale víc než skákat padákem tak bych chtěla jet někam do Afriky nebo úplně na sever do Kanady, nebo někam to Thajska ... prostě někam do divočiny setkat se s místníma šelmama a predátorama, nejvíc bych chtěla vidět naživo tygry v přírodě nebo levharty, gepardy, krokodýly apod ...
já jsem šílená já vím, ale já hrozně miluju všechny kočky nejvíc tygry
mě nějakou kočkovitou šelmu připomíná sebby na tom tvým podpisuKitty napsal:Noglues napsal:já chci taky skákat padákemGuiltylka napsal:ja chci taky nekdy necim letet
já bych taky chtěla skákat padákem, ale víc než skákat padákem tak bych chtěla jet někam do Afriky nebo úplně na sever do Kanady, nebo někam to Thajska ... prostě někam do divočiny setkat se s místníma šelmama a predátorama, nejvíc bych chtěla vidět naživo tygry v přírodě nebo levharty, gepardy, krokodýly apod ...
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Kitty napsal:Noglues napsal:já chci taky skákat padákemGuiltylka napsal:ja chci taky nekdy necim letet
jee do te afriky bych taky jela. ...taky mam rada kocky doma mam jednu devíti kilovou a jaks psala ze bys rada videla krokodyla tak ten ma ke kockam trochu daleko ne?
Lidickyyy.....ahooooj....tak uz sem z Tunisu zpatky...tyjo 2tydny a vubec nestiham sledovat co se tady delo....
jinak bylo tam naaaadherne a zjistila sem ze v Tunisu sou ti nejkrasnejsi kluci-chlapi na svete.....proste uplne uzasna dovolena.....I love TUNISIA....
jinak bylo tam naaaadherne a zjistila sem ze v Tunisu sou ti nejkrasnejsi kluci-chlapi na svete.....proste uplne uzasna dovolena.....I love TUNISIA....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Už vim kam pojedu na dovčuuu
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:Už vim kam pojedu na dovčuuu
jo taky to doporucuju =) niki ty se mas zes tam ted bylaa..ja tam byla uz pred 2ma rokama a to byla uplne nejlepsi dovolena ja bych tam chtela znova ale nasi nechcou a ti tunisaci sou fakt bozi
Jj.....Tunisia jedine....doufam ze tam pojedem aji pristi rok....a Katí jestli si muzes vybrat tak do Tunisu zajed.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
n.i.k.y napsal:Jj.....Tunisia jedine....doufam ze tam pojedem aji pristi rok....a Katí jestli si muzes vybrat tak do Tunisu zajed.....
niki nechces jit na icq? sem ti nechtela psat sms
n.i.k.y napsal:Jj.....Tunisia jedine....doufam ze tam pojedem aji pristi rok....a Katí jestli si muzes vybrat tak do Tunisu zajed.....
No možná příští rok pojedu bez našich jen se dvěma "teto-sestřenkama" tak bych jim to mohla dát jako návrh...
Katík- SP member
-
Katík napsal:n.i.k.y napsal:Jj.....Tunisia jedine....doufam ze tam pojedem aji pristi rok....a Katí jestli si muzes vybrat tak do Tunisu zajed.....
No možná příští rok pojedu bez našich jen se dvěma "teto-sestřenkama" tak bych jim to mohla dát jako návrh...
jo kor kdyz byste jeli jenom holky byli byste nadsenyy
Hanča napsal:Katík napsal:n.i.k.y napsal:Jj.....Tunisia jedine....doufam ze tam pojedem aji pristi rok....a Katí jestli si muzes vybrat tak do Tunisu zajed.....
jo kor kdyz byste jeli jenom holky byli byste nadsenyy
No jo, bylo by to super, jenže máti mi řekla, že mi to nezaplatí a pochybuju, že si na to za celej rok ušetřim...z brigády a narozek a svátků... to fakt asi nee....
Katík- SP member
-
pry "teto-sestrenkama" to zni dobre
n.i.k.y- SP girlfriend
-
njn =) ale jako to mas dobry..me by nasi takhle bez nich nikam nepustili...uz vubec ne do tuniska
Hančo tak jsme na tom stejně,mě by taky nepustili
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: