Prostě Chuck XD
+22
Noglues
Katík
Guiltylka
Kitty
Kokos(ka)
Fabiola
Gela
Kaczenka
Barča
Animal
janca2400
end.in.ka
Michelinek
Sabu
paramore
Kuci
ifuska19
Lucca
monuli
pat
52martina
2Lidunka2
26 posters
:: Simple Plan :: Chuck Comeau
Strana 7 z 17
Strana 7 z 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Re: Prostě Chuck XD
Jéééé škoda Já se přiznávám mě se líbí jeden ze školy a začíná se to rozjíždět
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Kuci napsal:end.in.ka napsal:Michelinek napsal:To jako souhlasim ale neřikej že tu každej nemá svýho oblíbence
Jo.. já mám ráda všechny, ale David je David
jjj David ten je...
Jo ale víc se mi líbil když měl blond vlasy
end.in.ka- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 26
Mě je zas víc sympatickej s těma černejma. Líbí se mi v nich víc...
Michelinek- SP member
-
Ale moje zlatííííško je stejně Chuck
To víte, stará láska nikdy nerezaví, vracim se k jaksi téměř nereálnym chlapům páč ty reálný mě naprosto totálně zklamali a dlouho nechci žádnýho ani vidět...
Teda... tomu 'vidět' asi nezabránim, ale řekněme že na ně mám nechutnou pifku
To víte, stará láska nikdy nerezaví, vracim se k jaksi téměř nereálnym chlapům páč ty reálný mě naprosto totálně zklamali a dlouho nechci žádnýho ani vidět...
Teda... tomu 'vidět' asi nezabránim, ale řekněme že na ně mám nechutnou pifku
Koukám že Dave s černejma vlasama vede . Mě sice ty reálný taky zklamaly, ale když se tedka nějakej snaží nebudu se na něj mračit né Jinak když už neni zbytí mám Jeffa
Michelinek- SP member
-
Mě se zdá, že ty černý vlasy ho dělaj staršího njn, mě se víc líbí jako blonďák i když blonďáky nemám ráda třeba v klipu I´m just a kid byl k sežrání
end.in.ka- SP newbie
-
Já taky nejsem na bloňdáky já sem právě na ty tmavovlasý.... a taky plešatý Takže je to 2:2
Michelinek- SP member
-
end.in.ka napsal:Mě se zdá, že ty černý vlasy ho dělaj staršího njn, mě se víc líbí jako blonďák i když blonďáky nemám ráda třeba v klipu I´m just a kid byl k sežrání
mám stejný názor na ty blonďáky... ale jakože Davidkovi sluší všechno....i kdyby měl ty vlásky růžové tak mu to bude slušet...
Michelinek napsal:Já taky nejsem na bloňdáky já sem právě na ty tmavovlasý.... a taky plešatý Takže je to 2:2
jo, já sem taky na tmavovlasý.. prostě na celkově tmavý třeba takový Italové atd
end.in.ka- SP newbie
-
Nj já miluju francouze....Sou upe nádherný nekteří ale v poslední době sem fakt na ty plešatý jako je went z útěku z vězení,Charlie z Hooligans
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal:Nj já miluju francouze....Sou upe nádherný nekteří ale v poslední době sem fakt na ty plešatý jako je went z útěku z vězení,Charlie z Hooligans
Mě plešatý neberou
end.in.ka- SP newbie
-
To je právě to sem na ně aspoň sama Jako tedka na sebe pokukujem se skinem taky k nakousnutí
Michelinek- SP member
-
Tak to netušim Jenže mě štve že je to kámošův bráchanec...Ale řeknu vám mě to asi připadá víc atraktivní,když nemaj vlasy
Michelinek- SP member
-
ještě k tomu Davidovi. Mně se moc nelíbí s delšími vlasy jako má třeba na DVD z Rock Cafe ("naživo" to vypadá trošku líp než na fotce). víc se mi na něm líbí kratší promelírovaný vlasy, jako měl právě v I´m just a kid. nebo ve videu "greaaat" a taky jaký měl vlasy při natáčení novýho CD, ale nelíbí se mi třeba z klipu ke Scooby Doo. tam je moc jak klučina a děsně se mi líbí jeho řasy
52martina napsal:ještě k tomu Davidovi. Mně se moc nelíbí s delšími vlasy jako má třeba na DVD z Rock Cafe ("naživo" to vypadá trošku líp než na fotce). víc se mi na něm líbí kratší promelírovaný vlasy, jako měl právě v I´m just a kid. nebo ve videu "greaaat" a taky jaký měl vlasy při natáčení novýho CD, ale nelíbí se mi třeba z klipu ke Scooby Doo. tam je moc jak klučina a děsně se mi líbí jeho řasy
jo tož já bych davidovi řasy brala hned... nejvíc mu je závidím... ..vlastně bych brala celý ten xichtíček
52martina napsal:klidně si to tvrď. stejně mi přijde, že má oproti tělu velkou hlavu
Mě se zdá, že ji má hranatou
end.in.ka- SP newbie
-
sééééégraaaaaaa..... To bylo ošklivýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
Chudák Chuck... On sice má tu hlavičku trošilinku větší,ale to je jedno... On jí nemá větší, jen hodně oválnou....
Brouček můj, takovýhle věci tu povídat
Strana 7 z 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
:: Simple Plan :: Chuck Comeau
Strana 7 z 17
Povolení tohoto fóra: