další další rada do života
+5
52martina
Lucca
pat
ifuska19
monuli
9 posters
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: další další rada do života
já už mám na ně vypěstovanou alergii, či co ale já se nevzdám.....když někoho chci, tak ho mít budu.....
ja na nich alergiu nemam... lebo kolko poznate super chlapov? tak napr. benji, frankie, atd... takze nie.
ale co ty víš, jací sou ve skutečnosti myslím, že sem si oblíbila dalšího smaila
ten je pekny... musim si ho vyskusat, ale inac nech je tvoj...
viem jaky su v skutocnosti... mnam.
viem jaky su v skutocnosti... mnam.
takovej je můj pohled na svět
já ti potom povím, jakej je frankie live
já ti potom povím, jakej je frankie live
ale ja to chcem vidieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet no ale kazdopadne ho odomna pozdravuj a kebyze sa zazrakom k nemu dostanes, tak ti aj dovolim mu dat za mna kiss cheek a potom mu este das moj mail a adresu, ok? a povies, ze to je odomna... no a aj u teba si objednavam pripadny podpis...
ja tam chcem tak iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiist!
ja tam chcem tak iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiist!
sem už před tím chěla napsat, že až se někdo zamiluje, tak změní názor
Já stále tvrdim, že chlapi sou hovada... Ale mám to štěstí, že jich znám aspoň pár, který sou v pohodě
Neboj, časem jí to dojdepat napsal:ifuska19 napsal:ne a hotovo
uvidis, ked sa zamilujes...
Souhlasím s tebou, segra jen počkej až najdeš pana Dokonalého, hned změníš názor2Lidunka2 napsal:Neboj, časem jí to dojdepat napsal:ifuska19 napsal:ne a hotovo
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
Nevim jestli zrovna pana Dokonalého, takovej chlap podle mě neexistuje, ale takový pan Téměřdokonalý by se objevit mohlLucca napsal:Souhlasím s tebou, segra jen počkej až najdeš pana Dokonalého, hned změníš názor2Lidunka2 napsal:Neboj, časem jí to dojdepat napsal:ifuska19 napsal:ne a hotovo
táááááááááák a teď tu můžu uplatnit svůj věk za těch 20 let sem potkala spoustu těch stvoření, který mi jen ubližovali......tudíž sem na ně zanevřela a pokud se někdo objeví, tak to bude mít hodně těžký, páč já už jim prostě nevěřím.....v ničem......takže si vlastně nikdy nikoho nenajdu, páč mu neuvěřím
že by obět peofilů?? segra to ses mi nesvěřila:D2Lidunka2 napsal:Třeba až od školky
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
no a uz sa nam to znizuje... nabuduce to bude 2,3...? neboj, existuju aj normalny, takmertakmerdokonaly.... nejaky sa ti ujde...
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: