Nové CD
+19
Nova.Niky
Pet
Katík
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Kitty
Kuci
Domulka
end.in.ka
janca2400
Michelinek
Lucca
Sandy
monuli
ifuska19
52martina
pat
2Lidunka2
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 12 z 27
Strana 12 z 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Re: Nové CD
Michelinek napsal:Ta je úžasná a kterou mám nejmíň ráda? Tak to netušim ale mám moc ráda na živáku akustický Crazy a živě Untitled a Perfect. Si zpívám s lidma a Pierrem.Já mám ty písničky spíš rozdělený jako ty miluju a ty ráda poslouchám a to je všecko...Patří do těch sekcí všechny od nich...A jaký máš Jájo ty nejmíň ráda?
Já sem na tom podobně... A naživo se mi ještě moc líbí Welcome To My Life...
Tyjo, já kdybych byla kluci, tak se asi na pódiu při Perfect rozpláču, kdybych slyšela, jak ty lidi zpívaj... Jak celej stadion zpívá můj song.. To musí bejt krásný...
Tj já zpívám i když si pustim i to DVD, prostě je to pecka nádherná. Tj v těch acoustic verzích má Pierre vyřvanej hlas, ale je to upe bezva!
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Já bohužel pořád DVD nevlastnim a hrozně mě to mrzí... Ale když sem měla prachy a rozhodovala sem se mezi DVD a CD MTV Hard Rock Live, tak sem si vybrala cd, že ho můžu stále poslouchat, hodit do discmana a mptrojky, atd... Ale až budou prachy, DVD seženu... Alespoň že mám A Big Package For You
Když u mě je problém, že nikdo z mých kámošů sp neposlouchá a už vůbec nevlastní cd natož dvd... Takže mám všechno ne vypálený, ale originál... Ne, že by mi to vadilo, ale je to poněkud finančně náročné, takže sem si cédéčka sp dávala dohromady poněkud pomalu a obtížněji...
Když u mě je problém, že nikdo z mých kámošů sp neposlouchá a už vůbec nevlastní cd natož dvd... Takže mám všechno ne vypálený, ale originál... Ne, že by mi to vadilo, ale je to poněkud finančně náročné, takže sem si cédéčka sp dávala dohromady poněkud pomalu a obtížněji...
Já sem dostala ten živák k Vánocům. Bylo to dohromady DVD a CD,tak sem je dostala. Jako já se přiznám že mám vypálený to první ale chystám se po new roce si koupit origoš. Tak akorát některý lidi co znám si poslechnou některý songy a jinak ubec nikdo. Já si spíš pokecám s lidma o punku.
Michelinek- SP member
-
To fakt nejde říct ktery nemám ráda ale moc neposlouchám třeba one....ale to je asi tak jediný a taky miluju jak všichni lidi zpívají je to uplně užasný představte si to kdybyste na tom podiu stáli vy no to je uplně nepředstavitelný bože
Proto chci založit kapelu ale jako taky hlavně kvůli lidem....
Michelinek- SP member
-
Jen doufám že naše publikum budou nějaký mladý lidi!!! Mě se to líbí že to člověk může dělat pro lidi přinášet štěstí,šírit to dál!!!
Michelinek- SP member
-
my budem vaše publikum ..........a budem vás propagovat dál a potom sváma budem jezidt na tour avšude po světě ty jo já už to vidím
To je hustý už máme první fans
Michelinek- SP member
-
Díky Musim dneska tak páááá
Michelinek- SP member
-
Teď sem tak nějak nepochytila to "naše publikum".... Možná už je moc pozdě, dochází mi to pomalu...
Neboj dořešíme zítra doufám mám totiž rys z deg
Michelinek- SP member
-
Jája asi myslí i na vás Jako hiphop hrát určitě nebudem taky žádný disco a ty pitomý omílačky co se hrajou pořád dokola! Chcem hrát hudbu a řešit nejen co se děje ve světě, ale taky problémy lidí jako řeší SP!
Michelinek- SP member
-
ty jo tak to já budu na každým vašim koncertu jestli neco budete mít a už se ta tvoje kapela nejak rysuje že by mohla začít nebo už začala,??
Jj plánuju.Tak jako sme se zatim nehly moje bubenice se teprve učí na bubny ale jako píšem texty sice napřed ale píšem. Chybí nám ještě baskytara, ale jsme ve fázo hledání a nevíme estli se k nám přidá kámo na kytaru! A máme i klávesistku!
Michelinek- SP member
-
Holky od nás ze třídy taky něco takovýho plánovaly, pak se ale rozhádaly a nic z toho nebylo...
Tak přiznám se že s těma holkama víme o sobě všechno kdo se nám líbí a tak takže to snad nehrozí. Spíš jen doufám, že nebudu mít trému za mikrofonem sem totiž strašnej posera
Michelinek- SP member
-
tak to u nás holky kapelu založily a normálně koncertují2Lidunka2 napsal:Holky od nás ze třídy taky něco takovýho plánovaly, pak se ale rozhádaly a nic z toho nebylo...
Strana 12 z 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 12 z 27
Povolení tohoto fóra: