nej filmy.....
+9
ninin
Basmen
veronika-veve
Kokos(ka)
Katík
Noglues
ifuska19
Hanča
n.i.k.y
13 posters
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: nej filmy.....
tak ty posleni dva jmenovany sem nevidela....ale zni to zajimave....po tech se zkusim nekde mrknout......Kokos(ka) napsal:No tak u me asi nejspis vede PEARL HARBOR.. ten film je proste skvelej!! proste Ben affleck.. :-)
dal mam rada protivny sprosty holky.. je to takova typicka americka komedie...ale ja ju mam rada! a samozrejme je toho moooc .. ale ted v posledni dobe sem videla dva luxusni filmy a to Pathology a 21 (Oko bere) doporucuji shlednout...
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
Kokos(ka) napsal:No tak u me asi nejspis vede PEARL HARBOR.. ten film je proste skvelej!! proste Ben affleck.. :-)
dal mam rada protivny sprosty holky.. je to takova typicka americka komedie...ale ja ju mam rada! a samozrejme je toho moooc .. ale ted v posledni dobe sem videla dva luxusni filmy a to Pathology a 21 (Oko bere) doporucuji shlednout...
jo Protivny sprosty holky sou taky dobry a ty 2 filmy taky vubec neznam
Oko bere.... tak na to jsem chtěla jít do kiona ale bezvadně jsem to prošvihla
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
já mám ráda komedie hlavně americké, ale nenávidím horory protože se pak bojím jít i na záchod.
Na kazetě, ještě jak jsme neměli DvD jsem měla ráda film Malý Nicky satan junior, to je taková prča
Na kazetě, ještě jak jsme neměli DvD jsem měla ráda film Malý Nicky satan junior, to je taková prča
veronika-veve napsal:já mám ráda komedie hlavně americké, ale nenávidím horory protože se pak bojím jít i na záchod.
jo tak ja mam horory celkem rada..az na Hostel bleee.....ze niki?
Ale, ale, copak?
Katík- SP member
-
Katík napsal:Ale, ale, copak?
no me to pujcila nikca a ono je to uplne hnusny...u toho se jako ani nebojis ale je to nechutny
no jo jejda Hostel to byla hrozna nechutarna......to vubec neni jak horor,ale chce se ti u toho zvracet......ted mam doma aji dvojku ale furt se na to nejak nemuzu podivat.....ale jinak silnym povaham doporucuju.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Mě se zase líbí všechny díly vetřelce taky obadva díly predátora a obadva díly alien vs. predator(vetřelec versus predator) sem totiž na tyhle vetřelce a predatory ulítlej
nevim proč ale dvojka my přide mene hnusnan.i.k.y napsal:no jo jejda Hostel to byla hrozna nechutarna......to vubec neni jak horor,ale chce se ti u toho zvracet......ted mam doma aji dvojku ale furt se na to nejak nemuzu podivat.....ale jinak silnym povaham doporucuju.....
jo a ješte mam rad prci,prci,prcičky(taky všechny díly)a samozřejmě parodie jako scary movie a superhrdina
Katíí ! tys to prosvihla?!!!! no tak si to pujc nekde ve videopujcovne :-P az to teda vyjde na DVD...
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Kokos(ka) napsal:Katíí ! tys to prosvihla?!!!! no tak si to pujc nekde ve videopujcovne :-P az to teda vyjde na DVD...
Určitě myslim na to
Katík- SP member
-
u mě je to: SAW 1,2,3,4
Slunce, seno, ...
Scary Movie
a pohádky(Sněhurka a sedm trpaslíků )
Slunce, seno, ...
Scary Movie
ninin napsal:u mě je to: SAW 1,2,3,4
Slunce, seno, ...
Scary Movie
saw je kravina
veronika-veve napsal:ninin napsal:u mě je to: SAW 1,2,3,4
Slunce, seno, ...
Scary Movie
saw je kravina
tys viděla jenom dva díly tak nekecej jo
ninin napsal:veronika-veve napsal:ninin napsal:u mě je to: SAW 1,2,3,4
Slunce, seno, ...
Scary Movie
saw je kravina
ne jenom jeden
veronika-veve napsal:ninin napsal:veronika-veve napsal:ninin napsal:u mě je to: SAW 1,2,3,4
Slunce, seno, ...
Scary Movie
saw je kravina
ne jenom jeden
dokonce
Já mám ráda horory který maj děj a nejde tam jen o krev... naposledy se mi vážně líbila 30 dní dlouhá noc... fakt doporučuju Josh Hartnett tam byl skvělej . Jinak ještě miluju Ospalou díru skvělej film . Hm a ještě Jak ztratit kluka v 10 dnech u toho se dycky natlemim . Jinak jako správnej fanatik dost často sleduju harryho xD. I když knížka je knížka...
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
jo ted sem si vzpomela.....film Miluj me prosim.....to bylo hrozne moc pekny...... a tam hral taky Josh Hartnet.....
a kdyz sme u tech hororu tak minulej tyden sem videla Texasky masakr motorovou pilou 2 a vubec se mi to nelibilo ta jednicka byla o mnoho lepsi.....
a kdyz sme u tech hororu tak minulej tyden sem videla Texasky masakr motorovou pilou 2 a vubec se mi to nelibilo ta jednicka byla o mnoho lepsi.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
jo Plnou parou vzad je skvela komedie....a Nekdo to rad blond to sem taky kdysy videla....ninin napsal:to já můžu i Plnou parou vzad nebo Někdo to rád blond
n.i.k.y- SP girlfriend
-
n.i.k.y napsal:jo Plnou parou vzad je skvela komedie....a Nekdo to rad blond to sem taky kdysy videla....ninin napsal:to já můžu i Plnou parou vzad nebo Někdo to rád blond
a nebo české pohádky jako je Princezna ze mlejna nebo princové jsou na draka
ja mam z tech cesky filmu hrozne rada Snezenky a machry nebo Pani kluci....a jinak z pohadek sem vyrustala na Kouzelnym mesci a Nesmrtelne tete....tydle pohadky mam hrozne rada.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: