Ewan McGregor a Garrett Hedlund <3
+8
Pet
Lucca
ifuska19
Thereenka
52martina
monuli
pat
2Lidunka2
12 posters
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ewan McGregor a Garrett Hedlund <3
Tedka budu vypadat jak naprostej blbec...ale mám dotaz.....Kdo jsou tihle dva pánové zač???
že by herci ..... jaksi je taky neznám. o tom prvnim jsem už slyšela a dokonce jsem ho už v nějakym filmu viděla, ale o tom druhym nevim nic
Sem ráda že nejsem jediná. Toho prvního znám jenom podle jméno...ale i tak bych si troufla říct že hrál ve Hvězdných válkách.Doufám že je to tak....a co se toho druhýho týče.....bagr
Se podívejte na začátek tématu...
Ale ano, Ewan hrál Obi-Wana v nových dílech Star Wars... Další filmy nevypisuju, je toho fááákt hafec... Třeba Trainspotting, Stormbreaker, Moulin Rouge, ...
A Garrett ? Patroclus v Tróji, Jack Mercer ve Čtyřech bratrech, v poslední době Murtagh z Eragona...
Už víte ?
Ale ano, Ewan hrál Obi-Wana v nových dílech Star Wars... Další filmy nevypisuju, je toho fááákt hafec... Třeba Trainspotting, Stormbreaker, Moulin Rouge, ...
A Garrett ? Patroclus v Tróji, Jack Mercer ve Čtyřech bratrech, v poslední době Murtagh z Eragona...
Už víte ?
Patrocus v Troji? A to byl kterej...v těch jménech v tom filmu mám celkem bordel
nevšímejte se teď mé blbé poznámky....ale já jen viděla to Obi.....mno, nic jdu raděj na jiný téma
Bratránek Achilla.. Ten kterej se za něj převlík a dostal po hubě...Thereenka napsal:Patrocus v Troji? A to byl kterej...v těch jménech v tom filmu mám celkem bordel
Jj, hrál tam... Jenže já bohužel ten film eště neviděla.. Si ho musim půjčit...52martina napsal:On hrál v Trainspottingu ? Jsem četla knížku a byla úžasná!
2Lidunka2 napsal:Bratránek Achilla.. Ten kterej se za něj převlík a dostal po hubě...Thereenka napsal:Patrocus v Troji? A to byl kterej...v těch jménech v tom filmu mám celkem bordel
ten bol dorbyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
Hmmm... Ale ve Čtyřech bratrech nebo v Eragonovi mu to sluší vícpat napsal:2Lidunka2 napsal:Bratránek Achilla.. Ten kterej se za něj převlík a dostal po hubě...Thereenka napsal:Patrocus v Troji? A to byl kterej...v těch jménech v tom filmu mám celkem bordel
ten bol dorbyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
Tu máte pár fotek Ewana.. Jen tak, abyste se nenudily
Naposledy upravil dne Tue Jul 03, 2007 12:12 pm, celkově upraveno 1 krát
Juj, tohohle mi aspoň nesebereš Se nepohádáme...
Ha, ale tuhle fotku miluju :
Ha, ale tuhle fotku miluju :
Je fešně úchylná
Nééé, tys mi ještě nikdy nikoho nesebrala... A snad to tak zůstane
52martina napsal:ježiš, ta je moc úchylná (už mlčim )
nelmc, je to tak. inac ked sme uz pri tej uchylnosti, tak to som aj ja, mam slabost pre mikove zuby.
zůstane, páč já jsem nekonečně věrná2Lidunka2 napsal:Je fešně úchylná
52martina napsal:zůstane, páč já jsem nekonečně věrná2Lidunka2 napsal:Je fešně úchylná
to vidim.
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: