Nové CD
+19
Nova.Niky
Pet
Katík
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Kitty
Kuci
Domulka
end.in.ka
janca2400
Michelinek
Lucca
Sandy
monuli
ifuska19
52martina
pat
2Lidunka2
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 17 z 27
Strana 17 z 27 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27
Re: Nové CD
Tak když se to naučim ze sešitu tak to dám.... . Chemie mě taky bavila pokud šlo o vzorce....jinak
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
my říkáme s kámoškou pepa vždycky když se něco nepovede "KATEŘINO ty jsi ale PEPA!!!" pak samozřejmě následuje óóóbrovskej výtlem
Pepa Tak já sem už Pocahontas....Sme loni seděli a já na holky z prdele holky já sem Pocahontas!!! Tak mi vyrobily vlastní ceduli a pověsili mi jí na zed....Než mi jí učitelka sundala...
Michelinek- SP member
-
to mi vždycky s kámoškou ....si navlečem třeba nejaký hadry v obchodě a vždykcy...jani ty seš jak olin....já ani nevím proč ale je to už taková tradice...
u nás taky . To hlavně vymýšlí Pavla a Káča to sou naše expertky na přezdívky. Před pepou to byl šáša a po něm mači a další nesmyslné přezdívky. Ba naopak Já s kámoškou sme expertky na přeřeky jsme jednou šli spolu ze sadu ale jabka sme neměli páč nám v tom bránila nějaká baba. Pak sme šli po silnici a proti nám jede auto. já řikám pozor Katko nebo nás ještě přejede JABKO!!!
a pak sme chodili po škole a ptali se každýho jestli ho někdy přejelo jabko jeden kluk nám odpověděl že ho jednou málem přejela hruška
dobry to moje zažitky s kamoškou sou neskutečný ja sem se jednou smala asi pul hodiny jedne hře ve které vyskakovala žarovka ale já sme se smala tak hrozně že sem se fakt malem počurala hej to bylo fakt hrozný
to fakt jako newim ale mohli by. V to doufá každej ale třeba budem je prosit aby přijeli do evropy a pojedou do francie víš
tak kdyby ne knám tak by mohli aspon do něměcka atam už bymse jeli!!!!!!!§§ale doufám že přijedou sem ....podle demandu by určitě mohli vždyt už sme na skvělím místě
si myslím nebo slovensko by taky nebylo špatný (ale potom bych nevydržela přespat u tetičky v Želiezovcich ) ale eště že mám v Praze zařízený ubytování páč se obnovily naše rodinný zapomenutý vztahy
Áááá tady už se chystá jít někdo na koncert Tak podle my přijedem sejdu se s váma (prostě chudák má sestra ) a až to skončí tak jedem domu jako vždy. Praha je tak 1-2 hodiny cesty od nás Tak kdyby ste viděli co kámo včera udělala Wentovi z útěku z vězení... Já se na to nemůžu koukat sem hnedka mrtvá a dneska můj coffeenismus a né kofeinismus bo co
Michelinek- SP member
-
wooho bože to je fakt jenom sen VELKÉ EVROPSKÉ EVROPSKÉ TURNÉ holky už je to skoro doma !!!!!!!!!!!!!!!!!
prej PRVNÍ (takže to bude brzo) VELKÉ EVROPSKÉ (takže si myslim že tu Evropu projedou do podrobna takže i k nám ale v Německu teda budou určo) TURNÉ!!!! wohooooooooo já už se těšim
Heeeej těšim se bude pecka radost!!!!
Michelinek- SP member
-
Sem teda zvědavá!Musíííí přijet
Michelinek- SP member
-