Nové CD
+19
Nova.Niky
Pet
Katík
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Kitty
Kuci
Domulka
end.in.ka
janca2400
Michelinek
Lucca
Sandy
monuli
ifuska19
52martina
pat
2Lidunka2
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 13 z 27
Strana 13 z 27 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27
Re: Nové CD
Jj mám asi nejlepší a zbytek holek je z toho eště víc posraneh než já! Nekecej sem o nich zatim neslyšela a to sleduju místní koncerty!
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
hlas sakra už zas výpadek slova
Michelinek- SP member
-
jmenují se Harrém nebo tak nějakMichelinek napsal:Jj mám asi nejlepší a zbytek holek je z toho eště víc posraneh než já! Nekecej sem o nich zatim neslyšela a to sleduju místní koncerty!
Harrém hmm tak o nich sem ještě neslyšela...Co hrajou za muziku?
Michelinek- SP member
-
Jo tak to je poho eště že ne nějaký hnusný kraviny jako je r´n´b´
Michelinek- SP member
-
Blééé jako kde nejsou kytary hudební nástroje stojí to za prd!
Michelinek- SP member
-
No já bych kapelu založit nemohla... Teda, jako mohla bych v ní zpívat, to možná i jo... Ale nedokázala bych vymyslet žádnou hudbu... Možná text.. Ale trápila bych se s tim hodně dlouho
ifuska19 napsal:janca2400 napsal:jo jo sem dívam že ty taky....a odkud zhruba,??
zhruba Nový Sady co ty?
já sem pavlovičky chválkovice jestli to tady znáš....
Tak já si skládám do šuplíku básničky, a tak mi docela dou i písničky. Nejvíc mi dou skládat na českou politiku , ale už od toho opouštim... Když mě něco napadne a nemám po ruce papír na psaní, tak si to píšu do phona. Se mi takhle podařilo tedka jednu smazat
Michelinek- SP member
-
To my sme s kámoškou ted napsali jednu pisničku myslím že se nám celkem povedla !!! tak kdybys te to fakt rozjeli tu kapelu to by bylo fakt skvělí a hlavně se trochu uchytit a mit nejaký koncerty bych vám to uplně přála
Jé děkuju No vidíš tak taky založte kapelu. Budem mít koncerty spolu a budem jezdit po zemích spolu! Jako chtěla bych v tý kapele i nějakýho kluka! nemůžu ze sebe dělat debila jen já
Michelinek- SP member
-
Asi mi to budeš muset připomenout52martina napsal:ale já ano
pozn. ale pamatuju si jak sme řešili toho slona....
jo jezdit spolu po zemích a delat koncerty pro miliony lidí....už skoro vymyšlíme to naše fan fiction ....ale to už je skoro scine fiction
myslim, že toho bychom už rozebírat neměly2Lidunka2 napsal:Asi mi to budeš muset připomenout52martina napsal:ale já ano
No, asi radši ne52martina napsal:myslim, že toho bychom už rozebírat neměly2Lidunka2 napsal:Asi mi to budeš muset připomenout52martina napsal:ale já ano
Michelinek napsal:Tak já si skládám do šuplíku básničky, a tak mi docela dou i písničky. Nejvíc mi dou skládat na českou politiku , ale už od toho opouštim... Když mě něco napadne a nemám po ruce papír na psaní, tak si to píšu do phona. Se mi takhle podařilo tedka jednu smazat
Já se s kámoškou specializuji na přebásnění dějových linií filmů, které nás zaujaly... Jako prostě hlavně zábavný básničky... Kravinky kravinky kravinky.... to je naše
Strana 13 z 27 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 13 z 27
Povolení tohoto fóra: