Nové CD
+19
Nova.Niky
Pet
Katík
Kaczenka
Kokos(ka)
Barča
Kitty
Kuci
Domulka
end.in.ka
janca2400
Michelinek
Lucca
Sandy
monuli
ifuska19
52martina
pat
2Lidunka2
23 posters
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 22 z 27
Strana 22 z 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
Re: Nové CD
Ja sem ted vlastne v prvaku a mam i nemcinu (takze se ucim prvnim rokem) a jako vubec to je uplne na hovinko jazyk! takze katíííí budes me doucovat?
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
já mám ajinu asi 8 let... Myslim a moje znalosti tak poloviční a pořád se najdu nový věci co neznám
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Michelinek napsal:já mám ajinu asi 8 let... Myslim a moje znalosti tak poloviční a pořád se najdu nový věci co neznám
ale s ájinou to máme dobré... lebo keď počúvame nejaké cd od SP, alebo pozeráme vlogy a videá, alebo čokoľvek, tak aspoň môžeme povedať že sa vzdelávame...
Já se vzdělávám. Do výkladu kecám furt, ale ty testy mi něak nejdou
Michelinek- SP member
-
Michelinek napsal:Já se vzdělávám. Do výkladu kecám furt, ale ty testy mi něak nejdou
ale to kecanie je dôležitejšie ako niečo čo napíšeš do papiera takže ty na tej angline to máš takú rozcvičku a potom to večer naplno spustíš tu čo?
Max ječení s rádiem Jinak když kecat tak česky protože mluvil tak moc, že by mě todonutilo zavřít klapačku
Michelinek- SP member
-
sme sa tu ešte ani moc nebavili o tom novom cd!!! aké máte obľúbené pesničky? z ktorých podľa vás spravia single? (lebo preto dal Pie na myspace to hlasovanie aby sme im ich pomohli vybrať )
Moje jsou nej :Take my hand, Generation, The end a Your love is the lie to jsou ty co si pouštim nejvíc ale hlasovala jsem pro Take my hand
mě se líbí generation your love is a lie time to say goodbye a what if...ale hlasovala jsem pro Time to say GB
Nova.Niky- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 73
Registration date : 26. 02. 08
ja som hlasovala pre No love ale som tam Piemu napísala že mám ešte moooc rada Generation a YLIAL ale že úplne všetky sú super
inak som zvedavá že kedy sa ILYAL začne hrať aj u nás v rádiách lebo v USA a Kanade ju už myslím normálne hrajú...
inak som zvedavá že kedy sa ILYAL začne hrať aj u nás v rádiách lebo v USA a Kanade ju už myslím normálne hrajú...
ja sa naň moc teším som zvedavá čo zase vymyslia!!! ILYAL videoklip to tam asi bude zase nejaké dievča pobehovať... a všade bude vidieť jeffa tentokrát pre zmenu
Your love is a lie tadle pisnicka me chytla uplne jako prvni.. husi kuze pri kazdej poslechu.. nadhera takze sem hlasovala pro ni... ale jinak se mi libi fakt vsechny.. nemam zadnou kterou bych nemohla poslouchat ... teda WIG je uz takova nejaka vselijaka..
doufam ze ten singl bude prvne pro ILYAL !
doufam ze ten singl bude prvne pro ILYAL !
Kokos(ka)- SP member
-
jj singl další má být YLIAL a mužu říct že sem s timhle albem upe moc moc moc maxiálně spokojená protože se mi líbí uplněěěěě šecky pisničky ale nemužu nikdy vybrat tu nej jj YLIAL se mi líbí, WIG už je pro mě tak trochu ohraná a další se mi líbí Generation, Save You, The End, Take My Hand, Time To Say GB a další bych mohla ještě vyjmenovat ... a hrozně se mi líbí jak si Chuck brumlá cosi v Holding On vždycky na něho zapomenu a leknu se ho ale jak by řekli kluci.. je to coooooool, je to amazing!!!
no mne sa práve to Holding on jak si tam Chuck mrmle čosi moc nepáči... ju občas preskakujem
barča...jj mě se taky moc nelíbí...
Nova.Niky- SP newbie
-
nelíbí???
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
pesnička je dobrá akurát tie pasáže jak si tam Chuck mrmle moc nemusím... ale refrény sú super ako vždy a hlavne po nej nasleduje No love ktorú mám moooooc rada tak sa vždy nemôžem dočkať až bude hrať tak preto občas Holding on preskočím... ale nie vždy, už som ju počúvala hrozne moc krát takže slová už viem samozrejme naspamäť
Já už to znám taky uplně nazpamět, to je hrozný nedělám nic jinýho než že poslouchám SP.. uplně všude-když se učim, ve vaně, než usnu, když vstanu...
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
no ja to mám presne to isté!!!! akurát sa bojím že by sa mi to cd mohlo opočúvať tak som sa snažila sa trochu krotiť ale sa mi to moc nedarí...
Katík.....jj nelíbí.....nebo prostě myslim si že všechny ostatní písničky od SP jsou lepčí...takhle bych to spíš řekla
Nova.Niky- SP newbie
-
Katík napsal:Já už to znám taky uplně nazpamět, to je hrozný nedělám nic jinýho než že poslouchám SP.. uplně všude-když se učim, ve vaně, než usnu, když vstanu...
jj krom te vany + jeste ve skole a cesta ze skoly
Kokos(ka)- SP member
-
Strana 22 z 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
:: Simple Plan :: Novinky
Strana 22 z 27
Povolení tohoto fóra: