Jeff
+24
fialmi
n.i.k.y
Domulka
Noglues
Lu_cy
Gela
Fabiola
Guiltylka
Kokos(ka)
Katík
Kaczenka
Barča
Pet
Kitty
janca2400
Sabu
Michelinek
Kuci
ifuska19
Lucca
monuli
52martina
pat
2Lidunka2
28 posters
:: Simple Plan :: Jeff Stinco
Strana 20 z 26
Strana 20 z 26 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26
Re: Jeff
Taky mu gratuluju uz bude double tata
nevite jestli jsou nekde fotky te jeho dcery? ja ji este nevidela
nevite jestli jsou nekde fotky te jeho dcery? ja ji este nevidela
Jeffovi to moooc přeju...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Pet napsal:Jj velká gratulace myslim že fota nejsou že si drží soukromí
nj, to sem si myslela ( )
Ale tak hlavne aby byli stastni
Dneska sem to oznamovala Sáře ve škole a první reakce bylo něco jako: "fakt?? a bude taky plešatý..???"
jejda, to by bylo chudak mimco dyt Jeff mel taky driv vlasy, ne?
plesaty mimino sem este nevidela
plesaty mimino sem este nevidela
Kaczenka napsal:jj měl a dlouhý.. no já zase neviděla moc mimin s vlasama..
náhodou já když se narodila tak jsem plešatec nebyla
No to já když se narodila tak jsem měla vlasy černý pak okolo 3 let blonďatý a od té doby hnědý a teď mi moje obarvená blond odrustá zas do normálu
Já byla taková jaká jsem teď
Katík- SP member
-
ja uz som pocula Jeffa hovorit o jeho mimi!!!!!
je to tuna http://kiddlive.com/, to druhe audio, inak je to dost dlhe asi 15 minut to ma... ale o mimi hovori hned na zaciatku!!!!
je to tuna http://kiddlive.com/, to druhe audio, inak je to dost dlhe asi 15 minut to ma... ale o mimi hovori hned na zaciatku!!!!
faaaakt? já to neposlouchala moc dlouho .. se mi potom nechtělo tak jsem to zastavila jak přestali mluvit o prckovi
Guiltylka napsal:Takova velika????
To víš, mega dítě
Katík- SP member
-
cože to tam povídali o Praze? Nevim, jestli jsem to dobře pochopila a všechno pochytila....? Oni nevěděli stát? A to byl David, kdo říkal "Prague Area"? A to potom bylo Slovenia? Moc se v anglickejch názvech států nevyznám...Ne že bych chtěla nějak rejt, to ne. Zas takovej patriot nejsem, ale oni se divili, že je to v Evropě? Prosím, může se někdo pokusit o přeložení? Prosím .
oni tam pocas relacie robili kopec geografickzch vtipkov, za Kanadu nazval ten moderator "that Canada Area", potom tam pustali ukazku ako sa Barrack Obama (kandidat na prezidenta) sekol a povedal ze bol v 58 statoch USA (chcel povedat 48 ), potom Europu nazvali "the Europe area" a potom sa bavili o Prahe a niekto sa tam spytal ci vedia kde to je tak pokracovali v tych vtipkoch a nazvali to "Prague area", a potom sa spytali na hlmesto Bulharska a to tam nikto zapotil ze Slovania...
aha, tak jsem to pochopila trochu blbe se omlouvam jestli jsem nekoho zmatla a diky baru za vysvetleni
musim s tou anglinou neco delat
musim s tou anglinou neco delat
mě to nejde zobrazit.. jinak s ájinou.. to jo, dneska sem dostala 4! sice jako 60% třídy, 30% mělo 5 a zbytek něco lepšího.. fakt taková ozdůbka na dortu... a ke všemu prostě lidi do kterejch bych to neřekla byli na tom stejě jako já v těch blbejch časech.. a největší **** ze třídy měla lepší sem to nemohla rozdejchat..
hele to rá v uterý schytala 4 z dějáku máme novou uču a je hrozná ale nejhorší je že mi napsala z dějáku 3 a jestlijí budu mít na výzu tak...
Strana 20 z 26 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26
:: Simple Plan :: Jeff Stinco
Strana 20 z 26
Povolení tohoto fóra: