Nové CD
+19
Nova.Niky
Pet
Katík
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Kitty
Kuci
Domulka
end.in.ka
janca2400
Michelinek
Lucca
Sandy
monuli
ifuska19
52martina
pat
2Lidunka2
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 16 z 27
Strana 16 z 27 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27
Re: Nové CD
Taky si myslim když řeknete mě že Jeff někoho má a zůstane s nim celej život myslim že bude taky depka na básničky
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
ja bych napsala i novou hudbu na pohři když sem se dozvedela že se fakt pierre a lachell zasnoubili....ale te už jim to fakt přeju
Oni se zasnoubily sakra ubec nejsem informováná. Nekecejte doufám že to u kluků nebude tedka in a nebudou se všichni ženit!!!
Michelinek- SP member
-
Sakra se stydim tak já mám net teprve od září to mě to snad omlouvá ale já to fakt netušila
Michelinek- SP member
-
No u něj se neví jistě on si chrání své soukromí ale co se týče výběru jeho knížek ten se mi líbí hlavně ta poslední
Michelinek- SP member
-
Moc díky a páááá
Michelinek- SP member
-
u mě nee ale zdálo se mi že sem měla jet ránok doktorce ale nemeli sme auto a tak klucize SP zavolali nejakej autobus a to byl autobus kterej mel vlatní ložnice koupelny všechno a hrozně se radovali a běhali po tom autobuse a byli stoho celí uplně natšení to vždycky u mě drsný ty sny vždycky se mi zdá jak snema delam ruzny kraviny atak
Tak to já magořim z páteční nadcházející prodloužený... Mám debilní sny..
Zdálo se mi, že se u mě doma zvětšil obývák a lidi z tanečních tu nacvičujou předtančení... Najednou jim to hrozně šlo, byli skvěle sehraná a bylo to úplně nádherný (v reálu vypadá naše předtančení děsivě) Mno, já seděla na gauči s kámoškou a kámošem asistentem a ten vzal ode mě z poličky cédéčko MCR a pustil ho tam místo tý taneční muziky.. Já si v tu chvíli myslela něco o debilech a magorech.. No, na první skladbu všici tancovali (nevim co to bylo) ale druhá byla poněkdu vyřvaná, až se náš taneční mistr naštval a vypnul to... Toť můj dnešní sen
Zdálo se mi, že se u mě doma zvětšil obývák a lidi z tanečních tu nacvičujou předtančení... Najednou jim to hrozně šlo, byli skvěle sehraná a bylo to úplně nádherný (v reálu vypadá naše předtančení děsivě) Mno, já seděla na gauči s kámoškou a kámošem asistentem a ten vzal ode mě z poličky cédéčko MCR a pustil ho tam místo tý taneční muziky.. Já si v tu chvíli myslela něco o debilech a magorech.. No, na první skladbu všici tancovali (nevim co to bylo) ale druhá byla poněkdu vyřvaná, až se náš taneční mistr naštval a vypnul to... Toť můj dnešní sen
Tak mě se zdálo že sem byla na spolužácích a někdo nechal na nástěnce vzkaz pod jménem dozer...(tedka se o nich učíme na stavebních strojích). O Jeffovi nic ale ono se to brzo spraví doufám
Michelinek- SP member
-
Myslim že stačí že už je mám na plakátě a jeho fotku na studijňáku nosí mi štěstí
Michelinek- SP member
-
no ot já je mám taky na žakovské z obou stran a ve vnitř ještě pierra ale od ty doby co to tam mám tak mám uplně nejvetší štestí vždycky je skoušenej nekdo co je v seznamu nede mnou nebo podemnou
janca2400 napsal: tak to bych chtěla viddět jak tancujou na jakoukoliv pisničku od MCR
Vypadalo to docela... Zájímavě
Tj taky vždycky vyzkouší všechny okolo ale vim že to jednou dojde i na mě
Michelinek- SP member
-
Tj holky loučim se zas zítra
Michelinek- SP member
-
Juhú radost největší z písemky ze strojů mám za jedna!!!! Výborně průměr za známek 4 a 1 je 3 Sem si dneska namalovala Šemíka a visí vedle mě na stěně přilepenej izolačkou! Sklidil úspěch
Michelinek- SP member
-
Strana 16 z 27 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 16 z 27
Povolení tohoto fóra: