SP 4rever
+17
Noglues
Kaczenka
Pet
ifuska19
SP_Kiki_SP
Barča
n.i.k.y
fialmi
Kitty
Domulka
Guiltylka
Kokos(ka)
Basmen
Katík
Hanča
veronika-veve
Kikishek :P
21 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 2 z 12
Strana 2 z 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: SP 4rever
jj urcite v parfumerce...v drogerii sem ji nenasla!!
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
dámská-pánská to mas jedno kdyz je Sebova tak na tom vubec nezalezi .....Domulka napsal:a dá se to vůbec použít jako dámská vonavka? :D:D
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
n.i.k.y napsal:dámská-pánská to mas jedno kdyz je Sebova tak na tom vubec nezalezi .....Domulka napsal:a dá se to vůbec použít jako dámská vonavka? :D:D
ono to bolo tak, ze moja MS friend sa so Sebikom fotila po konciku a ako sa k sebe tulili tak zanuchala tu vonu, a kedze ju pouzival jej ex tak jasne ze ju spoznala, tak mu potom pisala sms ze co je to za znacku... mne ten papierik praveze uz moc nevonia, teraz ho pouzivam ako zalozku v knizke by som si mala ist navonat novy...
Barča napsal:ono to bolo tak, ze moja MS friend sa so Sebikom fotila po konciku a ako sa k sebe tulili tak zanuchala tu vonu, a kedze ju pouzival jej ex tak jasne ze ju spoznala, tak mu potom pisala sms ze co je to za znacku... mne ten papierik praveze uz moc nevonia, teraz ho pouzivam ako zalozku v knizke by som si mala ist navonat novy...
Vemmi prosím taky jeden tady u nás neni k sehnání....
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Domulka napsal:a dá se to vůbec použít jako dámská vonavka? :D:D
podle me by to slooo.. je to takova lehka vune ja uz sem o ni uvazovala ..hehe
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Katík napsal:Barča napsal:ono to bolo tak, ze moja MS friend sa so Sebikom fotila po konciku a ako sa k sebe tulili tak zanuchala tu vonu, a kedze ju pouzival jej ex tak jasne ze ju spoznala, tak mu potom pisala sms ze co je to za znacku... mne ten papierik praveze uz moc nevonia, teraz ho pouzivam ako zalozku v knizke by som si mala ist navonat novy...
tak ked ti budem posielat ten naramok ti ho pribalim k nemu teda ak ho tu v Ziline niekde objavim...
Barča napsal:Katík napsal:Barča napsal:ono to bolo tak, ze moja MS friend sa so Sebikom fotila po konciku a ako sa k sebe tulili tak zanuchala tu vonu, a kedze ju pouzival jej ex tak jasne ze ju spoznala, tak mu potom pisala sms ze co je to za znacku... mne ten papierik praveze uz moc nevonia, teraz ho pouzivam ako zalozku v knizke by som si mala ist navonat novy...
tak ked ti budem posielat ten naramok ti ho pribalim k nemu teda ak ho tu v Ziline niekde objavim...
ty jsi zlatá! Já ti pak pošlu jako dopis a tam peníze takže nezapomeň připsat aj zpáteční adresu
Katík- SP member
-
uz som ti povedala na MS ze mi nic posielat nemusis!!!! ti tam tu adresu na just nenapisem
Jeee, Barca nam sem prinasi letni atmosferu hey ja tu fotku z tvyho podpisu nikdy driv nevidela je uzasna!!! aji avatar krasnej
Jj.....Barčo ten podpis je naaadhernej....a avatar taky skvelej.....!!
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Ježiš holky vy ste staršně hustý... O Sebově voňavce sem se dozvěděla díky tomuhle skvělýmu fóru... je nejlepší . Takže co nejdřív jí musim taky někde objevit... U nás ale asi těžko
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
Barča napsal:uz som ti povedala na MS ze mi nic posielat nemusis!!!! ti tam tu adresu na just nenapisem
Barčo co když ti taky budu chtít něco pěknýho poslat, nooo?
Katík- SP member
-
dakujeeeem, som chcela nieco letne do toho podpisu
jeee Katik ja ju tam pisem vzdy, neboj inak uz mam SIMP a vyzera vazne uzasne, ja si taky asi budem musiet spravit tiez
jeee Katik ja ju tam pisem vzdy, neboj inak uz mam SIMP a vyzera vazne uzasne, ja si taky asi budem musiet spravit tiez
Barča napsal:dakujeeeem, som chcela nieco letne do toho podpisu
Juuuuu, já už se těšíííím
Katík- SP member
-
Barča napsal:uz to jeeeee!!!! uz len cakam ked mi na MS posles tu adresu
Hned jdu na to !!!! Jo a tu Sebíka voňavku jsem dneska objevila aj v Táboře, ale nemohla jsem si čuchnout.... .... auuu....
Katík- SP member
-
Katík napsal:Barča napsal:uz to jeeeee!!!! uz len cakam ked mi na MS posles tu adresu
Hned jdu na to !!!! Jo a tu Sebíka voňavku jsem dneska objevila aj v Táboře, ale nemohla jsem si čuchnout.... .... auuu....
nemali tam ten tester?
Barča napsal:Katík napsal:Barča napsal:uz to jeeeee!!!! uz len cakam ked mi na MS posles tu adresu
nemali tam ten tester?
Neeeee a navíc to bylo ve skleněný vitríně a ta byla zamčená a měli tam kamery takže jsem to nemohla vypáčit
Katík- SP member
-
Katík napsal:Barča napsal:Katík napsal:Barča napsal:uz to jeeeee!!!! uz len cakam ked mi na MS posles tu adresu
nemali tam ten tester?
Neeeee a navíc to bylo ve skleněný vitríně a ta byla zamčená a měli tam kamery takže jsem to nemohla vypáčit
Ty bydlíš v táboře? to je kousek asi 35 km . U nás v týně nad vltavou jí nevedou vůbec
SP_Kiki_SP- SP fan
-
SP_Kiki_SP napsal:Katík napsal:Barča napsal:Katík napsal:Barča napsal:uz to jeeeee!!!! uz len cakam ked mi na MS posles tu adresu
nemali tam ten tester?
Ty bydlíš v táboře? to je kousek asi 35 km . U nás v týně nad vltavou jí nevedou vůbec
Neee jsem z Pacova...což je 30 km od Tábora
Katík- SP member
-
Tak to už je docela daleko... 60 km xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Strana 2 z 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12