Nové CD
+19
Nova.Niky
Pet
Katík
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Kitty
Kuci
Domulka
end.in.ka
janca2400
Michelinek
Lucca
Sandy
monuli
ifuska19
52martina
pat
2Lidunka2
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 10 z 27
Strana 10 z 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Re: Nové CD
Noooo... narodila Sice o pár let pozdějc ale to je vedlejšíMichelinek napsal:Nekecej ty si se narodila jako Jeff Jako nikdo neni narozenejch v zimě...To je strašný a ten song je supaaa
No mně se When I'm Gone hroooozně líbí.....
Už se nemůžu dočkat na celý to cédo......
Leave the past in the past, gonna find the future !!!!!
Už se nemůžu dočkat na celý to cédo......
Leave the past in the past, gonna find the future !!!!!
Tak to je jedno ale slavíš to ve stejný den . Jako já se těšim taky na CD sem schopná ho objet několikrát za den
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
mě se taky WIG hrozně líbí ....ale je faakt že je to i trochu jiný než všechny jejich straý pisničky sem hrozně zvědavá na to cely cd
Nejdřív sem se lekla toho netypickýho začátku sem si řikala sou to oni? A potom Pierre spustil a to už sem kývala to sou oni
Michelinek- SP member
-
jo ten začatek je fakt hodne netypickej pro ně ale pka už je to lepší...!!ale stejnak je to jiný ale to cedo stejnak bude bestový .....ja se fakt těším až nám to domča přeloží ...aspon tam budem rozumět všemu
Tj a né jenom něco o spidermanovi a supermanovi Já už sem si zpívala WIG s textem
Michelinek- SP member
-
tomu sem taky rouměla taky už sem si to zpivala jeden kamoš se hoodně zajima o hudbu a tak to všechno sleduje ale hlavně poslouchá hiphop tak sem mu pouštela WIG hrozně se mu líbí a pořád ho vychvaluje
Ty jo hopíkář řek něco na normál hudbu,tak to už je to fakt good kámoš! Vidim ty co chodí k nám na školu to sou debilové...jako některý....
Michelinek- SP member
-
já taky ,,,,,,ale štve me co napsali na ipunk...je to moc tvrdý jasny každej na to muže říct nazor ale toto
janca2400 napsal:já taky ,,,,,,ale štve me co napsali na ipunk...je to moc tvrdý jasny každej na to muže říct nazor ale toto
hey tam mosá chodit samí zakompexovaní zmr** vypléskat všeckých
Už sem to četla.... Tam sou asi samý hudební nevzdělanci.....
Kurňa já furt nevim, proč SP cpou do punku... Snad nikoho neurazim, ale v SP a jejich hudbě sem nikdy žádnej punk neviděla, tak nevim, co od nich ty lidi sakra čekaj.. Jo, je to rozdíl oproti minulý desce, ale změna je život, kluci chtěli zkusit něco novýho... Uvidíme jaký budou další songy...
Kurňa já furt nevim, proč SP cpou do punku... Snad nikoho neurazim, ale v SP a jejich hudbě sem nikdy žádnej punk neviděla, tak nevim, co od nich ty lidi sakra čekaj.. Jo, je to rozdíl oproti minulý desce, ale změna je život, kluci chtěli zkusit něco novýho... Uvidíme jaký budou další songy...
Naposledy upravil dne Wed Oct 31, 2007 9:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Připsala sem jim tam svůj názor, teď jen doufám že se do mě začnou navážet a nadávat mi do "debilní 13tiletý fanynky"
Achjooo....
Můžete mi někdo vysvětlit, proč sou lidi na sebe tak hnusný za to, jaká se jim líbí nebo nelíbí hudba ???
Achjooo....
Můžete mi někdo vysvětlit, proč sou lidi na sebe tak hnusný za to, jaká se jim líbí nebo nelíbí hudba ???
Tady zde já poslouchám punk ale začla sem ho poslouchat až po SP a můžu potvrdit punk nejsou a asi nebudou pokuď nebudou provádět, co některý kapely!!! Jako oni mi zůstali SP jako jediní normální,páč je neskutečně žeru,ale potom už je tam převážně punk Přiznám se ještě sem se tam nedostala,ale chystám so snad brzko! Jim dám....
Michelinek- SP member
-
Když já nikomu nikdy nenadávám za to jakou hudbu poslouchá, každej má právo poslouchat co se mu líbí... Ale nesnášim, když za to někdo někomu nadává...
SP sou takový jaký sou, teď prostě zaexperimentovali se zvukem, s novym soundem a já je podpořim !
SP sou takový jaký sou, teď prostě zaexperimentovali se zvukem, s novym soundem a já je podpořim !
Asi tak ale u mě se tý nálepky nej kapela nezbaví! Jako když to ani na tý stránce nemůže bejt řeč o punku... Většinou se kecá o těch co tam maj nějakej příměsek punku a nic víc!!!
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal:Asi tak ale u mě se tý nálepky nej kapela nezbaví! Jako když to ani na tý stránce nemůže bejt řeč o punku... Většinou se kecá o těch co tam maj nějakej příměsek punku a nic víc!!!
Přesně tak, přijde mi, že ty lidi o punku neví ani fň... Jako, já sice punk neposlouchám, ale páč ho hodně poslouchá moje kámoška, tak vim vo co de....
Já mám SP dlouho ráda, poslouchám je a tak to zůstane...
Já taky u nich zůstanu. Jako drží mě ještě v normálu a pohromadě. Nechci upe skončit jak některý vyhulení punkeři fakt né!!! Chlast mi neva Jinak mám ráda punk za ty názory,tu hudbu a módu
Michelinek- SP member
-
jo to já taky a at si každej říka co chce a to se jen tak nezmění !!!!!!!!!!že ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strana 10 z 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 10 z 27
Povolení tohoto fóra: