Skating
+8
ifuska19
lucmo
Sandy
Lucca
Kuci
52martina
2Lidunka2
pat
12 posters
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Skating
Mno, kdysi sem ho měla, asi když mi bylo 8 a venku sem s nim byla 2x, stačí ?
Já sem spíš na snowboard...
Bratránek mi ho občas půjčil, když jsem byla opravdu malá. Jsem si na něj sedla a odstrkovala jsem se rukama .
Ráda se dívám na lidi, který to uměj .
Ráda se dívám na lidi, který to uměj .
ahooj zdravím všechny !! konečně doma no já a sk8 sem na něm párkrát jela.......nó ale nic moc, můj bratránek je skejťák a skoro všichni kluci on nás ze třídy taky takže sk8 beru
tak to je dobre.. ked si na to spomenies, tak to sa musis sulat pod stolom!52martina napsal:Bratránek mi ho občas půjčil, když jsem byla opravdu malá. Jsem si na něj sedla a odstrkovala jsem se rukama
sa pytam co vy na to lebo mam novy skateboard, som nim cela nadsena(zatial ), aj ked nic moc, no. ale kazdy zacinal...
My sme na tom mym skatu jezdily jednou s kámoškou z kopce Samozřejmě sme sedělypat napsal:tak to je dobre.. ked si na to spomenies, tak to sa musis sulat pod stolom!52martina napsal:Bratránek mi ho občas půjčil, když jsem byla opravdu malá. Jsem si na něj sedla a odstrkovala jsem se rukama
sa pytam co vy na to lebo mam novy skateboard, som nim cela nadsena(zatial ), aj ked nic moc, no. ale kazdy zacinal...
dnes sa mi snivalo ze sme tam boli ale osmi.... a vyzeralo to celkom normalne, ale ked som si to potom predstavovala ked som nespala, tak to potom vyzera dost divne...
52martina napsal:nenacházim slušná slova
ani ja som vtedy nenachadzala... ale uz ma to preslo, aj ked mu to tak lahko neprejde
Jj jen mu dej a pořádně ............jinak já a skate to je úplně to stejné jako kolo nebo brusle, já prostě ráda jezdím rychle a neumím brzdit
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
noo na skateboarde vlastne ani brzdit nemusis, proste zoskocis(a je to ovela jednoduchsie nez na bicykli ) prec...
seskočíš, to se lehce řekne, ale hůř provedepat napsal:noo na skateboarde vlastne ani brzdit nemusis, proste zoskocis(a je to ovela jednoduchsie nez na bicykli ) prec...
Lucca- SP fan
-
Lucca napsal:seskočíš, to se lehce řekne, ale hůř provedepat napsal:noo na skateboarde vlastne ani brzdit nemusis, proste zoskocis(a je to ovela jednoduchsie nez na bicykli ) prec...
neee, to je lahke.... vazne, ked to dokazem ja, tak asi uz hocikto...
seskočím, zakopnu a stejně si rozbiju nárazník
Lucca- SP fan
-
Já nemluvím máma mi ho zakázala koupit
Sandy- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 24
Registration date : 13. 05. 07