Prostě Chuck XD
+22
Noglues
Katík
Guiltylka
Kitty
Kokos(ka)
Fabiola
Gela
Kaczenka
Barča
Animal
janca2400
end.in.ka
Michelinek
Sabu
paramore
Kuci
ifuska19
Lucca
monuli
pat
52martina
2Lidunka2
26 posters
:: Simple Plan :: Chuck Comeau
Strana 8 z 17
Strana 8 z 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Re: Prostě Chuck XD
sorry sestři. vždyť víš, že jsem to myslela z legrace. tobě ani jemu bych nechtěla nikdy nijak ublížit .
Holky každej je nějak krásnej. Každej má chyby to snad víte!Jeff má třeba přespříliš huňaté ruce Tak tu nebudem pomlouvat Chuckovu hlavu
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Tobě jó,ale ostatní o tom musíme přesvědčit!
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal:Holky každej je nějak krásnej. Každej má chyby to snad víte!Jeff má třeba přespříliš huňaté ruce Tak tu nebudem pomlouvat Chuckovu hlavu
heey huňaté je moja hláška
To neim,ale to je třeba telepatie mezi náma už né tady to už zas začíná žít!Hurááá
Michelinek- SP member
-
Já myslim, že ostatní už žádný narážky na jeho hlavu mít nebudou... Já se o to postarám
OK já ne mě Chuck neva mě vždycky připadá takovej odstrčenej za těma bubnama... Já se taky postarám, aby nebyly narážky na jeffovo ruce
Michelinek- SP member
-
mě to přijde taky takový nefer jak sou všichni ve předu a on se tam na bubnech nejvíc nadře a skoro ho není videt meli by stát tak nejak v jedný řade
Jééé, vy ste moji lidi... Proto já tak strašne nesnášim pojem "leader skupiny" Rádi to píšou v tisku, většinou tak označujou zpěváka.... Přitom ta skupina obvykle pracuje společně, vyšichni stejnou váhou... A myslim, že zrovna Chuck dře teda pořádně
JO v jednom klipu jeff jen tak malinko brnká seb taky i david a chuck tam jede jak šroubek ale když je v zadu tak to nemá takovej efekt jak kdyby se dřel na kytaře třeba david
Já nikdy na bubny nehrála, jen dost dlouho na kytaru, což je taky makačka, ale ty bubny musej bejt docela drsnej záběr na ruce...
.....a na nohy. k bubnování je zapotřebí taky dobrá koordinace pohybu (což já nemam).
viděla jsem jedno video, kde byli SP a tam to měli pěkně vyřešený. a to tak, že bubeník seděl bokem. jo bokem je to taky blbý, ale byl blíž publiku.
na každym se dá něco najít a to, myslim, je dobře. neumim si představit, že by lidi byli fyzicky dokonalí.
viděla jsem jedno video, kde byli SP a tam to měli pěkně vyřešený. a to tak, že bubeník seděl bokem. jo bokem je to taky blbý, ale byl blíž publiku.
na každym se dá něco najít a to, myslim, je dobře. neumim si představit, že by lidi byli fyzicky dokonalí.
Tj oni maj u nohou buben zvanej rytmičák do kterýho mlátí palicí kterou uvádějí do pohybu nohou. Trocha vzdělání Jako když se mrknu i na jiný kapely, tak všichni bubeníci jsou odstrčený...A přitom jsou někdy nejlíp slyšet bubny...Fakt se ty lidi za bubnama dřou hafo moc!
Michelinek- SP member
-
Já bych tu koordinaci pohybů taky nezvládla Na to sem trochu levá
Fyzicky dokonalí lidé neexistujou a právě to je na tom to hezký... Představ si, že by byl někdo úpe dokonalej.. nudaaaaa.
Fyzicky dokonalí lidé neexistujou a právě to je na tom to hezký... Představ si, že by byl někdo úpe dokonalej.. nudaaaaa.
Jako znám některý kluky ehm některého! kterej je fakt neskutečně hezkej fakt bomba ale má asi tak metr šedesát
Michelinek- SP member
-
ty jo tak to by me naštvalo byt tak hezká ale abych mohla dat klukovy pusu tak líst po žebřiku....no ikdyž mi to tak taky někdy máme ale to nejsme my malí ti kluci sou velký!!!!
Hmmm... Já mám opačnej problém Já sem totiž drobátko vysoká A mám s tím problém především v tanečních, kámoši maj depku z mý výšky + podpatků k tomu, jeden mi to neustále předhazuje když s nim tancuju a já mu neustále opakuju, že sem si kvůli němu vzala ty nejnižší podpatky co mám (ten kluk je takový rejpadlo, velice rád do všech reje, tak do sebe rejem navzájem ) A přerostla sem asi o cenťák už i tátu
No jo, to sem já
Člověk by řek, že 175 cenťáků zas neni tak moc, ale na holku docela jo... Já nevim, proč u nás v okolí vedou téměř samý malý kluky
Člověk by řek, že 175 cenťáků zas neni tak moc, ale na holku docela jo... Já nevim, proč u nás v okolí vedou téměř samý malý kluky
tak u nás jsou kluci tak akorát. já teda měřim necelých 170 cm, ale někteří jsou pro mě až moc vysocí. ideální výška je mezi 175 až 185 cm.
No, já se holt asi pohybuji mezi těma menšíma no
Tak jako pár žiraf se u nás najde, ale ne moc...
Tak jako pár žiraf se u nás najde, ale ne moc...
Já sem se tanečním nádherně vyhnula jako já na podpatcích ne v životě ne! Jako já mám asi taky takovejch 172-173 cm a naštěstí sem takovej průměr u nás...Ale holky kašlem na vejšku brání nám (teda až na něco ) By mě zajímalo kolik kdo měří z SP...
Michelinek- SP member
-
Já už sem v tanečních podruhý Dala se nám tam dohromady úplně skvělá parta mocmoc super lidí a tak sme letos šli znova, protože letos šla i většina našeho ročníku a vůbec spousta známých...
Většina nás, co sme tam byli loni sme šli jako asistenti Hrajem si na důležutý a pomáháme s výukou
Ale nám se tam prostě líbí, u nás je taneční příležitost jak si užít a poznat spoustu lidí... Na prodloužených je srandykopec (hlavně po 2 a více panácích tequily, která se stala naším "tanečním" nápojem a všechny nás náhle naučila lépe tancovat - aspoň sme si to mysleli, nevim co tvrdili ti co nás viděli )... Příští pátek máme letošní 1. prodlouženou
Jednou mi to moje kámoška scháněla, měla sem sepsaný výšky všech členů... Měla sem tehdy depku, že je Chuck moc malej ... Myslim že má okolo 174.... Ale pokusim se to najít
Většina nás, co sme tam byli loni sme šli jako asistenti Hrajem si na důležutý a pomáháme s výukou
Ale nám se tam prostě líbí, u nás je taneční příležitost jak si užít a poznat spoustu lidí... Na prodloužených je srandykopec (hlavně po 2 a více panácích tequily, která se stala naším "tanečním" nápojem a všechny nás náhle naučila lépe tancovat - aspoň sme si to mysleli, nevim co tvrdili ti co nás viděli )... Příští pátek máme letošní 1. prodlouženou
Jednou mi to moje kámoška scháněla, měla sem sepsaný výšky všech členů... Měla sem tehdy depku, že je Chuck moc malej ... Myslim že má okolo 174.... Ale pokusim se to najít
Strana 8 z 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
:: Simple Plan :: Chuck Comeau
Strana 8 z 17
Povolení tohoto fóra: