Plain White T's
+13
Lucca
Janča
Kaczenka
Barča
SP_Kiki_SP
n.i.k.y
Kitty
52martina
Noglues
Katík
Hanča
Guiltylka
ifuska19
17 posters
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Plain White T's
Domulka napsal:Kikishka napsal:no teda to je paráda.
nebodou sp s pwt propojrný?
jsou.. vždyt pierre podle jejich songu pojmenoval svýho psa
no teeda!
to jsem nevěděla.
mohly by i mít turné společné
Kikishka- SP lover
-
Poeet p?íspivku : 202
Registration date : 12. 06. 08
Kitty: mno, tak co bych pro vás neudělala a hlavně dave je tam strašně sladkej
Kikishka: už měli, myslím před 3 rokama....ale vůbec bych se nezlobila, kdyby si to zopákli
Kikishka: už měli, myslím před 3 rokama....ale vůbec bych se nezlobila, kdyby si to zopákli
aha tak to vubec nevim...ale to asi nebylo tady v evropě nn?
Kikishka- SP lover
-
nuda je nuda, a tak sem založila s Jančou blog . mám ho teprve tři dny, takže od toho nečekejte nic velkolepýho....ale kdo má rád PWT's, tak se mu snad bude líbit, a šiřte dál to by bylo, aby lidi tady je konečně nezačli poslouchat
www.lonelyseptember.blog.cz
jee If,ten blog je moc peknej....ifuska19 napsal:nuda je nuda, a tak sem založila s Jančou blog . mám ho teprve tři dny, takže od toho nečekejte nic velkolepýho....ale kdo má rád PWT's, tak se mu snad bude líbit, a šiřte dál to by bylo, aby lidi tady je konečně nezačli poslouchat
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
n.i.k.y napsal:jee If,ten blog je moc peknej....ifuska19 napsal:nuda je nuda, a tak sem založila s Jančou blog . mám ho teprve tři dny, takže od toho nečekejte nic velkolepýho....ale kdo má rád PWT's, tak se mu snad bude líbit, a šiřte dál to by bylo, aby lidi tady je konečně nezačli poslouchat
jj souhlasím moc pěkný
taky,taky...
poved se
poved se
Kikishka- SP lover
-
ne nebyla,ale šla bych moc ráda kdyby sem přijeli
Kikishka- SP lover
-
Kikishka napsal:ne nebyla,ale šla bych moc ráda kdyby sem přijeli
oni tady právě že byly x)
a kdy?
Kikishka- SP lover
-
19.8.2008 jestli se nepletu....(?)Kikishka napsal:a kdy?
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
no jasný..a bylo to skvělý xD oni ptm normal chodily mezi lidi po koncu fotily se s nima a tak ruzně byla sranda xD v poho klucin.i.k.y napsal:19.8.2008 jestli se nepletu....(?)Kikishka napsal:a kdy?
deviant.baby napsal:že se tak ptám byl jste tu někdo na koncertě??možná už tady o tom řeč byla
bola tam Ifuska, a mali sme ist aj ja s Michelle (sme mali aj listky) ale sme nakoniec nemohli ist... to som uz pocula aki boli mili a fotili sa so vsetkymi, tiez su to zlaticka...
ako sa vam paci ich novy album?
Barča napsal:deviant.baby napsal:že se tak ptám byl jste tu někdo na koncertě??možná už tady o tom řeč byla
bola tam Ifuska, a mali sme ist aj ja s Michelle (sme mali aj listky) ale sme nakoniec nemohli ist... to som uz pocula aki boli mili a fotili sa so vsetkymi, tiez su to zlaticka...
no jsou milý a usměvavy. ..to nový sem snad asi eště neslyšela x) ted newm no..mužu se zeptat nevíte co vtomhle oco jde?? dyžtak děkuju sem to našla a docela zajímá http://www.milkrocks.com/index.php?option=com_content&view=article&id=429&Itemid=296
je to sutaz mas stiahnut instrumentalnu verziu 1,2,3,4, naucit sa textik, naspievat to ako karaoke a poslat im to. planujes sa zapojit?
Barča napsal:je to sutaz mas stiahnut instrumentalnu verziu 1,2,3,4, naucit sa textik, naspievat to ako karaoke a poslat im to. planujes sa zapojit?
aha tak asi neee jak smi řekla tak zase strapnit se nechci xDve zpěvu sem uplně mimo...
Barča napsal:deviant.baby napsal:že se tak ptám byl jste tu někdo na koncertě??možná už tady o tom řeč byla
nový album je podle mě skvělý! hlavně 1,2,3,4 a Someday
jj podepisovali se, fotili, byli strašně milí!!
nový album....jiný...zvláštní, ale líbí se...něco doufám, že sem zase příší rok přijedou a já budu mít konečně normální fotky
tys neměla normální fotky? A myslíš, že když přijedou zas za rok, budou to mít jako letos, tak otevřený pro fanoušky?
52martina napsal:tys neměla normální fotky? A myslíš, že když přijedou zas za rok, budou to mít jako letos, tak otevřený pro fanoušky?
ne, na tý s davem vypadám děsně, to musím napravit nooo, těžké řict, jesli jsem vůbec někdy ještě přijedou....ale myslím, že to bude zase v menším klubu bo nepředpokládám, že by se jejich fanouškovská základna nějak rapidně rozrostla ...ovšem tím líp pro nás, nynější fans
nevím, nevím, řekla bych, že tady nejsou moc známí....myslím, že by měli přijet s nějakou hodně známou kapelou, aby se dostali nějak do podvědomí lidí, to jsem viděla u bt, jak pár dnů po koncertě na jejich myspace chodily commenty díky za add z čr....ale jak jsem říkala, lepší míň fans
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Povolení tohoto fóra: