koncert My Chemical Romance a Billy Talent
+4
52martina
2Lidunka2
ifuska19
pat
8 posters
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: koncert My Chemical Romance a Billy Talent
všichni byli boží(samozřejmě myslim jen MCR a taky Iana a Aarona. U nich mě dostalo, že pro sebe hlasovali:lol: ).
Ty reklamy tam byli vždycky mezi jednotlivými kapelami a já ten den musela odejít z domu nejpozději v půl sedmý a ta jejich show měla být právě od 18:30. Tak jsem zapla video, ale oni tam byli asi až za 15 minut:roll: .
Ty reklamy tam byli vždycky mezi jednotlivými kapelami a já ten den musela odejít z domu nejpozději v půl sedmý a ta jejich show měla být právě od 18:30. Tak jsem zapla video, ale oni tam byli asi až za 15 minut:roll: .
mě spíš dostalo to s tím skleněným okem ale nějak sem nepochopila, co tam dělala blanka, co se rve do t-music, když má bejt v óčku, to ten rozhovor s něma nemohl udělat bouček
jo, no, já to zrovna přepla ve čtvrt a vidím, že 18:30 to začne, tak natěšená sedím před pc a furt nic, ti mě tak naštvali ale dočkala sem se
jo, no, já to zrovna přepla ve čtvrt a vidím, že 18:30 to začne, tak natěšená sedím před pc a furt nic, ti mě tak naštvali ale dočkala sem se
když překecám mamku, tak se na to podívám zítra. Měli by to opakovat od osmi. Jenže mně se tam nevešly poslední písničky a ty taky nebudu mít natočený, protože se mamka bude chtít dívat na ztracený a když máme zaplý video, tak nejde nova .
Blanka to vzala asi pro všechny, protože článek(rozhovor) ve Filtru má taky na svědomí Blanka.
To oko bylo taky dobrý . Já bych na to asi nešáhla .
Blanka to vzala asi pro všechny, protože článek(rozhovor) ve Filtru má taky na svědomí Blanka.
To oko bylo taky dobrý . Já bych na to asi nešáhla .
fakt to budou opakovat? tak to si nahraju znova, páč to mám v divný kvalitě a navíc useknutý, páč to přestalo nahrávat, nevím z jakýho důvodu
tak zase líp pro ně, aspoň se nemuseli vykecávat s několika novináři, ale proč zrovna ona, jak by řekla cali, tak lesba ne, fakt ji nemám ráda
tak zase líp pro ně, aspoň se nemuseli vykecávat s několika novináři, ale proč zrovna ona, jak by řekla cali, tak lesba ne, fakt ji nemám ráda
se mi líbila parodie na Blanku. Aspoň myslim, že to byla parodie, ale ona by to asi nepoznala . Byla to rekalama na kola Olpran a bylo to jenom v rádiu. Jestli víte, jak Blanka vždycky říká internetový stránky a dává důraz na tečky, tak to udělali i Olpranu .... Ale docela mě překvapilo, že ji nemá rádo docela dost lidí. Asi nejvíc mi na ní vadí to, jak se nakládí ke kameře. Se normálně někdy bojim, že mi vypadne z televize do obýváku.
Tak jsem koukala na program a bude to od 20:00 do 20:59, takže celý to nebude a určitě ještě do toho nastrkaj reklamy .
Tak jsem koukala na program a bude to od 20:00 do 20:59, takže celý to nebude a určitě ještě do toho nastrkaj reklamy .
s těma tečkama mi dycky solidně leze na nervy
prej nechcou uklouznout kecá co by s těma plyšákama dělali
prej nechcou uklouznout kecá co by s těma plyšákama dělali
Už víme proč Gee zkopává plyšáky z pódia:) preco?
A slib Gerarda, že sem zase přijedou, byl opravdu přesvědčivý - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, uz sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
A slib Gerarda, že sem zase přijedou, byl opravdu přesvědčivý - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, uz sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
že prej nechcou uklouznout přesvědčivý tak co měl jinýho říctpat napsal:Už víme proč Gee zkopává plyšáky z pódia:) preco?
ifuska19 napsal:že prej nechcou uklouznout přesvědčivý tak co měl jinýho říctpat napsal:Už víme proč Gee zkopává plyšáky z pódia:) preco?
... no co, nechcel vam pokazit koncert... keby sa smykol, asi by aj spadol, prestal spievat, frankie by mu hned bezal na pomoc, cela kapela by prestala hrat... nechcel vam preusit koncert mensou udalostou, ale na druhej strane vam asi nechcel dopriat ani mensiu show...
když spadl Mikey, tak nepřestali hrát, ikdyž se k němu seběhli
... a on? prestal hrat? predpokladam ze ano... nic sa mu nestalo? a co divaci?
je to na youtube, myslim......myslim, že hrát nepřestal. Počkej, já to najdu .
hele, chudáček mikey se zamotal do šňůry no já teda doufám, že je to to video, který myslím, a že nehodil tlamu ještě někde
je to krasne video... a hlavne to, ako sa vsetci k nemu zbehli.
bééééééé
Proč s náma na tom koncertu nekomunikoval tak pěkně jako tady -
https://www.youtube.com/watch?v=a_S1HFhb1EM
Proč s náma na tom koncertu nekomunikoval tak pěkně jako tady -
https://www.youtube.com/watch?v=a_S1HFhb1EM
to s cancer je strasne krasne. ale najkrajsie je to uplne nakonci
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Povolení tohoto fóra: