Jak jste k SP přišli?
+17
Kikishka
didi
SP_Kiki_SP
fialmi
Kikishek :P
ninin
Kaczenka
Katík
Domulka
52martina
Kitty
Guiltylka
Noglues
Hanča
Barča
ifuska19
Basmen
21 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jak jste k SP přišli?
Domulka napsal:nemám ráda TH.
ale SP byli celkem levní..
a drsný je, že Avril byla ještě levnější (550,-)
a BT este lacnejsi myslim... pod 500 dokonca ak si dobre pamatam...
Tak to je teda dobrý.... Avril jsem tipovala tak na 700 a BT taky... Blbej odhad
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Já jsem k nim přišla...
já jsem k nim přišla takhle..
prvně jsem začala poslouchat jen asi 2 písničky od nich a pak se mi ta jejich hudba začala tak moc líbit, že jsem si o nich musela zjistit všechno.. jsou nej, mám je moc ráda, moc si jich vážím
prvně jsem začala poslouchat jen asi 2 písničky od nich a pak se mi ta jejich hudba začala tak moc líbit, že jsem si o nich musela zjistit všechno.. jsou nej, mám je moc ráda, moc si jich vážím
Kikishek napsal:já jsem k nim přišla takhle..
kiki mas super avatar
tak to je fakt drsny, do Avril bych rekla ze bude drazsi aji do BT
a Linkini byli taky docela mastni, kolem 900, ani nevim
a Metallica ze 1000? to bych nedala
Guiltylka napsal:tak to je fakt drsny, do Avril bych rekla ze bude drazsi aji do BT
Já byla na TH když jsem je ještě poslouchala a stál 695,- jako nebylo to moc,sotjí to i víc že jo!!!
já si myslim, že ta cena kolem 500 je tak akorát.
a jsem moc ráda, že SP nebyli předražení.
jako já chápu, že za hvězdy typu "madonna" nebo "kylie minogue" se musí platit víc.. ale podle mě je to až příliš přehnaný. protože tam zaplatíte ze to, že ona se Xkrát převlíkne, na jevišti jsou místo ní prakticky jen tanečníci a je tam obrovská aparatura. jako je mi jeasný, že to musí bejt fakt velká show, ale osobně upřednosťnuji, když tam přijde kapela, která se ANI JEDNOU NEPŘËVLÍKNE (nepočítám bílý teplákový soupravy SP při minorech), je na jevišti pořád, má za sebou jen velký plátno se znakem kapely a je to prostě show i tak. A nemusím za to platit 3000,-.
jako já chápu, že za hvězdy typu "madonna" nebo "kylie minogue" se musí platit víc.. ale podle mě je to až příliš přehnaný. protože tam zaplatíte ze to, že ona se Xkrát převlíkne, na jevišti jsou místo ní prakticky jen tanečníci a je tam obrovská aparatura. jako je mi jeasný, že to musí bejt fakt velká show, ale osobně upřednosťnuji, když tam přijde kapela, která se ANI JEDNOU NEPŘËVLÍKNE (nepočítám bílý teplákový soupravy SP při minorech), je na jevišti pořád, má za sebou jen velký plátno se znakem kapely a je to prostě show i tak. A nemusím za to platit 3000,-.
njn..presne tak. jeste kdyby se sli SP 3krat prevlikat..to by me celkem stvalo
Hanča napsal:njn..presne tak. jeste kdyby se sli SP 3krat prevlikat..to by me celkem stvalo
no to by bylo cvelkem blbýý
ted sto trefilaDomulka napsal:já si myslim, že ta cena kolem 500 je tak akorát.
No jo, ta Domča má zase pravdu
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
sem kdysi cetl na nejake strance že pry byl sraz TH fanoušku v ostravě (asi pred měsícem) byla si tam,když si z orlove?ninin napsal:Guiltylka napsal:tak to je fakt drsny, do Avril bych rekla ze bude drazsi aji do BT
Já byla na TH když jsem je ještě poslouchala a stál 695,- jako nebylo to moc,sotjí to i víc že jo!!!
Basmen napsal:sem kdysi cetl na nejake strance že pry byl sraz TH fanoušku v ostravě (asi pred měsícem) byla si tam,když si z orlove?ninin napsal:Guiltylka napsal:tak to je fakt drsny, do Avril bych rekla ze bude drazsi aji do BT
nn nebyla!!!Jako já je měla hodně ráda,ale už když byl ten sraz aby je dostali zpět do ČR tak mě tp přecházlo!!Jako takové šíené fanynky mají snad jen TH!!!Nechci nikoho urazit ale je to pravda!!Protože na tom koncrtu to bylo drsný..
Já TH nenávídímninin napsal:Basmen napsal:sem kdysi cetl na nejake strance že pry byl sraz TH fanoušku v ostravě (asi pred měsícem) byla si tam,když si z orlove?ninin napsal:Guiltylka napsal:tak to je fakt drsny, do Avril bych rekla ze bude drazsi aji do BT
nn nebyla!!!Jako já je měla hodně ráda,ale už když byl ten sraz aby je dostali zpět do ČR tak mě tp přecházlo!!Jako takové šíené fanynky mají snad jen TH!!!Nechci nikoho urazit ale je to pravda!!Protože na tom koncrtu to bylo drsný..
to já už tď talkyBasmen napsal:Já TH nenávídímninin napsal:Basmen napsal:sem kdysi cetl na nejake strance že pry byl sraz TH fanoušku v ostravě (asi pred měsícem) byla si tam,když si z orlove?ninin napsal:Guiltylka napsal:tak to je fakt drsny, do Avril bych rekla ze bude drazsi aji do BT
takže můj příběh o sp začíná tak,že jsem viděla klip WTML a docela se mi líbil,ale pak jsem se tomu nějak moc nevěnovala,ale vzpomínám si že jediný co jsem o nich veděla je Pierrovo jméno jinak nic.Až jednou jsem dostala k narozkám film Jeden den v New Yorku a tam jsem viděla SP a vzpoměla,že je od někud znám,tak jsem si tu scénu se Sp pouštěla pořád dokola,to už se mi líbili,ale ještě to nebyla moje nej kapela.Spíš to začalo tím,že když jsme jely v autě z dovolený se mě mamka ptala na jaký skupiny bych šla koncert a já nejednou vykřikla Simple Plan!!!! A pak jsem začala přemýšlet o tom ,že jsou vlastně super a v tu dobu jsem zrovna neměla nej kapelu,tak jsem si řekla proč to nemůžou být SP. A jak jsme přijely domu,tak jsem hnet šla na net a hledala koncerty Sp a tak jsem objevila,že budou v Praze,tak jsem to řekla mamce a tak jsme jely,ale ještě před tím koncertem jsem hledala všechno o nich na netu,poslouchala písničky a narazila jsem na Domči blog atd.Tak od tý doby jsem na nich závislá a ještě k tomu ten koncert to podpořil mnohem víc.Takže dneska už je to pořádná závislost,prostě jednoduše neni den co bych neslyšela nějakou jejich písničku a nepodívala se na sp.cz(kromě nějakých výmek teda třeba prázdnin,to se moc na net nedostanu a taky kvůli tomu trpím jak čert)
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
Takže já sem na Sp narazila někdy na podzim roku 2005... Myslim že sem viděla klip WTML. A mě to prostě naprosto zaujalo... Pak sem zjistila, že se líbí i mojí spolužačce tak sme si o nich furt psali a chtěli sme strašně album Still not getting any... Nakonec sem ho dostala k vánocum a už se to rozjelo... Měla sem na ně dokonce i referát v hudebce ale nejsem si jistá jestli z toho byli spolužáci nadšení xD. Ale pak přišli TH... Ano ta velice nanáviděná kapela kterou sem poslouchala asi rok a půl... Pak mě začali děsně štvát a já měla nej kapelu Good Charlotte... Bylo to fajn ale pak sem se dozvěděla o koncertu SP v Praze a ve mě se probudila ta dávná vášeň v ně a já jela na koncert a teď je to ještě lepší než dřív... Jinak před SP před tim osudnym podzimem 2005 sem poslouchala LP... a poslouchám je furt i když už ne tolik ).
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
no ja som sa k sp dostala nahodou ... a najvacsia sranda na tom je ze uplne prvy krat som ich videla vo filme new York minute ked som ho pozerala s kamaratkou a doteraz si zivo pamatam ako som si hovorila ze tu skupinu ani nepoznam a niekedy to mozno bude moja oblubena skupina!! No a co sa nestalo ? SU!!! (este som si hovorila ze ci nie su vymysleni ) No a vlastne potom som na mtv videla videoklip crzy a strasne sa mi pacil tak som si zacala zistovat o nich rozne veci a neskor som narazila aj na domulkin blog no a teraz su uz sucastou mojho zivota :D (viete ako to myslim )
didi- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 14. 07. 08
já jsme začala sp poslouchat někdy v létě když sjem pak začíńala 6třídu..........byla jsem na tábože kde je kámoška poslouchala.....měl takový mic 1. a 2,cd a já z toho bxlsa upe mimo.........prosstě jsem se upe zamilovala a pak jsem začala posloucht i gc no prostě paráda.poslouchala jsem i při hodině hv a učitelka mi to vzala ačkoli jsem se jí snažíla vysvětlit že to spadá pod téma a pak sp i gc dva roky nic nedělali a já je měla přeposlouchaný tak jsem se začala zajíma o jine skupiny a když vydali sp a gc new desku.....................zjistila jsme že to jsou nej skupiny aký kdy byly a jsou,,,,,,,,,,,,,,,halvně spíš simplíci!! tak jsem byla na concertech a jsme štastná že mají kluci šnůru..........ale musí přijed eště jednou..........jáu musim bejt v první řadě abych si to užila!!!!§hej lidičky že přijedeou!slibovali to!!!!!
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
no hale to by ale se mnou nuseli takový blázní jít ako jsem já bejt tam už vod rána aby jsem byly v tý první řadě?ty jsi byla v prví řadě,když tady byli?????
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
Kikishka napsal:no hale to by ale se mnou nuseli takový blázní jít ako jsem já bejt tam už vod rána aby jsem byly v tý první řadě?ty jsi byla v prví řadě,když tady byli?????
to nie je len o tom byt tam uz od rana, musis mat proste aj kus stastia a niektori sa do tej prvej rady proste presrali aj ked tam prisli dve hodky pred...
Barča napsal:Kikishka napsal:no hale to by ale se mnou nuseli takový blázní jít ako jsem já bejt tam už vod rána aby jsem byly v tý první řadě?ty jsi byla v prví řadě,když tady byli?????
to nie je len o tom byt tam uz od rana, musis mat proste aj kus stastia a niektori sa do tej prvej rady proste presrali aj ked tam prisli dve hodky pred...
V tomhle má Barča pravdu my tam přišli po šestý, sice sme neměli první řadu ale třetí je taky dobrá xD.
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 4 z 5
Povolení tohoto fóra: