Nové CD
+19
Nova.Niky
Pet
Katík
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Kitty
Kuci
Domulka
end.in.ka
janca2400
Michelinek
Lucca
Sandy
monuli
ifuska19
52martina
pat
2Lidunka2
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 2 z 27
Strana 2 z 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Re: Nové CD
přesně. teda já jsem jedna z nich, ale myslim, že se od některejch lišim. nevim, jak to nazvat , ale tak snad chápete. a ta jejich sláva a to, že jsou všude a pořád už mi leze pěkně dlouho na nervy. říkám, už nikdy víc takhle známou skupinu.ifuska19 napsal:myslím, že pravej fan si počká akorát se bojím, aby s tím novým cd nepřišla tak obrovská vlna nových fans jako u mcr
tak já mcr taky neposlouchám nějak moc dlouho, šak já myslela ty.....jak je nazvat.....sezonní fanoušky......uvidíme....ale docela se taky obávám toho, co z nich vyleze, páč furt říkaj, že to bude něco jinýho
No, já se docela děcim co na ten koncert přijde za zjevy... A ani ne tak za zjevy, jako spíš nějaký malý husy...
kdybych věděla, kde sem to viděla, tak bych vám sem hodila fotku ha, zkusím pohledat nic nebude, nemám tušení kde to bylo
jakmile slyšim th tak se mi chce blejt..
jinak ja doufam že to s těma fanouškama taky nebude pravda.. a s tim cedem s taky celkem bojim, ale ani těšim a to teda hodněěě moooooooooc
jinak ja doufam že to s těma fanouškama taky nebude pravda.. a s tim cedem s taky celkem bojim, ale ani těšim a to teda hodněěě moooooooooc
Jáá chci nový cédo SP !!!!! Už sem o nich moc dlouho nic neslyšela a začíná mě to štvát...
viděli ste novej vlog? ze studia? Tý jo, já byla úplně mimo si připadám, jak malý děcko v poslední době sem SP zanedbávala ale teď když sem je viděla znovu všechny pohromadě....mno, až na pierra, no byla sem strašně šťastná já je prostě žeru a na tom se nikdy nic nezmění.....
Strana 2 z 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 2 z 27
Povolení tohoto fóra: