další další rada do života
+5
52martina
Lucca
pat
ifuska19
monuli
9 posters
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: další další rada do života
Ty woe... Tak sem si myslela, že sem konečně poznala kluka, kterej je faaaakt hrozně v pohodě... Většina chlapů, co znám sou egoistický hovada Tenhle fakt ne... Ale je tak trochu opak... Je to neuvěřitelná stíhačka a po 3 týdnech co se známe a to spolu zatim nic nemáme mi pomalu ale jistě začíná lézt na nervy
já když potkám nějakýho chlapa, zdá se mi v pohodě, ale většinou z něho vyleze pěknej hajzlík teda, v poslední době už mi nepřipadá v poho nikdo.... teda možná jeden jenže to je mi na nic
Já znám pár kluků, který sou vcelku v poho, ale zas sou to takový kluci, se kterýma bych nikdy nemohla nic mít...
tak jak z jiné planety to ne, ale prostě....asi nějak nepřeskočila a asi ani nepřeskočí ta "jiskra" njn, mě holt přitahujou samý hajzlíci
takze novy dvojzmysel... ten spociva v tom, ze su hajzlici v tom, aki su, ale aj preto, lebo prave oni su najpritazlivejsi... no neviem, ci je to zrovna dvojzmysel...
ha de poznat že sme segry segro..ifuska19 napsal:tak jak z jiné planety to ne, ale prostě....asi nějak nepřeskočila a asi ani nepřeskočí ta "jiskra" njn, mě holt přitahujou samý hajzlíci
mno šak proto sme sestry ale jak mi jednou kámoška řekla: Všichni chlapi jsou stejní, ale přes to je každej jinej.....chápete, ne, všichni jsou stejní, ale každej je hajzl svým osobitím způsobem
jéééé, sice to nesouvisí s tématem, ale já si teď všimla, že mám s tímhle fórem měsíční výročí
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: