videa
+26
fialmi
n.i.k.y
AlenkA
Lu_cy
Gela
Fabiola
mišule
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Pet
Katík
Kokos(ka)
Barča
TyNuSa
Kitty
Domulka
2Lidunka2
janca2400
Michelinek
paramore
Lucca
pat
ifuska19
Kuci
52martina
30 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 11 z 41
Strana 11 z 41 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41
Re: videa
Jo prasečák něco se nezdá ?
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Noo tak to nevim, páč se mi tedka nezdáš ty upe v klidu
Michelinek- SP member
-
já??? já jsem v klidu (myslim) nee já jsem rozhozená nebo vyhozená z okna? ježiš už zase šílím
Tak já tu zase sypu hrášky z rukávu aniž o tom mám nějakýho tušáka a opravdu tam jsou napsaný hrášky Rozhozená ruka v levý části místnosti, noha v kuchyni... Asi takhle rozhozená?
Michelinek- SP member
-
spíš ruky u klávesnice a huba u sáčku s ledovejma čokoládkama mňáááám božeee ty sou dobrýýýý a kolem noh se mě motá právě adoptovaná kočka a zachvilu je mně usekne protože si chce ta potvora chlupatá hrát normál ona vypadá jak smeták tata řikal že stači nasadit tyčku do zadku a mužeš ju požit jako mop
Áááá ledová čokoláda hmmmm jo u nás je jedna venku a druhá momentálně zařezává! Chudák číča takhle jí využívat! Mop
Michelinek- SP member
-
Náhodu je parádní taková správná!!!!chundelatá
Michelinek- SP member
-
to jo taky si mně ten smeták bez nadstavce teďka ustlal v peřinách mno ale nechám ju tam spat než přijedou rodiče (jinak by byl řev ale hlavně že Mikeš v peřinách spí pořád)
Jo já tedka taky v noci imrvére chrnim se Žížou! To je taky proces s ní, když ti ráno začne honit nohy minule jsem jí chudáčka zkopla z postele ani o tom nevim
Michelinek- SP member
-
ježiš chudák žíža to já Mikeše vyháním protože se v noci vtrím a tak nemám místo na nohy (on leží jenom zásadně u noh) a on se pak nasere a de ven a teďka spává na krajíčku postele abych ho nekopala (div že nespadne)
jooo a představ si že té kočce rodiče říkají Tonča taková krásná kočka a bude se menovat Tonča to je nahlavu ne? (ona se tak menuje protože předtim sme nevěděli jak se menuje ale věděli sme že je tetina a teta se menuje Tonča tak je to kočka Tonča) ale menuje se nakonec Maggie ale sem řikala že ju přejmenuju na Lachelle nebo Jamie
Jo mě taky chrní u nohou Já jí nevyhánim my se spolu hezky vejdem jen se mi asi něco zdálo, a tak sem se vrtěla víc než obvykle! Nasere na krajíčku postele u nás vede košík na noviny u Miciny tedá až po gauči
Michelinek- SP member
-
u nás zase obvykle chrní pod vánočním stromkem nebo u kvítek. MY tam totiž máme takovej koutek obskládanej kvitkama tak oni tam chrní protože si asi připadaj že sou v lese
Kitty napsal:jooo a představ si že té kočce rodiče říkají Tonča taková krásná kočka a bude se menovat Tonča to je nahlavu ne? (ona se tak menuje protože předtim sme nevěděli jak se menuje ale věděli sme že je tetina a teta se menuje Tonča tak je to kočka Tonča) ale menuje se nakonec Maggie ale sem řikala že ju přejmenuju na Lachelle nebo Jamie
Tonča néé dej jí taky nějaký nenormál jméno na to si snad expert čim trhlejší tim lepší i když Tonča nemá chybu
Michelinek- SP member
-
Kitty napsal:u nás zase obvykle chrní pod vánočním stromkem nebo u kvítek. MY tam totiž máme takovej koutek obskládanej kvitkama tak oni tam chrní protože si asi připadaj že sou v lese
Tak u nás se z Vánočního stromečku sundavaj čokolády a potom se kutálej po bytě a dneska mi Žíža chtěla šlohnout plyšáka z postele
Michelinek- SP member
-
nevim já ji nechcu patvořit jméno nakonec bude asi lepší Jamie protože Maggie a Jamie je skoro stejný tak by si zvykla
Já mám nápad vřískot mňoukat umí ne tak bude vřískot nééé dobře tak Jamie sem si vzpoměla na Jamieho Olivera
Michelinek- SP member
-
já taky si vzpomenu na Olivera ale Vřístkot to by jí sedlo protože ona fakt nezavře tlamu vždycky přinde zvenku a mňauuu mňauuu mňauuu fňáká tam to je strašný
Ooo já jsem se trefila já sem si řikala jestli mňouká Jamie Oliver a jeho kuchařský umění to je žrádlo! někdy bych sežrala i TV
Michelinek- SP member
-
My vymejšlíme jméno pro kočku nekočku Kitty
Michelinek- SP member
-
to nejni kočka to je smeták Jamie!!! nebo smeták Vřískot? nee tak to bude smeták Jamie Vřískot
Strana 11 z 41 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 11 z 41
Povolení tohoto fóra: