SP 4rever
+17
Noglues
Kaczenka
Pet
ifuska19
SP_Kiki_SP
Barča
n.i.k.y
fialmi
Kitty
Domulka
Guiltylka
Kokos(ka)
Basmen
Katík
Hanča
veronika-veve
Kikishek :P
21 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 3 z 12
Strana 3 z 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: SP 4rever
Což to jo, ale v Týně sme byli asi v pátý třídě na výletě xD
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Katík napsal:Což to jo, ale v Týně sme byli asi v pátý třídě na výletě xD
V týhle díře? Co ste tu prosim tě viděli... možná tak to neunikátnější náměstí na světě xD. A ten kostel... hm taky paráda tady je to prostě jedinečný xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
SP_Kiki_SP napsal:Katík napsal:Což to jo, ale v Týně sme byli asi v pátý třídě na výletě xD
V týhle díře? Co ste tu prosim tě viděli... možná tak to neunikátnější náměstí na světě xD. A ten kostel... hm taky paráda tady je to prostě jedinečný xD
Já už si to nepamatuju :D:D
If: Mno Sebíka voňavku.... JOOP! Jump
Katík- SP member
-
a Katí co ti Barča posílá?
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
fialmi napsal:a Katí co ti Barča posílá?
na papieriku vzorku toho Joop Jump... ale moc ju uz necitit tam ta baba v parfumerke toho strekla strasne malo
Barča napsal:fialmi napsal:a Katí co ti Barča posílá?
na papieriku vzorku toho Joop Jump... ale moc ju uz necitit tam ta baba v parfumerke toho strekla strasne malo
to sis nemohla striknout sama?? to je blby... ja strikala jak divy kdyz sem tam byla
Guiltylka napsal:Barča napsal:fialmi napsal:a Katí co ti Barča posílá?
to sis nemohla striknout sama?? to je blby... ja strikala jak divy kdyz sem tam byla
no praveze to tam nebolo ako vo Vankovke v tej parfumerke, oni tam mali vsetky tie parfemy za pultom takze som si ho najprv musela vypytat (ani som nevedela ako sa to cita!!! ) a ona strekla len do vzduchu a potom tam dala ten papierik do toho vzduchu ako tam padali tie kvapocky... kebyze to mozem sama tak tam toho nastriekam dve kila aby to Katikovi vydrzalo
tak to byla extremne blba prodavacka
tak snad to uplne nevycuchne nez to katikovi dojde i kdyz ta posta je tak zpomalena ... to bys mohla radeji poslat postovnim holubem
tak snad to uplne nevycuchne nez to katikovi dojde i kdyz ta posta je tak zpomalena ... to bys mohla radeji poslat postovnim holubem
Guiltylka napsal:tak to byla extremne blba prodavacka
no uz jej to praveze prislo, a vraj to este trosiiiiiicku citit, aj ked nie moc
Barča napsal:Guiltylka napsal:tak to byla extremne blba prodavacka
no uz jej to praveze prislo, a vraj to este trosiiiiiicku citit, aj ked nie moc
tak je asi posta pomala jen kdyz posila neco pro mne
ale tak aspon trosku ze to jde citit
Trošičku to voní a Barče ještě jednou děkuju ♥
Katík- SP member
-
tuto fotku urcite poznate, ale aj tak ju sem dam, oni su na nej vsetci taaaak sladkiiii
joo tu fotku jsem sem chtěla dát
ale oni drží tu kočičku Hello Kitty, chápeš??? hello KITTY
já jsem kdysi uvažovala o tom, že si koupím tričko Hello Kitty a pak bych s tím šla na sraz, a pak by mě každej poznal že to jsem já, ta Kitty
já jsem kdysi uvažovala o tom, že si koupím tričko Hello Kitty a pak bych s tím šla na sraz, a pak by mě každej poznal že to jsem já, ta Kitty
Kitty napsal:joo tu fotku jsem sem chtěla dát
hey přesně..
když jsem byla na dovolenýk, tak jsme tam měly hodně koťátek.. a tak jsem si na tebe vzpomněla
Domulka napsal:Kitty napsal:joo tu fotku jsem sem chtěla dát
hey přesně..
když jsem byla na dovolenýk, tak jsme tam měly hodně koťátek.. a tak jsem si na tebe vzpomněla
koťátka to já mužu
tak to já koťátka přímo zbožňuju a taky jedno mám doma,no,ale už to vlastně není koťátko
fialmi- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 504
Registration date : 03. 06. 08
Kitty napsal:joo tu fotku jsem sem chtěla dát
ja by som ta uz spoznala aj bez neho ale tiez ked niekde vidim Kitty si hned spomeniem na teba
No jasný, miminkovsky růžová
Katík- SP member
-
Aj na Chuckým?
Katík- SP member
-
já taky Kitty je Kitty no...Barča napsal:Kitty napsal:joo tu fotku jsem sem chtěla dát
ja by som ta uz spoznala aj bez neho ale tiez ked niekde vidim Kitty si hned spomeniem na teba
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
Strana 3 z 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 3 z 12
Povolení tohoto fóra: