Nej písnička....
+27
Těša
aimee
Aduš
Mářa
Lenik9
Jancca
W-erushk-A:-*
Kikishka
ninin
Insanely
didi
52martina
n.i.k.y
Janča
SP_Kiki_SP
fialmi
Kokos(ka)
Noglues
Kaczenka
Barča
Katík
veronika-veve
Kitty
Hanča
Guiltylka
Basmen
ifuska19
31 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Nej písnička....
taky originaly nevedu ale mam objednany ABPFY to bude prvni orginalni cd/dvd co budu mit
Guiltylka napsal:taky originaly nevedu ale mam objednany ABPFY to bude prvni orginalni cd/dvd co budu mit
To si chci taky koupit... doufám že zbydou peníze
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
jn já taky originály moc nevedla, ale teď si zakládám víc na originálkách ... jen to nesmím říkat rodičům ti by šíleli na co originálku když se to muže sehnat přepálený ... njn ale to přepálený není ono xD
jinak originálky mám jenom: CD Tomáše Savky (to mě koupil táta před třema rokama a to jsem tenkrát neposlouchala hudbu vůbec, takže je to CDčko stejně na vyhození když ho nikdo neposlouchá); pak Chinaski 07; SP No Pads, No Helmets, ... Just Balls; Still Not Getting Any ... a "SP" a ještě to ABPFY jinak jinší originálky nevedu (ale škemrala jsem po taťkovi ještě Minutes To Midnight xD)
jinak originálky mám jenom: CD Tomáše Savky (to mě koupil táta před třema rokama a to jsem tenkrát neposlouchala hudbu vůbec, takže je to CDčko stejně na vyhození když ho nikdo neposlouchá); pak Chinaski 07; SP No Pads, No Helmets, ... Just Balls; Still Not Getting Any ... a "SP" a ještě to ABPFY jinak jinší originálky nevedu (ale škemrala jsem po taťkovi ještě Minutes To Midnight xD)
taky zastávám názoru, že když si můžu pořídit vypálený, na co kupovat origoš možná kdyby nebyly tak drahý, tak bych si je koupila
ifuska19 napsal:taky zastávám názoru, že když si můžu pořídit vypálený, na co kupovat origoš možná kdyby nebyly tak drahý, tak bych si je koupila
Právě tady nejde o to že bych nechtěla.. ale spíš o to že je to drahý a peníze moc nejsou xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
prosim ta kde si to zohnala ja to nemozem nikde najst...Guiltylka napsal:taky originaly nevedu ale mam objednany ABPFY to bude prvni orginalni cd/dvd co budu mit
didi- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 25
Registration date : 14. 07. 08
dyt to je ve spouste internetovych obchodech ja to mam z vltava.cz protoze to tam bylo nejlevnejsi
Já jsem zastánce CD před mp3 koupenýma z internetu. Ale taky si to někde stáhnu. Kdybych si měla koupit každý CD, který se mi zrovna líbí, tak bych byla chudá jak kostelní myš.
No tak já jako mám všechny CD originály,já bych mohla mít neoriginály,ale přijdemi to takový divný,jako že je nepodporuju,kdybych neměla originály
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
keby som na to mala tak by som chcela originaly, teda od mojich milacikov hlavne, ako spravny fanusik mi to pride spravne si kupit original cd... ale ked na to nemam tak co mam robit
jj Barco.....uplne s tebou sohlasim....mam to taky tak......Barča napsal:keby som na to mala tak by som chcela originaly, teda od mojich milacikov hlavne, ako spravny fanusik mi to pride spravne si kupit original cd... ale ked na to nemam tak co mam robit
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
n.i.k.y napsal:jj Barco.....uplne s tebou sohlasim....mam to taky tak......Barča napsal:keby som na to mala tak by som chcela originaly, teda od mojich milacikov hlavne, ako spravny fanusik mi to pride spravne si kupit original cd... ale ked na to nemam tak co mam robit
no ja je mam taky stahle ale pristi CD co vide si určite koupím
Toe těžký ... já miluju všechny songy mooc ale mezi moje nejoblíbenější patří YLIAL, Crazy, Untitled, Take my hand..jé.. už začínám vypisovat všechny prostě a jednoduše.. miluju všechny jejich písničky
VítejInsanely napsal:Toe těžký ... já miluju všechny songy mooc ale mezi moje nejoblíbenější patří YLIAL, Crazy, Untitled, Take my hand..jé.. už začínám vypisovat všechny prostě a jednoduše.. miluju všechny jejich písničky
taky tě moc vítám
fialmi- SP fan
-
heeeey!! dneska sem si koupila ABPFY! ja vim ze sem to napsala do spatne mistnosti a omlouvam se ... ale to je tak dokonaly dvd, a to sem ho este nevidela cely.. asi budou koukat v noci, protoze me to asi po hodine mama vypla prej to bylo moc nahlas...ani sem ten dojm nemela..
Guiltylka napsal:heeeey!! dneska sem si koupila ABPFY! ja vim ze sem to napsala do spatne mistnosti a omlouvam se ... ale to je tak dokonaly dvd, a to sem ho este nevidela cely.. asi budou koukat v noci, protoze me to asi po hodine mama vypla prej to bylo moc nahlas...ani sem ten dojm nemela..
tak uz ho mas? to je super jj..je uzasny
[quote="Hanča"]
Ty se máš,já ho chci taky.Kolik stálo?
Guiltylka napsal:heeeey!! dneska sem si koupila ABPFY! ja vim ze sem to napsala do spatne mistnosti a omlouvam se ... ale to je tak dokonaly dvd, a to sem ho este nevidela cely.. asi budou koukat v noci, protoze me to asi po hodine mama vypla prej to bylo moc nahlas...ani sem ten dojm nemela..
fialmi- SP fan
-
No já si myslím,že ne,protože jsem se ptala v obchodě a tam mi řekli,že ne,ale nevím to sto proBasmen napsal:a to je z českyma titulkama?
fialmi- SP fan
-
fialmi napsal:No já si myslím,že ne,protože jsem se ptala v obchodě a tam mi řekli,že ne,ale nevím to sto proBasmen napsal:a to je z českyma titulkama?
ne je to jenom s anglickyma titulkama ..ale je to vpohode..kdyz si tam dam ty titulky tak tomu aj rozumim
[quote="fialmi"]
neco malo pod 550 a titulek se tam dost, anglicky, nemecky, francouzsky, japonsky ale cesky fakt ne ale jde jim rozumet uplne krasne
Hanča napsal:Guiltylka napsal:heeeey!! dneska sem si koupila ABPFY! ja vim ze sem to napsala do spatne mistnosti a omlouvam se ... ale to je tak dokonaly dvd, a to sem ho este nevidela cely.. asi budou koukat v noci, protoze me to asi po hodine mama vypla prej to bylo moc nahlas...ani sem ten dojm nemela..
neco malo pod 550 a titulek se tam dost, anglicky, nemecky, francouzsky, japonsky ale cesky fakt ne ale jde jim rozumet uplne krasne
[quote="Guiltylka"]
jo,tak díky moc Míšo,no tak jo dobrý,že jim jde rozumět krásně,ale já s mojí ajinou bych jim rozuměla tak jedno slova za čtvrt hodiny,to je škoda,taky mohly myslet na čechy a dát tam český titulky.
fialmi napsal:Hanča napsal:Guiltylka napsal:heeeey!! dneska sem si koupila ABPFY! ja vim ze sem to napsala do spatne mistnosti a omlouvam se ... ale to je tak dokonaly dvd, a to sem ho este nevidela cely.. asi budou koukat v noci, protoze me to asi po hodine mama vypla prej to bylo moc nahlas...ani sem ten dojm nemela..
jo,tak díky moc Míšo,no tak jo dobrý,že jim jde rozumět krásně,ale já s mojí ajinou bych jim rozuměla tak jedno slova za čtvrt hodiny,to je škoda,taky mohly myslet na čechy a dát tam český titulky.
fialmi- SP fan
-
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 3 z 6
Povolení tohoto fóra: