Plain White T's
+13
Lucca
Janča
Kaczenka
Barča
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
Kitty
52martina
Noglues
Katík
Hanča
Guiltylka
ifuska19
17 posters
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Plain White T's
Domulka napsal:
dobrý, ne?
Pierre si hraje s ... šahá si do kalhot, a ještě ten palec zvednutej nahoru tak to je masakr ti řeknu
Lucca napsal:jo klidně, akorát žádná nebyla
já myslim, že někam pařit šli, s těma angličankama nebo co to bylo
jinak Domčo, to je fakt něco že by to měli dohodnutý...?
Janča napsal:Lucca napsal:jo klidně, akorát žádná nebyla
já myslim, že někam pařit šli, s těma angličankama nebo co to bylo
jinak Domčo, to je fakt něco že by to měli dohodnutý...?
tak ještě aby nešli pařit hej, ale ty anglicky hovořící děvčata stály vedle mě....to bylo něco na moje nervy, ještě že sem si pak vyměnila místo s lucou bo mě neskutečně štvaly už během one night band
hej tak to je pecka a pochybuju že šli někam pařit když dneska hrajou od osmi další koncert, a jedna holka psala myslím že hned jeli
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
Domulka napsal:
dobrý, ne?
woooow to je dobreeeeeee
Kitty s tou rukou to je tiez dobry postreh
Barča napsal:Domulka napsal:
dobrý, ne?
woooow to je dobreeeeeee
Tak to je dobrý,jak tě to prosím tě Domčo napadlo?
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
fialmi napsal:Barča napsal:Domulka napsal:
dobrý, ne?
woooow to je dobreeeeeee
Tak to je dobrý,jak tě to prosím tě Domčo napadlo?
nenapadlo to mě..
našla jsem to na foru SP CREW
no teda to je paráda.
nebodou sp s pwt propojrný?
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
Kikishka napsal:no teda to je paráda.
jsou.. vždyt pierre podle jejich songu pojmenoval svýho psa
no jo,slysela sem,ze na tom jejich koncerte u nas bylo docela malo lidi....?ifuska19 napsal:tak přemýšlím, čím si to PWT's zasloužili, že maj tak málo fans
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
n.i.k.y napsal:no jo,slysela sem,ze na tom jejich koncerte u nas bylo docela malo lidi....?ifuska19 napsal:tak přemýšlím, čím si to PWT's zasloužili, že maj tak málo fans
jo,taky to nechápu,vžit jsou dobrý
fialmi- SP fan
-
tak nejde jen o koncert, já si nestěžuju, že tam bylo tak málo lidí, aspoň sem mohla volně dýchat a stačilo natáhnout ruku a mohla sem se dotknout Dava ale tak obecně....je sice fakt, že teprve třetí cd vydaĺi v evropě, ale hlavně je tu vůbec nikdo nezná....sem třeba seděla s kámoškama v hospě a tam začali hrát Hey There Delilah a tak sem řekla, že to jsou moje zlatíčka PWT's a všichni se strašně divili, že nevěděli, že to jsou oni.....všichni znaj Delilah, ale nikdo neví, od koho to je....je mi to líto, nevím, jak PWT's dostat do podvědomí lidí tady ha, tak to byl jen můj menší výlev
ifuska19 napsal:tak nejde jen o koncert, já si nestěžuju, že tam bylo tak málo lidí, aspoň sem mohla volně dýchat a stačilo natáhnout ruku a mohla sem se dotknout Dava ale tak obecně....je sice fakt, že teprve třetí cd vydaĺi v evropě, ale hlavně je tu vůbec nikdo nezná....sem třeba seděla s kámoškama v hospě a tam začali hrát Hey There Delilah a tak sem řekla, že to jsou moje zlatíčka PWT's a všichni se strašně divili, že nevěděli, že to jsou oni.....všichni znaj Delilah, ale nikdo neví, od koho to je....je mi to líto, nevím, jak PWT's dostat do podvědomí lidí tady ha, tak to byl jen můj menší výlev
já ti rozumím,taky je od nás nikdo nezná a to nechápu,jak nikdo nemůže znát tak skvělou kapelu
fialmi- SP fan
-
jj taky nechapu jak je mozny ze je u nas zna tak malo lidi.... btw: peknej podpis....ifuska19 napsal:tak nejde jen o koncert, já si nestěžuju, že tam bylo tak málo lidí, aspoň sem mohla volně dýchat a stačilo natáhnout ruku a mohla sem se dotknout Dava ale tak obecně....je sice fakt, že teprve třetí cd vydaĺi v evropě, ale hlavně je tu vůbec nikdo nezná....sem třeba seděla s kámoškama v hospě a tam začali hrát Hey There Delilah a tak sem řekla, že to jsou moje zlatíčka PWT's a všichni se strašně divili, že nevěděli, že to jsou oni.....všichni znaj Delilah, ale nikdo neví, od koho to je....je mi to líto, nevím, jak PWT's dostat do podvědomí lidí tady ha, tak to byl jen můj menší výlev
n.i.k.y- SP girlfriend
-
njn, asi si o nich budu povídat sama se sebou ha, díky, to sem šlohla jedné slečně, co byla na after party, sem málo slintala, když se tu fotku viděla poprvé
ifuska19 napsal:njn, asi si o nich budu povídat sama se sebou ha, díky, to sem šlohla jedné slečně, co byla na after party, sem málo slintala, když se tu fotku viděla poprvé
n.i.k.y- SP girlfriend
-
je ifuš,ty máš moc krásnej podpísek,ta fotka je úžasná
fialmi- SP fan
-
fialmi napsal:je ifuš,ty máš moc krásnej podpísek,ta fotka je úžasná
že jo, taky se mi líbí sem tak zadala na googla dave tirio a vyšlo mi z toho tohle mimochodem, fotek sem moc nenašla, a to sem si myslela, že google je všemocnej takže další důkaz, že PWT's nejsou zrovna známí
ifuska19 napsal:fialmi napsal:je ifuš,ty máš moc krásnej podpísek,ta fotka je úžasná
že jo, taky se mi líbí sem tak zadala na googla dave tirio a vyšlo mi z toho tohle mimochodem, fotek sem moc nenašla, a to sem si myslela, že google je všemocnej takže další důkaz, že PWT's nejsou zrovna známí
tak to je dobrý no,ale oni fakt nejsou zrovna moc známí,ale to nechápu,ale to je fuk
Naposledy upravil fialmi dne Mon Sep 01, 2008 2:28 pm, celkově upraveno 1 krát
fialmi- SP fan
-
IF, kráááásnej podpis voaláááá
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07