Nové CD
+19
Nova.Niky
Pet
Katík
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Kitty
Kuci
Domulka
end.in.ka
janca2400
Michelinek
Lucca
Sandy
monuli
ifuska19
52martina
pat
2Lidunka2
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 7 z 27
Strana 7 z 27 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27
Re: Nové CD
Koláč s jabkama ale štrúdl né ten bych nedala
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
no neim mě si v kuchyni eště neviděla čtu ten vlog a upe jí závidim tý redaktorce já chci aby mi taky Jeff dal hubana
Michelinek- SP member
-
neasi a dostala od všech a ješte zkoušeli z jaké strany je to nejlepší juuuuuuuuuuuuuj ahjooo
tady se někomu líbí Jeff. Konečně taky někdo. Pořád jen Pierre, David, Seb a Chuck .Michelinek napsal:no neim mě si v kuchyni eště neviděla čtu ten vlog a upe jí závidim tý redaktorce já chci aby mi taky Jeff dal hubana
Neke aspoň mi ho nikdo nesebere Já sem na ty plešatý mno
Michelinek- SP member
-
52martina napsal:tady se někomu líbí Jeff. Konečně taky někdo. Pořád jen Pierre, David, Seb a Chuck .Michelinek napsal:no neim mě si v kuchyni eště neviděla čtu ten vlog a upe jí závidim tý redaktorce já chci aby mi taky Jeff dal hubana
Něco proti Davidovi??
end.in.ka- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 26
správně!!!ale jeff by byl uplně krásnej kdyby mel vlasy ted je samozřejmě taky ale tak by byl ještě vííííc
Néé, to ne. Já nemam nic proti nikomu.end.in.ka napsal:52martina napsal:tady se někomu líbí Jeff. Konečně taky někdo. Pořád jen Pierre, David, Seb a Chuck .Michelinek napsal:no neim mě si v kuchyni eště neviděla čtu ten vlog a upe jí závidim tý redaktorce já chci aby mi taky Jeff dal hubana
Něco proti Davidovi??
52martina napsal:Néé, to ne. Já nemam nic proti nikomu.end.in.ka napsal:52martina napsal:tady se někomu líbí Jeff. Konečně taky někdo. Pořád jen Pierre, David, Seb a Chuck .Michelinek napsal:no neim mě si v kuchyni eště neviděla čtu ten vlog a upe jí závidim tý redaktorce já chci aby mi taky Jeff dal hubana
Něco proti Davidovi??
já vím
end.in.ka- SP newbie
-
Ten nos-já sem na francouze takže mi to jako neva ty maj taky pořádný nosy. Jako né že by neměl z polovičky francouzskou krev ale neva mi to. Vlasy na Jeffovi nééé to už by nebyl můj milovanej plešounek
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal:Neke aspoň mi ho nikdo nesebere Já sem na ty plešatý mno
to já zas ne..
end.in.ka- SP newbie
-
No to mi povídej s těma vlasama takovej záchvat když sem ho viděla. Jinýho to máme už se to projevuje i ve škole se mi líbí skin
Michelinek- SP member
-
tak třeba když se mi oholil Benji (GC), tak jsem to nemohla vydýchat, ale pak jsem dech nabrala a dýchám dál, i když jedno kolísnutí bylo, když si těch pár mm, který mu vyrostli, obarvil na blond .
třeba mu este nekdy narostou ikdyž nevíím no...ale když se ti takhle libi tak je to dobrý!!!
NJ Benji nejhustší byl s těma ostnama na hlavě ale to byl mladej moc malej....Blond Tak to je mazec....Blonďáky nemusim
Michelinek- SP member
-
mě se třeba pierre skoro vubec nelibil stema blond vlasama s černejma je to mnohem lepší ale škoda že si to ted už negeluje vypadá stím nenagelovaným starší .když to mel tak roštácky nagelvaný tak to bylo supr
janca2400 napsal:mě se třeba pierre skoro vubec nelibil stema blond vlasama s černejma je to mnohem lepší ale škoda že si to ted už negeluje vypadá stím nenagelovaným starší .když to mel tak roštácky nagelvaný tak to bylo supr
joo.. to vypadal hezky.. te´d už vypadá jako opravdickej chlap
end.in.ka- SP newbie
-
Myslim že s tima vlasama Jeff problém nemá
Michelinek- SP member
-
tak malej je i teď . ty bodliny byly pěkný, ale mně se na něm víc líbilo to, jak má v Little Things, anebo v The AnthemMichelinek napsal:NJ Benji nejhustší byl s těma ostnama na hlavě ale to byl mladej moc malej....Blond Tak to je mazec....Blonďáky nemusim
dobrá hlaška jeffa prej:"Upravuju si vlasy. Dělám to vždycky před vystoupením!"
a nebo "Holá hlava je nádherná!" fakt dobrý
a nebo "Holá hlava je nádherná!" fakt dobrý
Strana 7 z 27 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 7 z 27
Povolení tohoto fóra: