videa
+26
fialmi
n.i.k.y
AlenkA
Lu_cy
Gela
Fabiola
mišule
Guiltylka
Noglues
Kaczenka
Pet
Katík
Kokos(ka)
Barča
TyNuSa
Kitty
Domulka
2Lidunka2
janca2400
Michelinek
paramore
Lucca
pat
ifuska19
Kuci
52martina
30 posters
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 29 z 41
Strana 29 z 41 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41
Re: videa
Kitty napsala:
rozkaz ... hned v pondělí pudu očuchat parfémku ... nebo vlastně už zítra když jedeme do Brna .. třeba ji koupím tatovi abych měla pořád pocit že je Sebby u mě
nedoporučovala bych jí kupovat taťkovi pač chodit okolo chlapa kterej voní jako Sebby a je muj táta tak to bych asi nevydržela
rozkaz ... hned v pondělí pudu očuchat parfémku ... nebo vlastně už zítra když jedeme do Brna .. třeba ji koupím tatovi abych měla pořád pocit že je Sebby u mě
nedoporučovala bych jí kupovat taťkovi pač chodit okolo chlapa kterej voní jako Sebby a je muj táta tak to bych asi nevydržela
Barča napsal:Kokos(ka) napsal:s nima se vyfotilo uz tolik lidi ... achjo aj ja chci patrit mezi ne
už čoskoro kamoška sa včera v kolíne fotila so sebíkom a pierrom, krásne sa usmievali a sebík vraj pekne vonia
Teda takový chutě mi dělat já už se těšíííím
Katík- SP member
-
Poeet p?íspivku : 4662
Registration date : 21. 12. 07
Přesně, nemohla bych tu vůni cítit u nás doma.. to bych pak měla takovej ten divnej pocit...
Katík- SP member
-
Taky jedno starý dobrý videjko https://www.youtube.com/watch?v=EuAJDNs3NOU&feature=related
Katík- SP member
-
Tjn, by tam jakoby byl a stejně nebyl...Katík napsal:Přesně, nemohla bych tu vůni cítit u nás doma.. to bych pak měla takovej ten divnej pocit...
mišule- SP newbie
-
Poeet p?íspivku : 39
Registration date : 02. 04. 08
Tak jsem to sice nemyslela, ale máš pravdu já to myslela tak, žejako když se mi Sebby líbí a teď by stejně voněl otec.. nebo já bych ten parfém darovala spíš bratránkovi.. no tak prostě i bratránek.. to by asi nebylo moc dobré..
Katík- SP member
-
Tak to daruj sobě
mišule- SP newbie
-
taky prasteny video https://www.youtube.com/watch?v=zzK5sPe1V4o&feature=related
mišule- SP newbie
-
Barča napsal:už som to našla, mám hrozný chaos v messagoch na myspace
volá sa Joop Jump.
hm tak to nevim jesi tu u nas v ZN nekde bude
Kokos(ka)- SP member
-
Poeet p?íspivku : 2487
Registration date : 06. 02. 08
Já sem ji zatim našla leda na netu.. až se dostanu do Boule, tak kouknu do náký parfumérky..
jej na net se kouknout.. to me nenapadloKaczenka napsal:Já sem ji zatim našla leda na netu.. až se dostanu do Boule, tak kouknu do náký parfumérky..
tradá
Kokos(ka)- SP member
-
Kokos(ka) napsal:jej na net se kouknout.. to me nenapadloKaczenka napsal:Já sem ji zatim našla leda na netu.. až se dostanu do Boule, tak kouknu do náký parfumérky..
tradá
jeeeej vy ste hlavičky!!!!!!!!!
mne Kitty včera hovorila že to v tom brne pohľadá a vyfotí to, aby sme vedeli ako to vyzerá a aby sa nám to lepšie hľadalo
mno nakonec jsme sice šli do Vaňkovky ale jenom na chvíli páč jsme předtím byli na Špilberku a do parfumérky jsem nešla ... ale ty artefakty z Titanicu by byly zajímavější 100% než špilas
a už si vzpomínám!!! šli jsme kolem jednoho obchodu a na výloze mívaj nalepený značky oblečení který tam prodávaj a bylo tam právě to Joop! ale jenom Joop! .. ne Joop! Jump ale je to skoro stejný
Pred chvili jsem byla v parfumerce a mel ho tam voni kraaaaasne: To se neda popsat jak...to si proste musite cmuchnout sami
Nasplichala jsem si ho na ten zkouseci papirek a ted k tomu porad cicham...ale pomalu to prestava byt citit, asi tam budu muset zitra zajit znova
Nasplichala jsem si ho na ten zkouseci papirek a ted k tomu porad cicham...ale pomalu to prestava byt citit, asi tam budu muset zitra zajit znova
a kde to je????
Noglues- SP girlfriend
-
Poeet p?íspivku : 1029
Registration date : 30. 08. 07
jůůů ja chcu taký zejtra se skocim podivat do DROXI :D ale pochybuju ze t otam bude...
Kokos(ka)- SP member
-
V druhem patre asi tak uprosted... dyz jdes od nadru tak vpravo To najdes dyz jsem to nasla ja
Brnoo ty jo, kolikrát v životě já tam byla? maximálně 5x.. a to sme jím eště beztak jenom projížděli z toho 3x..
Strana 29 z 41 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41
:: Simple Plan :: Simple Plan
Strana 29 z 41
Povolení tohoto fóra: