Skating
+8
ifuska19
lucmo
Sandy
Lucca
Kuci
52martina
2Lidunka2
pat
12 posters
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Skating
kazdy ma dost vlastnych starosti atd, ale musim to zo seba ( )dostat... vcera sme boli s tym sk8akom dohodnuti ze sa stretneme, presne miesto, cas... trochu som meskala ale este stale tam nebol, tak ze si idem sadnut na lavicku co bola len kusok odtial... potom som ho videla, isiel este aj s dvoma kamosmi. prebehli na sk8och cez cestu(isli super ) a presne okolo mna. ja som pozerala v nemom uzase ze jak sk8uju a ocakavala som ze pri mne sa zastavia lebo este tam pri mne robili nejake tie kusky, tam sa tam vrteli atd, a oni prejdu okolo mna a idu dalej do kauflandu. to ma nevidel ci co? ved som este na sk8e stala.... tak som rozmyslala ze ok, nemusel ma zbadat... ale preco mi neodpisuje? (predtym jak sme dosli som si nanho minula smsku ). cakala som, cakala, trochu som si zaskatovala(nasli si na to dobre miesto ) a ked som tak rozmyslala ze v kauflande nemoze byt asi polhodinu, lebo minule si tam isli kupit iba pivo a nejake chipsy ci co, tak ze idem prec kaslem nanho. keby sa chcel stretnut tak odpise alebo sa rozhliadne ci tam nestoji nekto so sk8om a necaka nanho. a nechapem jedno, sam navrhol ze podme si nekde zajazdit... asi sa chcel iba ukazat ze jak on vie sk8ovat
52martina napsal:to bude asi mensi frajirek . tyhle lidi nechápu.
ani ja...nechcem ho uz nikdy vidiet...
Já jsem na něm "jezdila", když jsem byla malá.. takže si asi tu jízdu dovedete představit A jednou jsem se pokoušela skočit a aby se i skate otočil.. a nepovedlo se mi to, takže jsem se pořádně natáhla Pak už jsem na skate nikdy nemyslela
no radši bych toé uměla jako Pierre, přece jen když se podíváme na Im just a kid nebo to co vyváděl kdysi před koncertempat napsal:jeee, kebyze to viem jak david
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
omlouvám se, měla jsem dostatečně vysvětlit, no jak dělal machra, spadl a na podium ho musela dotáhnout Avril
Lucca- SP fan
-
jo aha. tak to jsem nevěděla, že dělal machra. já jen viděla, že ta pini zpěvačka ho nesla na zádech a pak ho tam posadila. to bylo od ní hezký .
ifuska19 napsal:a já nic neviděla
https://www.youtube.com/watch?v=13wwQVw5UnE here you are;) ale o tom jak machroval tam jenom mluví, není tam ukázka
Lucca- SP fan
-
Lucca napsal:ifuska19 napsal:a já nic neviděla
https://www.youtube.com/watch?v=13wwQVw5UnE here you are;) ale o tom jak machroval tam jenom mluví, není tam ukázka
mluví....ségra víš, že je to pro mě zbytečný, páč stejně nic nebudu rozumět, ale díky
určitě rozumíš víc než já
Lucca- SP fan
-
Joo před takovejma 4 rokama jsem chodila s klukama do skate parku kde jsem jezdila na inlajnech po překážkách a pak zkoušela jezdit na skejtu ale pak jsem se pěkně vymázla a zustala u bruslí a tím jsem do našeho města přinesla trend bruslení od tý doby všichni sháněli brusle
Kdyby mi nenutil svoji hudbu, tak možná
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Povolení tohoto fóra: