videa
+26
fialmi
n.i.k.y
AlenkA
Lu_cy
Gela
Fabiola
mišule
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Pet
Katík
Kokos(ka)
Barča
TyNuSa
Kitty
Domulka
2Lidunka2
janca2400
Michelinek
paramore
Lucca
pat
ifuska19
Kuci
52martina
30 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 21 z 41
Strana 21 z 41 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41
Re: videa
aha už vidím... chudáčik mne sa občas niečo podobne tiež stane že sa strhám pri spaní až sa na to zobudím... je to hrozne nepríjemné...
to by Domulka musela vyhodit hlavně mě, páč tě navádimBarča napsal:a môže sa to sem vôbec písať takéto veci čo keď ma odtiaľto potom vyhodia...
mé mamce se jednou zdálo že letí nebo padá a měla roztažený ruky v tom snu a pak se probudila a byla rozvalená po posteli aji málem zalehla tátu a já sebou taky něnkdy trochu škubu .... to mám pocit asi každej
nejhnusnější je, když usínám a najednou se mi vykopnou nohy nahoru (jakobych byla na houpačce)
Já zase padám z postele... nebo-nemyslete si že jsem úchyl- dostala jsem k Vánocům od nejlepšího ákmoše-Pavla plyšáka, krásně velkýho.Spí se mnou i v posteli.. no a ségra byla jednou nemocná tak jí máma šla v noci dát kapky a viděla mě jak pusinkuju toho plyšáka
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Ja sebou taky někdy tak škubnu když usinám ....ael ja si myslím že to nemá žádnej záchvat ale jak spí tak s evrtí a je to zrychlený ...ale nevím no
To sebou škube asi každej tak v klidu
Katík- SP member
-
jsem dneska shlédla všechny jejich klipy a došla jsem k závěru, že můj nejoblíbenější klip je Addicted. Moc se mi líbí ten nápad toho videa, kluci jak jsou mladí, roztomilí (hlavně David), Pierre, jak je oblíklej (jak jsou všichni oblečení) atd....
jééééj to muselo byť super pozrieť si zaradom všetky videoklipy to musím tiež niekedy spraviť keď budem mať viac času...
ja mám asi najradšej Don't Wanna Think About You, ako tam špiecha tá voda, a ako utekajú na premiéru Scoobyho
ja mám asi najradšej Don't Wanna Think About You, ako tam špiecha tá voda, a ako utekajú na premiéru Scoobyho
tenhle klip je taky pěkný, ale nějak se mně protiví fakt, že se tak snažili a oni jim zabouchli před nosem, ale třeba zaťukali a oni jim otevřeli .
mne sa ten záver práveže páči ako sa tam rozpleštia o dvere asi som škodoradostná...
ale ja mám inak rada úplne všetky videá od SP, všetky sú proste úplne vymakané, a to nehovorím preto lebo ich mám rada, mám rada aj iné kapely a videá sa nie vždy podaria ale videá SP fakt nemajú chybu
ale ja mám inak rada úplne všetky videá od SP, všetky sú proste úplne vymakané, a to nehovorím preto lebo ich mám rada, mám rada aj iné kapely a videá sa nie vždy podaria ale videá SP fakt nemajú chybu
Michelinek- SP member
-
Poeet p?íspivku : 3365
Registration date : 20. 10. 07
Míša na nás mrká
Katík- SP member
-
Tak to je super, aspoň tady nejsem jediná kdo má tik