videa
+26
fialmi
n.i.k.y
AlenkA
Lu_cy
Gela
Fabiola
mišule
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Pet
Katík
Kokos(ka)
Barča
TyNuSa
Kitty
Domulka
2Lidunka2
janca2400
Michelinek
paramore
Lucca
pat
ifuska19
Kuci
52martina
30 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 1 z 41
Strana 1 z 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Re: videa
Kuci napsal: já nejvíc nemožu jak se Pierre dotýká fanoušků....já chcu takýýýý
ne skorej ze ty by si sa dotkla jeho?
Klidněte hormony děvčátka
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
mě by to taky stačilo, jen bych nesměla být moc blízko, měla bych chuť na ně skočit
Lucca- SP fan
-
Poeet p?íspivku : 484
Registration date : 28. 04. 07
tak já se přiznávám, že kdybych stála vedle Jeffa a on se tak krásně usmál asi bych se neudržela a buď bych omdlela, nebo nevim . nějak pro něj mam v poslední době slabost
tak Jeff jo? No já kdybych uviděla Davida tak fakt nevím asi bych nejvíc zrudla a nybyla bych schopná slova, ale to vlastně platí pro všechny ze sp
a ja ked uvidim frankieho asi zamdliem(dufam ze ne) no a z sp je moja slabost vzdy sebastien....
btw, ked sme boli v cechach sme isli po ulici a tam stalo auto so znackou SEB... no krasa
btw, ked sme boli v cechach sme isli po ulici a tam stalo auto so znackou SEB... no krasa
to mi když jdem nakupovat u nás do Globusu(ono je to asi správně do Globu, ale to je fuk), tak zaručeně potkáš auto se značkou GC
52martina napsal:to mi když jdem nakupovat u nás do Globusu(ono je to asi správně do Globu, ale to je fuk), tak zaručeně potkáš auto se značkou GC
to mi ukradni!!!
52martina napsal:a vlastně vedle je ten obchod pro zvířata, co se jmenuje Benji
nee... aj ja chcem...
kdyby ste si třeba myslely, že si vymýšlim, tak tady je malinkej důkaz http://www.firmy.cz/detail/658807-zoo-shop-benji-chomutov.html
Strana 1 z 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 1 z 41
Povolení tohoto fóra: