Pat
+17
Lu_cy
Fabiola
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Katík
Kokos(ka)
Barča
Pet
Michelinek
janca2400
Kitty
Domulka
ifuska19
2Lidunka2
52martina
pat
21 posters
:: Simple Plan :: Patrick Langlois
Strana 15 z 16
Strana 15 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Pat
tak kdyz uz sme to tu tak rozjeli tak tu mate pro zmenu Patuv zadek ten v tom modrym oblecku kdyby ste to nepoznali
super....dalsi zadek do sbirky.....Hanča napsal:tak kdyz uz sme to tu tak rozjeli tak tu mate pro zmenu Patuv zadek ten v tom modrym oblecku kdyby ste to nepoznali
n.i.k.y- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 11. 06. 08
n.i.k.y napsal:super....dalsi zadek do sbirky.....Hanča napsal:tak kdyz uz sme to tu tak rozjeli tak tu mate pro zmenu Patuv zadek ten v tom modrym oblecku kdyby ste to nepoznali
BTW: další pěknej zadek do sbírky
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Barča napsal:zda sa mi to alebo maju ti chlapi na sebe dievcenske teplaky?
myslim ze nezda ale uz se to ani nesnazim pochopit..oni jsou schopni asi vseho
ale to je dobre ne?? aspon nas nikdy neprestanou prekvapovat.....Hanča napsal:Barča napsal:zda sa mi to alebo maju ti chlapi na sebe dievcenske teplaky?
n.i.k.y- SP girlfriend
-
n.i.k.y napsal:ale to je dobre ne?? aspon nas nikdy neprestanou prekvapovat.....Hanča napsal:Barča napsal:zda sa mi to alebo maju ti chlapi na sebe dievcenske teplaky?
jj..je to super
Hanča napsal:tak kdyz uz sme to tu tak rozjeli tak tu mate pro zmenu Patuv zadek ten v tom modrym oblecku kdyby ste to nepoznali
Mě už asi vážně klepne... je to tu fakt samej zadek ale je t skvělý
SP_Kiki_SP- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 637
Registration date : 18. 07. 08
a v té růžové teplákovce je Frank Borin a v tom tmavě modrým je myslím ten zpěvák z Lost In Los Angeles a ta blondýna na sedačce uplně zprava, to je myslím Lachelle ...
juuj závdím...to by bolo stretnúť "Pata" na ulici
SP_monchichi:)- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 16. 09. 08
SP_monchichi:) napsal:juuj závdím...to by bolo stretnúť "Pata" na ulici
na koncerte okolo nas chodil... ked niesol krabice s merchom alebo tak, to bolo fakt super, my si tam sedime na chodniku a teraz okolo nas Pat, a nikto nevedel co ma robit tak sme tam len tak sedeli...
Barča napsal:SP_monchichi:) napsal:juuj závdím...to by bolo stretnúť "Pata" na ulici
na koncerte okolo nas chodil... ked niesol krabice s merchom alebo tak, to bolo fakt super, my si tam sedime na chodniku a teraz okolo nas Pat, a nikto nevedel co ma robit tak sme tam len tak sedeli...
juuj tak to zavidim ja som nebola na koncerte aaach bohuzial
-
vybavuju si to jakoby to bylo vcera
nebo kdyz dosel Sebby s Chuckem...jak se vsichni sebehli k tomu zabradli.. a Marťa jen tak sedela a s klidnym hlasem ,,kam vsichni bezi?"
nebo kdyz dosel Sebby s Chuckem...jak se vsichni sebehli k tomu zabradli.. a Marťa jen tak sedela a s klidnym hlasem ,,kam vsichni bezi?"
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Kitty, preco mas v podpise Pata s brazilskou vlajkou? si tam mohla prifotoshopovat radsej cesku
vidíš to, to mě nenapadlo ... ale nechce se mi a vypadalo by to moc uměle
jinak vítej zpátky Baru jak ses měla?
jinak vítej zpátky Baru jak ses měla?
to nevadi, je to krasne aj takto
dakujem za privitanie
my to mame v skole uplne huste teraz... same hrozne predmety, a niektore dni som tam od rana az do vecera, a vecer vzdy pridem uplne mrtva... a ked pride skuskove tak to sa z toho vsetkeho asi poserem bojim bojim
dakujem za privitanie
my to mame v skole uplne huste teraz... same hrozne predmety, a niektore dni som tam od rana az do vecera, a vecer vzdy pridem uplne mrtva... a ked pride skuskove tak to sa z toho vsetkeho asi poserem bojim bojim
Barča napsal:to nevadi, je to krasne aj takto
dakujem za privitanie
jee tak to mate blby =// to ti moc nezavidim tak snad to tam nejak prezijes
to je hrozný ale já doufám že to zvládneš
jo a ve středu jsme měli z tělocviku praktikantku, která ti byla hrooozně podobná Baru taky ze slovenska, takový tmavý vlasy, vysoká a podobnej hlas
jo a ve středu jsme měli z tělocviku praktikantku, která ti byla hrooozně podobná Baru taky ze slovenska, takový tmavý vlasy, vysoká a podobnej hlas
no jo....a ten vyraz....Kitty napsal:a jinak tady na té fotce jsou oba podobní žeo?
mě to tak připadá
n.i.k.y- SP girlfriend
-
by ma zaujimalo co to Sebik pije
to sa mi stava v poslednej dobe casto, ze ma niekto zdravi a mysli si ze ma pozna ale potom zisti ze sa len na niekoho podobam... asi po svete chodia nejake moje klony alebo co
to sa mi stava v poslednej dobe casto, ze ma niekto zdravi a mysli si ze ma pozna ale potom zisti ze sa len na niekoho podobam... asi po svete chodia nejake moje klony alebo co
Kitty napsal:a jinak tady na té fotce jsou oba podobní žeo?
mě to tak připadá
máš úplnú pravdu sú tam podobní... sranda, ža som si to nevšimla ked som to videla úplne prvý raz... ale teraz to už vidím... ako dvojičky no a tie výrazy
-
hej taky sem si to rikala u tehle fotek kdyz sem na ne koukala v galerce!! asi an tom fakt neco bude!
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Strana 15 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
:: Simple Plan :: Patrick Langlois
Strana 15 z 16
Povolení tohoto fóra: