Nové CD
+19
Nova.Niky
Pet
Katík
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Kitty
Kuci
Domulka
end.in.ka
janca2400
Michelinek
Lucca
Sandy
monuli
ifuska19
52martina
pat
2Lidunka2
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 11 z 27
Strana 11 z 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
Re: Nové CD
To jo prostě nezaslouží si sprostý nadávky. Tu hudbu hlavně dělaj pro lidi. Né pro sebe! Chtěj se líbit co největšímu publiku,šířit ty věci k nám lidem!
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
A dělají ju pro ty kteří je mají radi ne pro ty kteří na ne kašlou a nadavají jim jak řekl seb :"Je nám jedno, jestli nás nemáte rádi, my jsme tu pro ty, co nás mají rádi, jsme tady pro ně, ne pro vás." !!!!!!!!!
Přesně... Pořád tu budou lidi, kteří je maj rádi.. Lidi jako my...
Pokud se jim novej song nelíbí, přece můžou slušně říct, nelíbí se mi, nesedí mi to, zklamalo mě to atd. na to maj samozř. právo.. Ale kluci si nezaslouží, aby na ně nadávali...
Pokud se jim novej song nelíbí, přece můžou slušně říct, nelíbí se mi, nesedí mi to, zklamalo mě to atd. na to maj samozř. právo.. Ale kluci si nezaslouží, aby na ně nadávali...
2Lidunka2 napsal:Přesně... Pořád tu budou lidi, kteří je maj rádi.. Lidi jako my...
jo.. teď jsi to řekla pěkně
end.in.ka- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 26
Až si ty ostatní lidi trhnou nohama! Tady se momentálně poznaj opravdový fanoušci! Ano toto forum, Domi a prostě lidi, co je maj rádi.
Michelinek- SP member
-
jo přesně tak !!!!!!!!!!!!!!!ted se ukáže kdo je fakt sněma!!!!!!!§§a my sme že jo lidi !!!!!
Jj mi jsme to bychom sem snad nechodily jen některým chytrákum bych nakopala...víte co
Michelinek- SP member
-
nevím, kam šoupnout své pocity rozebíraly ste tady tu novou písničku? Mno, každopádně, já ji teď poslouchám furt dokola, njn, sem opožděná, že sem ji slyšela až teď každopádně sem se rozbrečela, no nejsem magor ale docela sem se bála toho, co z nich vyleze, když furt říkali, jak je ta hudba jiná atd, ale já je žeru, a asi se na tom nikdy nic nezmění ta písnička je boží, je to teda trochu jiný kafe, než první album, ale je skvělá, se nedočkám toho novýho alba toť mé trapné výlevy
Nejsou trapné!!! My se tu respektujem, všechny názory né. A prosim tě opožděná nejsi prostě chápem když někdo nemá čas . Já sem taky ráda, že se sem dostanu,ale příští tejden to bude omezené. Celý týden písemky Mě z toho víte co...!Jen brečet se mi u toho nepodařilo.
Michelinek- SP member
-
Vubec nejsou trapný ...........a mě se taky nepodařilo brečet ale ale je to prostě uplně skvělí slyšet je zase po tak dlouhé době a hlavně je v tom live chatu videt
Mě zas tekly slzy když jsem poprvé slyšela Untitled
end.in.ka- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 26
Dočkáme se jen já u toho chatu pozorovala chvílema jak se hejbaj a chvílema jak mi přeskakujou obrázky, takže sem na ten komp řvalá néééé...A padaly slovíčka jako bože prosím až to funguje! Untitled poslouchám když mám depku,takže je ještě solidně horší, ale píšou se potom krásně básničky!
Michelinek- SP member
-
Jo taky sem to tak chvilema měla prosím at to funguje uplně to vidím unttiled vubec nemsím poslouchat když je mi smutno vžádným připadě!!! jinak je to semnou ztracený
říkám, sem moron já nevím, já sem byla tak šťastná, že maj novej song a že je to naprosto skvělá písnička, až sem se rozbrečela mno Untitled.......tak to je má srdcovka......a taky můj bejvalej nick na minulým foru
btw for janca2400: seš z olmiku jo ?
btw for janca2400: seš z olmiku jo ?
jo jo sem dívam že ty taky....a odkud zhruba,??
Naposledy upravil dne Fri Nov 02, 2007 10:24 pm, celkově upraveno 1 krát
Já miluju I`d do anything.... Je to můj milovanej song. A Untitled je fakt nehorázně smutná si pamatuju když ssem jí slyšela poprvý. Sem byla jak přejetá vlakem!
Michelinek- SP member
-
Mě se taky strašně asi nejvíc líbí I´d do anything má hrozně hezkej text a taky Grow up ale jinak se mi líbí snad uplně všechny...vemem to spíš tak která se vám libi nejmín??
Ta je úžasná a kterou mám nejmíň ráda? Tak to netušim ale mám moc ráda na živáku akustický Crazy a živě Untitled a Perfect. Si zpívám s lidma a Pierrem.Já mám ty písničky spíš rozdělený jako ty miluju a ty ráda poslouchám a to je všecko...Patří do těch sekcí všechny od nich...A jaký máš Jájo ty nejmíň ráda?
Michelinek- SP member
-
já miluju I´d do anything, Perfect, Untitled, Shut up, I´m just a kid....hey mám ráda všechny...nemožu vybrat jednu...a miluju Davidův zpěv v Perfect world..nebo když zpíval Crazy když měl Pie vyřvaný hlas....
Strana 11 z 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 11 z 27
Povolení tohoto fóra: