Jak jste k SP přišli?
+17
Kikishka
didi
SP_Kiki_SP
fialmi
Kikishek :P
ninin
Kaczenka
Katík
Domulka
52martina
Kitty
Guiltylka
Noglues
Hanča
Barča
ifuska19
Basmen
21 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jak jste k SP přišli?
my byli ve druhe rade vpravo kousek od te bedny jak na ni skakal David.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
n.i.k.y napsal:my byli ve druhe rade vpravo kousek od te bedny jak na ni skakal David.....
My byli taky vpravo ale david skákal na ňáký bedně?... to si nepamatuju
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
no ne to sem zas blbe napsala....tam byla takova bedna nebo reprak nebo co to bylo a on tam dycky prisel a pak aji myslim podaval ruce......SP_Kiki_SP napsal:n.i.k.y napsal:my byli ve druhe rade vpravo kousek od te bedny jak na ni skakal David.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
n.i.k.y napsal:no ne to sem zas blbe napsala....tam byla takova bedna nebo reprak nebo co to bylo a on tam dycky prisel a pak aji myslim podaval ruce......SP_Kiki_SP napsal:n.i.k.y napsal:my byli ve druhe rade vpravo kousek od te bedny jak na ni skakal David.....
Ahá ale stejně si ten reprák ňák nemůžu vybavit.... achjo to je špatný ta moje paměť
SP_Kiki_SP- SP fan
-
to neres....to bude spis mnou....ja neumim vysvetlovat....SP_Kiki_SP napsal:n.i.k.y napsal:no ne to sem zas blbe napsala....tam byla takova bedna nebo reprak nebo co to bylo a on tam dycky prisel a pak aji myslim podaval ruce......SP_Kiki_SP napsal:n.i.k.y napsal:my byli ve druhe rade vpravo kousek od te bedny jak na ni skakal David.....
Ahá ale stejně si ten reprák ňák nemůžu vybavit.... achjo to je špatný ta moje paměť
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Dobře důležitý je že si byla na pravo . Kde přesně to už je jedno xD.n.i.k.y napsal:to neres....to bude spis mnou....ja neumim vysvetlovat....SP_Kiki_SP napsal:n.i.k.y napsal:no ne to sem zas blbe napsala....tam byla takova bedna nebo reprak nebo co to bylo a on tam dycky prisel a pak aji myslim podaval ruce......SP_Kiki_SP napsal:n.i.k.y napsal:my byli ve druhe rade vpravo kousek od te bedny jak na ni skakal David.....
SP_Kiki_SP- SP fan
-
to není možný!jakto že jste přišli o dvě ho'dky dřív než to začlo a byli tak blízko..............ja sice bylo nekde taky v kotli no tak v 10řadě ale taky to celkem šlo.....příště beru spácák a nezájem si to dám ke dveřím.......nebo rovnou na podium .......kdyby to šlo
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
Jak sem k SP přišla no tak to už je hodně dávno... Jednou sm byla u kámošky a tam sme projížděli své nej písničky... No a ona tam měla SP-jump.... mi se to tak zalíbilo že u sem bet toho nemohla být.. no tak asi tak začla moje závislost
ty jsi tady asi nova,takze zdravim,vitej tady....W-erushk-A:-* napsal: Jak sem k SP přišla no tak to už je hodně dávno... Jednou sm byla u kámošky a tam sme projížděli své nej písničky... No a ona tam měla SP-jump.... mi se to tak zalíbilo že u sem bet toho nemohla být.. no tak asi tak začla moje závislost
n.i.k.y- SP girlfriend
-
n.i.k.y napsal:ty jsi tady asi nova,takze zdravim,vitej tady....W-erushk-A:-* napsal: Jak sem k SP přišla no tak to už je hodně dávno... Jednou sm byla u kámošky a tam sme projížděli své nej písničky... No a ona tam měla SP-jump.... mi se to tak zalíbilo že u sem bet toho nemohla být.. no tak asi tak začla moje závislost
ahooj...taky vitam
Hanča napsal:n.i.k.y napsal:ty jsi tady asi nova,takze zdravim,vitej tady....W-erushk-A:-* napsal: Jak sem k SP přišla no tak to už je hodně dávno... Jednou sm byla u kámošky a tam sme projížděli své nej písničky... No a ona tam měla SP-jump.... mi se to tak zalíbilo že u sem bet toho nemohla být.. no tak asi tak začla moje závislost
ahooj...taky vitam
Čééégo . Taky tě tu moooc vítám
SP_Kiki_SP- SP fan
-
SP_Kiki_SP napsal:Hanča napsal:n.i.k.y napsal:ty jsi tady asi nova,takze zdravim,vitej tady....W-erushk-A:-* napsal: Jak sem k SP přišla no tak to už je hodně dávno... Jednou sm byla u kámošky a tam sme projížděli své nej písničky... No a ona tam měla SP-jump.... mi se to tak zalíbilo že u sem bet toho nemohla být.. no tak asi tak začla moje závislost
ahooj...taky vitam
Oooo...děkuji mooooc... se, ráda že ste mě tady tak uvítali..to sem ani nečekala....
W-erushk-A:-* napsal:SP_Kiki_SP napsal:Hanča napsal:n.i.k.y napsal:ty jsi tady asi nova,takze zdravim,vitej tady....W-erushk-A:-* napsal: Jak sem k SP přišla no tak to už je hodně dávno... Jednou sm byla u kámošky a tam sme projížděli své nej písničky... No a ona tam měla SP-jump.... mi se to tak zalíbilo že u sem bet toho nemohla být.. no tak asi tak začla moje závislost
ahooj...taky vitam
Oooo...děkuji mooooc... se, ráda že ste mě tady tak uvítali..to sem ani nečekala....
víítej!!
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
Re: jak jste k SP přišli???
mno tak newim přesně, ale kámoška je hodně poslouchala a řikala že když je jí smutno nebo je naštvaná pustí si je, a jednou když mi bylo podobně, vzpoměla jsem si na to co řikala a pustila jsem si je,,, nějak se mi zalíbily a od tý doby jsou to pro mě 1. nej skupina..
Lenik9- SP newbie
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 27. 12. 08
no takze uplne presne to neviem ale ako hudbu som ich pocuvala dost davnio to som chytila od mojej sestry ale veci o nich som si zacala zistovat az tak pred rokom a pol a uplna zavislost zacala ked sa pridal i moja naj kamoska a odvtedy neprejde den ked niesom na sp.cz a nepozeram co maju nove ked nestiahnem aspon jeden ich obrazoka ,na icq ich preberame kazdy den a je to super lebo ich strasne milujem oni su naj kapela lebo spojili super hudbu s krasnymi clenmi kapely ja ich proste milujem a stala som sa na nich zavisla ani nie tak na hudbe ako na nich osobne a hlavne dave toho proste milujem
aimee- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 15. 03. 09
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 5 z 5
Povolení tohoto fóra: