nej filmy.....
+9
ninin
Basmen
veronika-veve
Kokos(ka)
Katík
Noglues
ifuska19
Hanča
n.i.k.y
13 posters
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: nej filmy.....
n.i.k.y napsal:ja mam z tech cesky filmu hrozne rada Snezenky a machry nebo Pani kluci....a jinak z pohadek sem vyrustala na Kouzelnym mesci a Nesmrtelne tete....tydle pohadky mam hrozne rada.....
jj nesmrtelná teta... nebo ještě Jezerní královna
n.i.k.y napsal:ja mam z tech cesky filmu hrozne rada Snezenky a machry nebo Pani kluci....a jinak z pohadek sem vyrustala na Kouzelnym mesci a Nesmrtelne tete....tydle pohadky mam hrozne rada.....
Sněženky a machři je skvělej film.... já měla ráda dycky zlatovlásku a taky popelku.... xD
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
Tak na popelce sem vyrostla ja... kazdej den sem to snad mela pusteny... uz sem to znala nazpamet ..
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Kokos(ka) napsal:Tak na popelce sem vyrostla ja... kazdej den sem to snad mela pusteny... uz sem to znala nazpamet ..
to já zas na tý sněhurce a pořád na ní rostu :D
jaa se dneska divala na Zkrocenou horu s Heathem a Jakem Gyllenhaalem.....a uplne uzasnej film to byl....sice takovej "zajimavej",ale me se hrozne libil....a na konci to bylo smutny,sem brecela jak male decko.....
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
tak to jsem ještě neviděla..si to seženun.i.k.y napsal:jaa se dneska divala na Zkrocenou horu s Heathem a Jakem Gyllenhaalem.....a uplne uzasnej film to byl....sice takovej "zajimavej",ale me se hrozne libil....a na konci to bylo smutny,sem brecela jak male decko.....
tak jsem dneska videla konecne ten Jednoduchy plan (diky Niki ) a bylo to super..i kdyz to teda celkem blbe skoncilo
njn ten konec je takej zvlastni........ale "hlavni" hrdina prezil....Hanča napsal:tak jsem dneska videla konecne ten Jednoduchy plan (diky Niki ) a bylo to super..i kdyz to teda celkem blbe skoncilo
n.i.k.y- SP girlfriend
-
nej filmy pro mě sou Pán Prstenu,Statečné srdce,město Andělu,Láska přes internet,střihoruký edward,z pekla a asi ptm toho je fak thodně noo
jeee Strihoruky Edward,to uz sem dlouho nevidela....: )deviant.baby napsal:nej filmy pro mě sou Pán Prstenu,Statečné srdce,město Andělu,Láska přes internet,střihoruký edward,z pekla a asi ptm toho je fak thodně noo
n.i.k.y- SP girlfriend
-
no u toho stašně bulimn.i.k.y napsal:jeee Strihoruky Edward,to uz sem dlouho nevidela....: )deviant.baby napsal:nej filmy pro mě sou Pán Prstenu,Statečné srdce,město Andělu,Láska přes internet,střihoruký edward,z pekla a asi ptm toho je fak thodně noo
nj,ma to takovej celkem smutnej konec,ale ja mam nejraci ten zacatek jak si ho privedou domu....to je nejlepsi...deviant.baby napsal:no u toho stašně bulimn.i.k.y napsal:jeee Strihoruky Edward,to uz sem dlouho nevidela....: )deviant.baby napsal:nej filmy pro mě sou Pán Prstenu,Statečné srdce,město Andělu,Láska přes internet,střihoruký edward,z pekla a asi ptm toho je fak thodně noo
n.i.k.y- SP girlfriend
-
to jo..ale johnny je tam strašně roztomilej..a mě ho tam bylo hodněkrát líto...n.i.k.y napsal:nj,ma to takovej celkem smutnej konec,ale ja mam nejraci ten zacatek jak si ho privedou domu....to je nejlepsi...deviant.baby napsal:no u toho stašně bulimn.i.k.y napsal:jeee Strihoruky Edward,to uz sem dlouho nevidela....: )deviant.baby napsal:nej filmy pro mě sou Pán Prstenu,Statečné srdce,město Andělu,Láska přes internet,střihoruký edward,z pekla a asi ptm toho je fak thodně noo
neviete nahodou niekto nieco o tom filme Twilight? uz je to v kinach alebo este nie? a da sa to uz stiahnut?
no to nevim,ale co ta ma byt za film Barco...?? ja se divala na trailer a vypadalo to na docela zajimavej film....ty vis o cem to je..??Barča napsal:neviete nahodou niekto nieco o tom filme Twilight? uz je to v kinach alebo este nie? a da sa to uz stiahnut?
n.i.k.y- SP girlfriend
-
n.i.k.y napsal:no to nevim,ale co ta ma byt za film Barco...?? ja se divala na trailer a vypadalo to na docela zajimavej film....ty vis o cem to je..??Barča napsal:neviete nahodou niekto nieco o tom filme Twilight? uz je to v kinach alebo este nie? a da sa to uz stiahnut?
no vraj to v USA lame rekordy a kvoli tomuto filmu posunuli premieru HP!!!! mne sa ten trailer tiez paci a Paramore naspievali pesnicku Decode k tomuto filmu, maju ju aj v playeri na MS...
ahaa,tak to je dobry...uvazuju,ze bych na to taky zasla do kina jak to u nas bude...ten trailer me docela chytl....Barča napsal:n.i.k.y napsal:no to nevim,ale co ta ma byt za film Barco...?? ja se divala na trailer a vypadalo to na docela zajimavej film....ty vis o cem to je..??Barča napsal:neviete nahodou niekto nieco o tom filme Twilight? uz je to v kinach alebo este nie? a da sa to uz stiahnut?
no vraj to v USA lame rekordy a kvoli tomuto filmu posunuli premieru HP!!!! mne sa ten trailer tiez paci a Paramore naspievali pesnicku Decode k tomuto filmu, maju ju aj v playeri na MS...
n.i.k.y- SP girlfriend
-
[quote="Barča"]neviete nahodou niekto nieco o tom filme Twilight? uz je to v kinach alebo este nie? a da sa to uz stiahnut?[/qu
v kinech to newm ale až to bude tak na to pudem s kámoškou kvuly tomu jak hrál v harry potterovy... mě se teda osobně něak nelíbí...a viděly jste ukázky Max Payne to mi příde jako docela dobrej film...jo a bratranec má pokaždy stahnuty ty nejnovější filmy se ho zkusim zeptat
v kinech to newm ale až to bude tak na to pudem s kámoškou kvuly tomu jak hrál v harry potterovy... mě se teda osobně něak nelíbí...a viděly jste ukázky Max Payne to mi příde jako docela dobrej film...jo a bratranec má pokaždy stahnuty ty nejnovější filmy se ho zkusim zeptat
[quote="deviant.baby"]
takze je to Cederic Diggory?? ja som si prave nebola ista!
ja uz som to hladala na nete ale este to nikde neni...
Barča napsal:neviete nahodou niekto nieco o tom filme Twilight? uz je to v kinach alebo este nie? a da sa to uz stiahnut?[/qu
[quote="Barča"]
jee nojo,ja si rikala ze mi ten kluk z ukazek k Twiligh nekoho pripomina....a on je to fakt Cedric....deviant.baby napsal:Barča napsal:neviete nahodou niekto nieco o tom filme Twilight? uz je to v kinach alebo este nie? a da sa to uz stiahnut?[/qu
n.i.k.y- SP girlfriend
-
[quote="n.i.k.y"]
nj to se někdy stává :Dto je jako já když sem poprví koukala na Piráti z Karibiku a nemohla sem poznat Orlanda prtž sem ho znala jako Legolase xD
Barča napsal:jee nojo,ja si rikala ze mi ten kluk z ukazek k Twiligh nekoho pripomina....a on je to fakt Cedric....deviant.baby napsal:Barča napsal:neviete nahodou niekto nieco o tom filme Twilight? uz je to v kinach alebo este nie? a da sa to uz stiahnut?[/qu
nj to se někdy stává :Dto je jako já když sem poprví koukala na Piráti z Karibiku a nemohla sem poznat Orlanda prtž sem ho znala jako Legolase xD
Vypada to fakt dost zajimave !! urco zhlidnu !!
btw: v kinech v ČR: 27.11.2008 v kinech SK: 15.01.2009
neni to divny? ze na slovensku to bude az o dva mesice pozdeji ?!
nevim jesi se tem informacim da verit.. snad jo
btw: v kinech v ČR: 27.11.2008 v kinech SK: 15.01.2009
neni to divny? ze na slovensku to bude az o dva mesice pozdeji ?!
nevim jesi se tem informacim da verit.. snad jo
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Co takhle prci prci prcičky 1-6 nebo sexdrive a eurotrip.
Tyhle filmy se mi kotel líbí.
Tyhle filmy se mi kotel líbí.
crazy magor- SP newbie
- Poeet p?íspivku : 35
Registration date : 24. 06. 09
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Povolení tohoto fóra: