Heroes
+16
Fabiola
Katík
Kokos(ka)
Domulka
Barča
Berkana
Michelinek
janca2400
Kitty
ifuska19
2Lidunka2
monuli
pat
Lucca
52martina
lucmo
20 posters
Strana 5 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Heroes
Kitty napsal:aji něco víc než jen rozsekat mno prostě bůh ví co a Pat ty pojedeš na SP až tady budou?
no jasne teda ak sa tam dotrepem... co sa samozrejme budem snazit vsetkymi moznymi sposobmi.. ale teraz budu gc v prahe a nevyzera to slubne ale ja sa tam dostanem!!!!
jo naše paní "MRAVENCOVÁ" .............to já už sem málem opustila pieho.......ale už sem mu zase plně věrná..........takže kitty chystej se na veliký zhánění !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MASÉRAAAA Nám ho tu slibuješ a tedka skutek utek Hmmm si mě Jájo navodila Tak se na SP sejdem ju všickyyyy
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
jo aha já sem myslela jako že to patří k té Jájiné věrnosti .... mno jo no ale ještě nejsem manažer takže si naprdnite zatim
To počkej stačí jeden chrochtací večer haha a bude masér
Michelinek- SP member
-
mno tak to nevim kdy zas bude mno snad po lyžáku třeba se budou dít zajímavý věci a já vám o tom budu vyprávět ale nejedou kluci skoro žádní tak nečekejte žádný pikantnosti
To bych tam ani nejela ! Vyprávět júúú to se těšim
Michelinek- SP member
-
Taky frčím na lyžák ted sme se to dozvěděli..........a kluci jedou takže pikantnosti BUDOU..........nee ja sme věrná znáte mě....!! ikdyž na minulím lyžáku sme lezly asi o pulnoci přes bakony k sobě do pokoje.....a pak tam vlezla učitelka no pruser to byl ale nějak sme to přežili .........
Koukám že lyžáky sou moderní loni se u nás jelo ale jen ty co chtěli a nebudu tam smrdět sama bez svejch lidí Já ti nevěřim
Michelinek- SP member
-
S těma pikantnostma
Michelinek- SP member
-
zapomněla jsem to sem napsat tento díl byl hustej že? hlavně ten konec prej takovej otevřenej hrudník "A do hajzlu!"
Já se na to chci už ve čtvrtek dívat! Byla sem tedka dost ze školy unavená, ale jak to tu vychvalujete, tak si to nemůžu nechat ujít Tak snad nezapomenu a neusnu
Michelinek- SP member
-
mě by to taky zajímalo, ale chci se dívat na PB a na Heroes se budu dívat až se Milo nějak ostříhá
Tak TV jde v poslední době nějak přes mě Ostříhá to je fajn
Michelinek- SP member
-
Nj já sem na ty starší to neni normál se mnou v TV se mi líbí starší a v reálu se mi pokždý líbí mladší
Michelinek- SP member
-
tak to je dobrý ....ale je fakt, že v TV se mi líbí lidi s vlastnostmi, který mě ve skutečnosti vytáčejMichelinek napsal: Nj já sem na ty starší to neni normál se mnou v TV se mi líbí starší a v reálu se mi pokždý líbí mladší
Sem divná Mě ty lidi zaujmou, a nelíbí se mi než si uvědomim, že je to jen film
Michelinek- SP member
-
jakože se ti začnou líbit až když si uvědomíš, že je to film?Michelinek napsal:Sem divná Mě ty lidi zaujmou, a nelíbí se mi než si uvědomim, že je to jen film
Páč potom začnu pátrat jaký sou ve skutečnosti třeba ten herec v ˇŘadě neštastných náhod se mi zdál takový prdítko a zjistila sem že mu je 18, poslouchá punk a hraje v kapele což se mi začalo líbit
Michelinek- SP member
-
Ale jo byl sympatickej, ale žádná akce nic a ono mu je už 18
Michelinek- SP member
-
Strana 5 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Povolení tohoto fóra: