Nej písnička....
+27
Těša
aimee
Aduš
Mářa
Lenik9
Jancca
W-erushk-A:-*
Kikishka
ninin
Insanely
didi
52martina
n.i.k.y
Janča
SP_Kiki_SP
fialmi
Kokos(ka)
Noglues
Kaczenka
Barča
Katík
veronika-veve
Kitty
Hanča
Guiltylka
Basmen
ifuska19
31 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 5 z 6
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nej písnička....
ifuska19 napsal:no, to bych zrovna netvrdila
tys byla na Plain white T´s ??A jaký to tam bylo:??Oni jsou skvělíí...kolik stáál lístek???
ninin napsal:ifuska19 napsal:no, to bych zrovna netvrdila
tys byla na Plain white T´s ??A jaký to tam bylo:??Oni jsou skvělíí...kolik stáál lístek???
ifča tam myslim teprve pojede ne? teda pokud sem to dobre pochopila
Hanča napsal:ninin napsal:ifuska19 napsal:no, to bych zrovna netvrdila
Jj plaini jsou až 19. srpna...
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
SP_Kiki_SP napsal:Hanča napsal:ninin napsal:ifuska19 napsal:no, to bych zrovna netvrdila
Jj plaini jsou až 19. srpna...
aha...tak to jj
jj tak držím palečkyifuska19 napsal:no, ještě nevím, jesli půjdu, ale snad mi to vyjde, bych to potřebovala
Holky mám úplně zásadní dotaz!!!Není to k SP...nevíte jak se jmenuje hoooooodně stará písnička,nevím právě kdo to zpívá..ale v tom klipu je ten chláýpek v brýlích,vypadá jako harry potter xD a dole na obrazovce běží titulky podle toho co on zpívá..nevíte náhodou??Mě to strašně vrtá hlavou,vzpomínaly jsme na to s mamkou...
ninin napsal:Holky mám úplně zásadní dotaz!!!Není to k SP...nevíte jak se jmenuje hoooooodně stará písnička,nevím právě kdo to zpívá..ale v tom klipu je ten chláýpek v brýlích,vypadá jako harry potter xD a dole na obrazovce běží titulky podle toho co on zpívá..nevíte náhodou??Mě to strašně vrtá hlavou,vzpomínaly jsme na to s mamkou...
tak to vubec neznam asi
ninin napsal:Holky mám úplně zásadní dotaz!!!Není to k SP...nevíte jak se jmenuje hoooooodně stará písnička,nevím právě kdo to zpívá..ale v tom klipu je ten chláýpek v brýlích,vypadá jako harry potter xD a dole na obrazovce běží titulky podle toho co on zpívá..nevíte náhodou??Mě to strašně vrtá hlavou,vzpomínaly jsme na to s mamkou...
Takhle nevim
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
jj už hodně stará taky znám
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
Nej písnička... no newím jak se rozhodnou mi se strašně moc líbí Untitled, Perfect, Perfec world a No love
Jancca- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 40
Registration date : 10. 07. 08
Jancca- SP newbie
-
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
Re: nej písnička
nedá se říct která je nejlepší, líbí se mi všechny, a když tak tak nejvíc se mi líbí asi welcome to my life,untitled,perfect,save you,take my hand,your love is a lie...no a takle mužu vyjmenovat všechny, ale tuty se mi líbí nejvíc, a není to podle pořadí...
Lenik9- SP newbie
- Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 27. 12. 08
máš pravdu >>všechny<< sou skvělý
Jancca- SP newbie
-
Já mám nejradši The End .... upe mě nakopává, když si jí pouštím ..... pak můj "zvoník" (budík) Take My Hand .. pak Untitled, Save U, Perfect World, YLIAL, When I´m gone (upe to whooooou ) Welcome To My Life (live), Crazy (live), God Must Hate Me (live) atd atd ale ony jsou všeci supáá ... nej je, že si v těch songách můžu vybírat dle nálady ... když mám chechtavou, tak si často pouštím I´m Just a Kid (live )
Mářa- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 11. 10. 08
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 5 z 6
Povolení tohoto fóra: