Prostě Chuck XD
+22
Noglues
Katík
Guiltylka
Kitty
Kokos(ka)
Fabiola
Gela
Kaczenka
Barča
Animal
janca2400
end.in.ka
Michelinek
Sabu
paramore
Kuci
ifuska19
Lucca
monuli
pat
52martina
2Lidunka2
26 posters
:: Simple Plan :: Chuck Comeau
Strana 13 z 17
Strana 13 z 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Re: Prostě Chuck XD
Tak my sme ve třech vypily o víkendu flašku vodky a nic nám nebylo Tak jako je jasný že bude sranda chceme si jít taky o půlnoci zabobovat Taky se těšim
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Já doufám, že jo a vám až taky vyjde akorát asi nepopřeju vám new rok což mě mrzí!!!
Michelinek- SP member
-
to já asi taky ne...ale možná jo však to je celkem daleko ( album byjde už za 70 dní hurá mám na skříncě dny a trhám je tyjo ale je to celkm dlouhej pás tech dní co mi tam visí)
Neboj on se začne zkracovat
Michelinek- SP member
-
To bude pecka upe takový hodiny tady budou!
Michelinek- SP member
-
Já z něj na tom koncertě nemohla... Jak mával tou vlajkou.. A nadskakoval na židli
ja som to s tou vlajkou videla až na youtube som si to vôbec nevšimla, dívala som sa celý čas na davida ale aspoň som už pochopila prečo ľudia vrieskali keď mali kričať whoa!!! vtedy mi to tam nedochádzalo
Já ho uplně žrala dycky kdyžsem se na něj podivala a do bubnován dával uplně šechno a hrozně se v tom vyžíval to bylo k sežrááníí..
Já jsem až dozádu na něj moc neviděla..Asi bych měla povyrůst..Viděla sjem jen tu vlajku.. XD A taky s přiznávám že jsem téměř pořád měla pohled nalepenej na Davida XD
Gela- SP beginner
- Poeet p?íspivku : 144
Registration date : 29. 04. 08
Já do kámošek na zpáteční cestě v autě hustila:" ..a viděly ste ty svaly, jak mávaltou vlajkou? viděly ste ty svaly..? jak si to uplně dával a prožíval to.."
Bušil do toho jako šílenej
Já vo něm furt melu a kámoška v lavici ze mě už nemůže... A já vždycky : "Štěpiiii, chápeš to ? Já viděla Chucka, já viděla Chucka !!! "
Já vo něm furt melu a kámoška v lavici ze mě už nemůže... A já vždycky : "Štěpiiii, chápeš to ? Já viděla Chucka, já viděla Chucka !!! "
tak nejak.. neni to nijak prijemny,kdyz na tebe kamoska kouka jak na blazna... ale nekomu se sverit musis..2Lidunka2 napsal:Bušil do toho jako šílenej
Já mam už jen vás a 2 kámošky, co tam byli se mnou, páč máma je už dost vzteklá a zbytku to cpát nebudu.. ale z toho jedna mi pořád cpe, že se mi nediví, páč je Chuck prej děsně podobnej jednomu klukovi kterýho ehmmmm no už t nebudu rozmazávat
Já to taky furt do máti hustim a furt o nich melu, že jsem je prostě viděla na živo a furt něco..Ta už je nasraná jen při zmíňce o SP XD
Gela- SP beginner
no.. do mamky teda nehustim XD ale i kdyby jo,nevadilo by jí to,protože se mamince líbí XD
No tak samozřejmě hustim i do spolužaček a kámošek, ale když jsem doma tak se taky musim někomu svěřit ne XD Jako máti nevaděj..Ale vadí jí když o nich furt mluvím.. XD Dokonce, když viděla mojí tapetu tak ukázala na Seba a řekla cosi jako "Tenhle je hezkej" ^^
Gela- SP beginner
Moe máti nic neřikala, já nwm jo našla sem na netu takový drsný story o Chuckovi.. jenom na konci je to trošku takový.. no tak jestli ho sem mam hodit? je v ájině a je to docela dlouhý..
jj moje maminka o nem tez rekla ze je to borec.. !! holt maminka ma vzdycky pravdu
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Klidně to sem hoď, ale někdo mi to budete muset přeložit..Hmm..Fab.. ? XDD
Gela- SP beginner
Strana 13 z 17 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
:: Simple Plan :: Chuck Comeau
Strana 13 z 17