Nové CD
+19
Nova.Niky
Pet
Katík
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Kitty
Kuci
Domulka
end.in.ka
janca2400
Michelinek
Lucca
Sandy
monuli
ifuska19
52martina
pat
2Lidunka2
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 3 z 27
Strana 3 z 27 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27
Re: Nové CD
to zanedbávání je přece jen k něčemu dobrý. Když si jich nějakou dobu nevšímáš, tak pak si uvědomíš, jak moc je máš ráda
taky pravda a taky sem zjistila, že sem na nich addicted a taky sem konečně po tak dlouhé době viděla davíška
už jsem to scheckla . Bych nevěřila, kolik se vejde lidí to jednoho záběru . Teda moc informací jsem se nedozvěděla(možná to bude tim, že jim moc nerozumim), ale je pěkný, že myslí na fans a aspoň se ukážou. A docela mě rozesmálo, jak Seb šel na stranu, aby bylo vidět i na toho vzadu, kterej i tak nebyl moc vidět . Ale jako Dave si zrovna šikovně nesedl. Chudák Seb nebyl vidět. No nic. Možná blbě kecám, ale omluvou mi je pozdní čas .
jako neříkám, že si sednul špatně , ale chudák taková Monuli. Ta ho tam párkrát zahlídla a pak se mu mohla koukat na rameno, ale na druhou stranu na tom byla líp než třeba Lucca. pierre tam jenom mluvil.
mno.....ale co já? já viděla davida po tak dlouhé době pierre má svoje myspace, takže ten je na očích furt, sebby má MOTH, takže pár nových fotek se taky objevilo, ale o davidovi nic
52martina napsal:myslim, že si ho užiješ ještě dost
mno, to bych mu jen doporučovala, aby byl co nejvíc na očích....ehm...na fotkách....na videích
tentokrat som posledna asi ja... este stale som ho nevidela, ale to necham ais az na zajtra... teda urcite...
Strana 3 z 27 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 3 z 27
Povolení tohoto fóra: